Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-259 από 259.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από KostasVR21: “Μαγκες μη το ψαχνετε και κυρίως μη περιμένετε να σας ξεκλειδώσουν τον bootloader... Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και όσο περνάνε οι μέρες οι περισσοτεροι θα δείτε οτι οι αιτήσεις σας θα απορρίπτονται. Μόλις εκανα ποστ για να μου το ξεκλειδώσουν μου απέρριψαν την αίτηση γιατί δεν έχω λέει ενεργό λογαριασμό!! Απευθυνω λοιπόν παράκληση στα παιδιά της κοινότητας ΑΝ μπορούν να κάνουν κάτι για να φτιάξουν μια ρομ για κλειδωμένο bootloader (όπως αυτή η ευρωπαϊκή) γιατί όπως φαί…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από iliaspsi: “Μετα απο πολλες φορες προσπαθειας περασε η αιτηση επιτυχως.τελικα ηθελε Internet explorer. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” και μας που εχει περασει εδω και 13 μερες ... νομιζω εχει αρχισει να εξαντλειται η υπομονη μου
-
Παράθεση από tastzik: “Καλημέρα, έχω το redmi note 3 εδώ και δύο μέρες και το πρόβλημά μου είναι ότι όταν συνδέω το κινητό στο pc μέσω usb δεν το αναγνωρίζει. Έχω κατεβάσει όλους τους πιθανους drivers ( έτσι πιστεύω ) απο τα links που υπάρχουν μέσα στο site αυτό αλλά και απο άλλα sites. Εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων. Όταν το συνδέω ξεκινάει ο οδηγός εύρεσης νέου υλικού και δεν βρίσκει τίποτα, με τελικό μήνυμα απο τα xp ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβημα κατα την εγκατάσταση …
-
Μήνυμαδεν εργαζονται καλυτερα να ενσωματωσουν τα ελληνικα ή να παμε σε android 6
-
ΜήνυμαΠαράθεση από PeterPanious: “Δοκιμάστε να κάνετε και δεύτερο complain τότε στο φόρουμ μπας και κάνει διαφορά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” και απ αυτο καναμε και αν δεις ολο ελληνες εχει μεσα.χαχαχαχα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από PeterPanious: “Όσοι έχετε περάσει τις 12 μέρες δοκιμάστε το tool μπορεί να σας έχει ενεργοποιηθεί το ξεκλείδωμα αλλά να μην ήρθε μήνυμα ακόμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” το δοκιμαζω καθε μερα. τσιφος
-
Μήνυμαπολυ παρακαλητο εχει πεσει για το αυτονοητο και αρχιζει μου την σπαει η xiaomi.
-
Μήνυμαεγω ειμαι 11 μερα και ακομα περιμενω
-
Μήνυμασας παραθετω εναν οδηγο που εγραψα για περασμα κινεζικης λοιπον 1 βημα: γυριζεις το κινητο στα αγγλικα. πηγαινει setting-about phone-miui version και κανεις κλικ πανω μεχρι να γραψει you are now developer 2 βημα: πας settings-additional setting -developer options-usb debugging και το ενεργοποιεις 3 βημα: απενεργοποιεις το κινητο κινητο και το αφηνεις στην ακρη να το θαυμαζεις lol.gif 4 βημα: πιανεις το λαπτοπ και κατεβαζεις τα εξης : 5 βημα: κατεβαζεις τους drivers http://en.miui.com/forum.p...s…
-
Μήνυμαπαιδια ποσοι εχουν παρει κωδικο και ποσοι εχουν βαλει την ελληνικη ρομ? δουλευει σωστα ή τσαμπα η διαδικασια. παντως με την developer ειδα μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο στο fingerprint και γενικα στην ταχυτητα του κινητου. δεν ειναι τοσο σμουθ θα ελεγα.
-
Μήνυμαεγω εκανα την αιτηση και μου κολησει εδω image.jpg δεν μου εχει ερθει καποιο μνμ στο τηλεφωνο, πρεπει να βαλω την developer για να παρω το μνμ? νταξ ξεκολησε. αναμενουμε τωρα ε? και μετα προχωραμε για developer και ξεκλειδωμα? μετα το ξεκλειδωμα την ελληνικη την βαζουμε με φλας τουλ?
-
Παράθεση από Vagelis Bonis: “ξαναλεω μην δοκιμαζετε ακομη τον τροπο αυτον,περιμενετε να ξεκλειδωθει ο bootloader.Δεν υπαρχει τροπος να μετατρεψουμε την rom σε fastboot παιδια; Που ειναι πανευκολο μετα να την περασουμε στο κινητο; ” αληθεια δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο δεν γινεται αυτο. ειπε καποιος μοντ οτι δεν εχουν αρκετες συσκευες στη διαθεση τους. Τι να πω ελπιζω να λυθει το θεμα γιατι ειναι κριμα να αγοραζεις κινητο και με το καλημερα να ψαχνεις να βρεις ποια ειναι η λειγοτερο κακη ρομ …