Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 201.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία!
-
Πάντως μου κάνει εντύπωση που η xiaomi δεν έχει βγάλει ακόμα για το redmi note 4.. Καινούριο κινητό.. Γιατί άραγε;
-
Καλή επιτυχία!
-
Ok οι αντίστοιχες international global όμως δεν έχουν πουθενά το beta1..
-
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όλες οι ROM εχουν μέσα τη λέξη "beta1" στο όνομά τους;
-
ΟΚ ευχαριστώ, πρόκειται να φτιαχτεί? Γιατί όλες τις επαφές τις έχω στα ελληνικά (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι..)
-
ΟΚ ευχαριστώ, δούλεψε τελικά και πήρε τα δεδομένα από το mi account. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι η αναγνώριση στο mi fit 2 βγαίνει σαν? ? ?
-
Ούτε εμένα κρατάει τη ρύθμιση για το show contact information.. Πως το φτιάξατε βρε παιδιά;
-
Παράθεση από Vele21: “Παράθεση από bomberb17: “ΛΥΘΗΚΕ!! Του έκανα flash official rom με χρήση SP Flash tools σύμφωνα με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” Του έβαλες μια από τις ROM en.miui.com/a-234.html και ποια?Δοκίμασες να βάλεις την ελληνική 6.10.27? Θα πρέπει κάθε φορά που θέλουμε να βάλουμε νέα rom να κάνουμε την ίδια διαδικασία ή ξεμπλόκαρε το twrp και φλασάρει όποια rom θέλουμε? ” Του έβαλα την "Redmi Note 4 Latest China Stable Version Fast…