Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 259.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΟλοι αυτο το re overy εχετε ; Screenshot_2016_02_28_21_23_44.jpg
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
ΜήνυμαΦλασαρε την developer με τον οδηγο που εχει στο φορουμ. Κοιτα και ποια windows εχεις για να επιλεξεις το σωστο φλας τοολ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tomg: “Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από tomg: “ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ REDMI NOTE 3 ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ MIUI 7.0 STABLE 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ), ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ VICKMALL ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ROM ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ..? ” αξιζε και με το παραπανω τουλαχιστον για μενα. η ελληνικη ειναι οπως τα λ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tomg: “ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ REDMI NOTE 3 ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ MIUI 7.0 STABLE 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ), ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ VICKMALL ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ROM ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ..? ” αξιζε και με το παραπανω τουλαχιστον για μενα. η ελληνικη ειναι οπως τα λεγανε τα παιδια. ταχυτατη και αλογκαριστη. γ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vassia: “Καλησπερα. Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα για το ξεκλειδωμα. Εχω περασει την τελευταια developer- 6.2.18 BETA- και ενω συνδεομαι με τον ιδιο λογαριασμο στο ο κινητο και στο unlock tool φτανει στο 50% και μετα σταματαει με το μηνυμα couldn't verify phone. Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ευχαριστω ” ποια εκδοση απο το unlock tool χρησιμοποιεις?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alekos-ep91: “ερωτηση! τωρα αν θελω να βαλω καποια αλλη ρομ,πρεπει να φλασαρω παλι twrp ετσι? ” Όχι, από εδώ και πέρα όσα Updates και να κάνεις στην ελληνική ROM, θα έχεις και το TWRP αυτόματα εγκατεστημένο. ” update πως κανουμε τωρα? επισης η δωρεα στην κινοτητα εχει καποιο ελαχιστο οριο?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Όχι δεν θα κλειδώσει ξανά. (ακόμη αν αυτός ο δεύτερος λογαριασμός που έχεις δεν έχει προσωπικά δεδομένα τότε μπορείς αφού ξεκλειδώσεις το δικό σου τηλέφωνο να τον δανείσεις και σε μένα ) ” ωχ ακομα και εσυ ε? τσεκαρε μια στην σελιδα. γιατι δεν μου ηρθε καποιο μνμ για να ξεκλειδωσω. θα δω τι μπορω να διαγραψω και σου τον δινω. γιατι περασα και στα δυο πραγματα ειναι η αληθεια
-
Μήνυμαπαιδια ειχα κανει δευτερο λογαριασμο και πηρα τελικα unlock permision. το ερωτημα μου ειναι. αν ξεκλειδωσω και συνδεθω με τον αλλον λογαριασμο θα κλειδωσει παλι?
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμαπαιδια η ελληνικη δεν γινεται να μπει με flash tool