Καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού. Το φορτιζω μέχρι 100 το αφήνω κια παραπανω ώρα γτ έχω ακούσει ότι θέλει παραπάνω ώρα να φορτισει. Το βγάζω απο την πρίζα και μεσα σε 10 λεπτά ανοιχτης οθόνης η μπαταρία έχει πάει 83. Μου το έκανε με την miui7.1. Εκανα καθαρή εγκατάσταση της miui 8 stable και πάλι τα ίδια και ακόμα χειρότερα. Δν ξέρω τι να κανω έχει καταντήσει πολύ ενοχλητικό δν μπορώ να χρεισιμοπιω το κινητό. Λέτε να θέλει άλλη μπαταρία? Ευχαριστώ!!!
Καλημερα παιδιά! Έχω μια απορία. Αν κάνω ροοτ το κινητό και μετά απο καιρό θέλω να περάσω κάποια stable. Θα γίνεται ή θα πρέπει να το κάνω unroot; Και επίσης αμα περάσω κάποια άλλη stable θα μείνει το ροοτ ή θα χαθεί;
Καλησπερα παιδιά θέλω να κάνω ροοτ το redmi note 2. Εχω miui 7.1.3.0 stable την ελληνική. Άκουσα πως γίνεταi με το kingroot. Αμα το κάνω μετά αμα θέλω να περάσω κάποια άλλη stable θα γίνεται κανονικά? Επίσης αμα θέλω να το κάνω unroot πως γίνεται. Ευχαριστώ!
Γεια σας παιδιά . Σήμερα τυχαία περασα απο ενα μαγαζί κινέζικο που πουλούσε διαφορα πραγματα και βρήκα έναν φορτιστη και έγραφε τα ίδια που γράφει και του redmi note 2. Μόνο κατι άλλαζε. Είπα να τον πάρω μιας και του κινητού βγαίνει ολη την ώρα και δν κάθεται καλά . Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα ή να καεί κανα κινητό. Ο φορτιστής γράφει 100-240v 50-60hz 0.35A 5.3v=2.0A(το μονο που αλλάζει είναι οτι στον κανονικό φορτιστη γράφει 5v αντί για 5.3.) Τι λέτε να τον χρησιμοποιησω ή θα έχω κανα πρόβλημα …
Καλησπερα παιδιά. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με την μπαταρία . Για παράδειγμα το φορτιζω μέχρι το 100 το βγάζω και μεσα σε μισή ώρα χωρίς να το έχω πειράξει καθόλου πάει 94. Άλλες φορές αμα το αφηνα παραπάνω ωρα στο 100 δν έπεφτε έτσι αλλα τρ όπως και να το κάνω πέφτει πολύ γρήγορα . Επίσης δν κάθεται καλα ο ανταπτορας στον φορτιστη. Δοκιμασα εναν άλλον ανταπτορα και πάλι κουνιεται. Λέτε να επηρεάζει την φόρτιση αυτό?