οντως δεν βλεπει παραπανω ? ή απλα γραφει τοσο? γιατι το πουλησα σε εναν φιλο μου . και λεγαμε να παρουμε καινουρια μπαταρια γιατι μου γκρινιαζει οτι τελιωνει σε μιση μερα
Παράθεση από AlexanderK: “Μπορείς να μιλάς πχ με ακουστικό και να έχεις ταχύτητες 4g κάνοντας browsing στο κινητό Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” α οκ . τσαμπα η χαρα καταλαβα λαθος
Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από ninjamoz: “εχω ενεργοποιησει το volte. μου το βγαζει στην οθονη. κανω κλιση δεν πεφτουν το 4g αλλα βλεπω οτι χρεωνομαι κανονικα στα λεπτα και δεν μου βγαζει και το hd της cosmote. ξερουμε τι παιζει? ” Έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το volte?Δεν σου τρώει δεδομένα αλλά κανονικά τον χρόνο σου Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” νομιζα οτι κανει κλιση μεσω δεδομενων. αρα ποιος ο λογος να το εχουμε τι προσφερει?
εχω ενεργοποιησει το volte. μου το βγαζει στην οθονη. κανω κλιση δεν πεφτουν το 4g αλλα βλεπω οτι χρεωνομαι κανονικα στα λεπτα και δεν μου βγαζει και το hd της cosmote. ξερουμε τι παιζει?
Παράθεση από Sakis Teleios: “Την καλησπερα μου.Παρελαβα όπως ανέφερα σε άλλο thread redmi note 5 , 6/64 , china version εννοείται , . ” γιατι εννοειται ειναι καλυτερη version?
Παράθεση από Sotirists: “πολυ lag η κάμερα με την 10. Άντε να βγει καμμιά αναβάθμιση να διορθωθεί. Απαράδεκτο για την xiaomi. ” το ίδιο και σε μένα. πολλεςφορες κλεινει. κάνει 5 δευτερα να τραβήξει βίντεο
παντως σαν λαος δεν παιζομαστε. δεν μας δινουν την 10 γκρινια /ψαχνουμε λινκ απο δω απο κει να την βαλουμε μονοι μας. μας την δινουν, παλι γκρινια. και πως θα γυρισουμε πισω και το ενα ειναι πιο χοντρο το αλλο πιο λεπτο.
και εγω την περασα παραφυσιν κατεβαζοντας την απο το λινκ και βρισκοντας την απο το update. ολα καλα πηγαν . η μπαταρια ακομα καλυτερη. μια μικρη καθυστερηση εχει η εναλαγη της καμερας και μεγαλωσαν τα γραμματα. ευτυχως ταιριαζουν και αρκετα θεματα γιατι μ αρεσει μαυρο το ιντερφεις. η μπαταρια βγαζει για πλακα 8 ωρες οθονη πλεον
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Teamingame.gr: “Την Κυριακή μάλλον θα έρθω να δείτε το Mi 8 SE από κοντά ” Το έχουμε δει σε brick ” να φερω εγω το note 5 να το ξεκλειδωσουμε να του βαλουμε καμια developer γιατι βαριεμαι χωρις αναβαθμισεις και να δουλευουν ολα ρολοι
Παράθεση από NasDriver: “ @ninjamoz , το redmi note 3 λες ? Αθάνατο τηλέφωνο αν το πρόσεχες λίγο και τουμπανάκι ” δεν το προσεχα καθολου. το ειχα και σαν κοντερ στο ποδηλατο. εχει φαει απιστευτη βροχη σαν κοντερ. και ειναι πραγματικα αθανατο. το ανοιξα να αλλαξω μπαταρια και μεσα δεν ειχε ιχνος σκονης ή βρωμιας