Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 109.
-
Παράθεση από omek07: “Παιδιά γίνεται κάτι με τα κινέζικα που έχουμε στα θέματα? ” Βαλε το fix για την 6.11.3,δουλευει!
-
Σε Redmi Note 3 Pro να κάνουμε εγκατάσταση της 6.11.10 από 6.11.3 μέσω του updater ή απο twrp install και μετα wipe dalvik cache;
-
Καλυτερα είναι να κάνουμε factory reset και μετά install την xtrv; Γιατί αντιμετώπιζω κάτι θεματακια. Καλύτερα ειναι έτσι όπως είμαι να κανω factory reset ή factory reset και μετά ξανά install την xtrv;
-
Παράθεση από sioannis: “σήμερα παρατήρησα πως δεν δουλεύει το handfree με αυτή την ρομ ” Για δοκίμασε να το βάλεις "επιθετικά" στην υποδοχή ..
-
Παράθεση από ntel0s: “Μπορει να υσεκαρει καποιος την πυξιδα? Δουλευει λαθος σε Mi4. Ειμαι δασος και εχω χαθει... ”
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από ChristosMajesty: “Παιδιά μία ερώτηση. Έχω 3 φακέλους μουσική και από την εφαρμογή μουσική της συσκευής λεει τοπικά 0 τραγούδια. Τι γίνεται; ” Μουσική-ρυθμίσεις-προχωρημένες ρυθμίσεις κάτω κάτω στο ανα φάκελοΕπέλεξε τους φακέλους ” Οχι λέει χωρις έγγραφα. Εκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα.