Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 201.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bomberb17: “και επιλέγω την ROM για αναβάθμιση ” Γράψε ακριβώς τι κάνεις....Θέλει... format data - yes / reboot recovery /wipe (data,dalvik,cache) back / install rom ” Έκανα ακριβώς αυτό. Μετά όταν πατάω install και επιλέγω τη ROM, με το που βγάλει το μήνυμα "Checking MD5.. No MD5 file found" το κινητό κάνει αμέσως reboot.
-
Παιδιά μόλις παρέλαβα χθες με κλειδωμένο bootloader τον οποίο και ξεκλείδωσα σύμφωνα με τις οδηγίες. Το επιβεβαίωσα μετά με την εντολή fastboot getvar all. Του πέρασα και twrp, αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα: Αφού κάνω wipe (κάνοντας πρώτα format data) και επιλέγω την ROM για αναβάθμιση (κατέβασα την stable), το κινητό κάνει μετά από 2 δευτερόλεπτα επανεκκίνηση και η rom δεν περνιέται. Δοκίμασα να περάσω και την κινέζικη developer αλλά ούτε αυτή περνιέται. Επίσης όταν μπαίνω σε twrp που βγάζ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση: Έχω παραγγείλει το Redmi Note 4 από geekbuying, το οποίο ένας φίλος μου που το παρέλαβε ήδη μου είπε ότι του ήρθε με κλειδωμένο bootloader. Έχω ήδη το Note 2 με mi account. Για να μην περιμένω 10 μέρες, έκανα την αίτηση μέσα από το miui.com/unlock/apply.php ώστε να είμαι έτοιμος όταν έρθει. Ο κωδικός ξεκλειδώματος θα είναι συνδεδεμένος μόνο με το Note 2 που έχω ήδη (το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι ξεκλείδωτο) ή με ολόκληρο το mi account μου; Πιστεύω ότι ίσως έχει ξαναυποβληθεί …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bomberb17: “Μοιάζει, πάντως θα προτιμούσα αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον proximity sensor να τελειώνουμε.. ” Διάβασα λίγο το ιστορικό σου και στις 13 Ιουλίου 2016 υπάρχει μια συνομιλία σου με τον @NasDriver, που σου προτείνει να κάνεις factory reset, για να περάσεις την MIUI V8 και σου λέει, ότι με απλο update ΔΕΝ γίνεται σωστή αναβάθμιση...Εσύ του απάντησες, "...Τελικά δοκίμασα με κατευθείαν update και δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που με πρ…
-
Λοιπόν μπαίνω στο QC test μενού πατώντας πολλές φορές πάνω στο "Σχετικά με το τηλέφωνο¨-> "Έκδοση Kernel". Πατάω μετά στο proximity sensor, μου βγάζει την οθόνη με την τιμή του και 2 κουμπιά greyed out, ένα calibration και ένα με κάτι κινέζικα. Πηγαίνω κοντά το χέρι μου και η τιμή αυξάνει από ~125 και πηγαίνει γύρω στα 600 με 700. Όταν το απομακρύνω μου βγάζει PASS και το calibration γίνεται επιλέξιμο. Το πατάω και βγάζει από κάτω του 'value:125' και πετάει ένα μήνυμα πάλι στα κινέζικα. Το κουμπ…
-
Καλημέρα σε όλους.. Εδώ και πολύ καιρό, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Καθώς μιλάω στο τηλέφωνο και το έχω στο αυτί μου, πολλές φορές ενεργοποιείται από μόνη της η σίγαση του μικροφώνου με συνέπεια ο άλλος να μη με ακούει! Απότι έχω καταλάβει πρόκειται για προβληματική λειτουργία του proximity sensor, που δεν απενεργοποιεί την οθόνη όταν έχω το τηλέφωνο στο αυτί μου. Επίσης πολλές φορές η οθόνη δεν απενεργοποιείται όταν το βάζω π.χ. στην τσέπη, και χθες για παράδειγμα το τηλέφωνο κάλεσε μόνο του…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gus7: “Παιδια οι stable ειναι root;” Και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω.. Αν όχι υπάρχει τρόπος να την ρουταρουμε?
-
Πάντως σε εμένα η μπαταρία του μου έβγαλε σχεδόν 1 μήνα (με αρκετό καθημερινό "σκάλισμα")
-
Παράθεση από NasDriver: “@bomberb17, θέλει factory reset, δεν μπορεί με απλό update, φρόντισε για αντίγραφα, φώτο, επαφές κτλ ” Τελικά δοκίμασα με κατευθείαν update και δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αργεί να φορτίσει (θέλει ~3 ώρες από εκεί που ήθελε ~1,5 ώρα)
-
Ποιό το νόημα της διπλής κάμερας;