Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 259.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggostrik: “Οχι δεν νομιζω... από το vickmall... ” τοτε φλας τουλ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggostrik: “Προσπαθω να περασω την dev rom αλλα τπτ... κανω μετονομασια αρχειου σε update.zip αλλα βγαζει σφαλμα "Δεν ειναι δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης"! Πρεπει να φλασαρω τη dev rom με sptools? ” έχεις επίσημη;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ninjamoz: “εχει κανενας αλλος θεμα με ειδοποιησεις? ” Υπηρχε ενα bug με τα χρωματα και δεν τα κρατουσε. Μήπως αντι να το φτιάξουν ... τα έκαναν χειρότερα?? Πηγαινε και ξαναβαλε τα χρωματα 2-3 φορές να δούμε.. ” γενικα εχω καθυστερησεις στις ειδοποιησεις και ακομα δεν εχω δει το led να αναβει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “ εβαλα developer και δεν το ξεκλειδωνει ” στη σελιδα συνδεεσε κανονικα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “Ηρθε μύνημα ότι εγκρίθηκε για το unlock Συνδεω τό κινητό με το loader και μετά από λίγο μου λέι να πάω στήν σελίδα να κάνω εγγραφή Έχω περάσει dev,stable,και multi Τι κάνω λάθος?? ” βαλε developer
-
Παράθεση από tasosp: “Αγορινες καλημέρα . Ήθελα να ρωτησω , φωτό στις επαφές δεν μου περνάει , ενώ κάνω την επιλογή της φωτό για την τάδε επαφή μόλις την επιλέγω με γυρνάει σε μια λευκή σελίδα και .... Παπακια. Κάνω εγώ κάτι λάθος ή είναι γενικό το ... Κακό; Καλή σας μέρα . ” φανταζομαι εχει ενεργοποιησει να φαινονται οι φωτογραφιες επαφων
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Anasos: “Δεν με εχετε καταλαβει προφανως, ισωσ ειναι δικο μου το λαθος αλλα δεν μπορω να περασω τιποτα αυτη τη φαση γιατι το bootloader ειναι κλειδωμενο, το τηλεφωνο δεν ανοιγει αφου ειναι σε bootloop και το recovery δεν λειτουργει καθολου. Το MIflash δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι το bootloader ειναι κλειδωμενο. Το MIPCSUITE το αγγλικο δεν αναγνωριζει το τηλ. ενω το κινεζικο με το που ξεκιναει να κανει update πεταει error και σταματαει. Δεν μπορω να μπω στο τηλ με κανενα τροπο απ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Anasos: “ Δεν μπορω να μπω σε recovery αφου οποτε προσπαθω απλα αναβοσβηνει στιγμιαια τι ΜΙ λογοτυπο και κανει reboot σε bootloop ” εχεις ξεκλειδωσει το recovery
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από m@devill: “εχω βαλει Xiaomi.eu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR ” λογικο να μην την παρει δεν ειναι η official ” Τι πρεπει να κανω για να βαλω την official??? ” φλασαρε κατευθειαν την developer . εχει οδηγο στο φορουμ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “ εχω βαλει Xiaomi.eu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR ” λογικο να μην την παρει δεν ειναι η official
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “ Κατεβασα την τελευταια ρομ Version: 6.2.25 και δεν με αφηνε να κανω update μεσω κινητου ” για πες ποια ρομ φορας. ειναι σιγουρα official ή multi?
-
ΜήνυμαΕκανες αποσυνδεση απο το φορουμ τον λογαριασμό σου; φορας developer;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “Για να ξεκλειδώσω το κινητο πρεπει να βαλω developer και οχι stable εχω βαλει stable 7.1.6 Το developer το περναω μεσα απο την συσκευη η απο το flash tool Η αιτηση εγκριθηκε αλλα μου ξαναζηταει να κανω παλι αιτηση ” την κατεβαζεις και την φορτωνεις απο το updater