Παιδια επειδή και εγώ έχω θέμα με την μπαταρία. Τρ που διαβάζω για τήν συγκεκριμένη έχω πάθει πλάκα. Ουτε στο g2 δν κραταγε έτσι. @LeonTsi Για πες μας συνεχίζει ακόμα να κρατάει τόσο πολύ? Αν είναι να την παραγγειλω.
Δεν ξέρω τι να πω.... Ανάλογα αλλες φορές μπορεί να κρατήσει περισσότερο άλλες λιγότερο. Μήπως παίζει ρόλο η φόρτιση γτ φορτίζει παρα πολύ γρήγορα. Και όταν το αφήνω παραπάνω μπορεί μετά να κρατήσει και λίγο παραπάνω.
Αληθεια?. Εγώ το ποιο πολύ πού έχω βγάλει είναι 2και κατι . Εντωμεταξυ έχθες το πρωί είχα 90% και μεσα σε 20λεπτα χρήσης ειχε πάει 59. Θα πρέπει να αγοράσω καινούργια?
Καλημέρα παιδιά!!!Ηθελα να ρωτήσω πόση ώρα ανοιχτής οθόνης βγάζετε με το redmi note 2? Εγώ το πολύ 1 ώρα και 15 λεπτά,συνήθως μια ώρα βγάζω με πολύ χαμηλή φωτεινότητα.Είναι φυσιολογικό?
Παιδια βλεπω με το gsam battery οτι μεγάλη καταναλωση έχει το σύστημα android. Μεσα σρ αυτο περιλαμβάνεται ο βοηθός αφής. Λέτε να καταναλώνει αυτό πολύ μπαταρία? Αλλα και στην miui7 που δν υπήρχε πάλι έπεφτε γρήγορα η μπαταρία.