Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 259.

• κανενα λινκ για ταμπερεντ της προκοπης?

• AMAZFIT 2

ninjamoz - - Amazfit

Μήνυμα

τελικά λειτουργησα το ρολόι. δεν εχω εμπειρία απο τέτοια ρολόγια. θεωρώ την οθόνη του τουλάχιστον τραγικη. σαν τις πρώτες έγχρωμες τηλεοράσεις που προσπαθουσες να πείσεις τον εαυτό σου οτι είναι εγχρωμες. κατα τα άλλα μουρατο εμφανισιακά.

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν έχουν χρηματική διαφορά που να δικαιολογεί την αγορά της κινεζικής. Γιατί θέλεις να το κανεις; Άλλη διαφορά δεν έχουν αποοσο ξέρω... ” 30 ευρω διαφορα εχουν νομιζω. κοντα στα 20 σουβλακια δηλαδη

• μολις πουλησα το note 3 και λεω να παω σε note 5 . αν παρω την κινεζικη εκδοση τι χανω εκτος απο την μπαντα? φανταζομαι ξεκλειδωμα και εληνικη ρομ παιζει. εχει καποια αλλο μειονεκτιμα?

• AMAZFIT 2

ninjamoz - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από stakantzi: “Καλησπέρα. Κάτοχος του ρολογιού περίπου 15 ημερών από lightinthebox. Σήμερα μου ξεκόλλησε το '' καπάκι '' από τη πάνω δεξιά βάση που πιάνει το λουράκι. Μιλάμε για το απόλυτο ξενέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι φυσικά χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβω και τώρα είναι έτσι άσχημο.... Έψαξα μήπως και υπάρχει ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα κάτι γιατί προφανώς δεν είναι ανταλλακτικό.... Α ρε Χιαομι. Σας στέλνω δύο φώτο να σας δείξω τη διαφορά πάνω με κάτω. 3325c65828fdd43f5ff07150770…

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

ninjamoz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris_kak: “Ξερει κάποιος να μου πει πόσο στοιχίζει μια μπαταρία για redmi note 3 από το κατάστημα του φίλου στη Λάρισα που φέρνει τις γνήσιες? ” 22

• tempered glass

ninjamoz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

η δικια μου φουλ

• tempered glass

Μήνυμα

ναι μωρε αλλά πρώτη φορά τόσο χάλια. για το note 3 έχω πάρει ότι φτηνο εχω βρει και μια χαρα ολες. τωρα γιατί τόσο μουφα στο 4 δεν ξέρω

• tempered glass

Μήνυμα

πηρα ένα τέτοιο απο αλλον. είναι τραγικό. φαίνονται μπιλακια στην οθονη. και ιριδίζει στον ήλιο

• tempered glass

Μήνυμα

το ματ είναι σαν να έχεις κάνει αμμοβολη την οθόνη

• tempered glass

Μήνυμα

δεν θελω να το πληρωσω κανενα δεκαπενταρι γι αυτο ψαχνω απο τα ξενα

• tempered glass

Μήνυμα

εχει παρει κανενας γυαλι της προκοπης για το κινητο και αν μπορει να δωσει κανενα λινκ για το 4x πηρα ενα ηταν μικρο πηρα δευτερο ηταν ματ πηρα αυτα που ειναι με το λευκο γυρο γυρω και μπαλιτσες μικρες απο κολα μαλλον τρεις μηνες πολεμαω να βρω ebay ταμπερεντ της προκοπης

Μήνυμα

παιδια αν καποιος εχει το redmi 3s μου ηρθε λαθος μια θηκη χρυση . οποτε την χαριζω. αν την χρειαζεται καποιος μου στελνει πμ

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@8@nos Αρμόδιοι να απαντήσουν στο θέμα με τα drove είναι ο @asot @kostaskex @ninjamoz που είναι της δουλειάς και οι μόνοι ειδικοί να απαντήσουν επί του θέματος, αν φτάσουμε να απαντήσω εγώ για αυτούς θα τους έχω με χειροπέδες στην ψειρού ” εσυ να προσεχεις τις ρουμανες σας εχουν βαλει στο ματι τα σπιτια σας ξερουν οτι ειστε και υψηλομισθοι

• Περί drones

ninjamoz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Φίλε μου οι κροτίδες δεν έχουν καμία σχέση, εδώ μιλάμε για ένα απλό drone που πρέπει να έχει πλαστικούς έλικες που όταν βρουν εμπόδιο σταματούν. Αλλά και πάλι πόσο εύκολο είναι να χάσει κάποιος τον έλεγχο ενός drone που και να το αφήσεις στον αέρα χωρίς να το πειράζεις στέκεται? Εγώ απλά πρακτικά μιλάω εμπειρικά, άσχετα με το τι λέει ο νόμος. Άλλωστε ποτέ δεν μ'ενδιέφερε το θέμα drone γιατί το θεωρούσα βαρετό! ” σε πληροφορω οτι δεν ειναι τοσο απλο . εχουν πεσει παρα πολλα κ…

• Περί drones

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Συγγνώμη που επεμβαίνω, αρχικά δε νομίζω ο @derveni να μην γνωρίζει τι ισχύει και δεύτερον αυτό το "τυπικα απογορευεται καθε πτηση σε αποσταση 50μετρων απο ανθρωπους" επειδή ασχολούμαι με το μοντελισμό (ελικόπτερα) δε νομίζω ότι ένα απλό drone με πλαστικούς έλικες μπορεί να δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα σε άνθρωπο για να χρειάζεται τόση απόσταση. Εντάξει δεν εννοώ φυσικά να το ρίχνεις και πάνω τους και ειδικά σε παιδάκια Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μεγάλα drones που είναι κ…

• Περί drones

Μήνυμα

με το καλο η προταση γαμου τα πραγματα με τα drone δεν ειναι τοσο απλα και δεν ειναι παιχνιδι. αλλα δυστυχως στην ελλαδα ο καθενας κανει οτι του αρεσει. Drones, τι ισχύει στην Ελλάδα, τι απαγορεύεται και τι πρέπει να γνωρίζετε | pttl.gr Drones: Τι θα ισχύει στην Ελλάδα από 1η Ιανουαρίου 2017 | Techblog.gr ριξτε και μια ματια τι προβλεπει η νομοθεσια για το τυπικο κομματι της πτησης. εγω στην δουλεια μου αποφευγω τα drone γιατι κανεις δεν αναλαμβανει την ευθυνη του ατυχηματος και τυπικα απογορευε…

• Παράθεση από Petran3: “Κάποιο νέο ;; Γιατί έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Να κάνω απεγκατάσταση την τελευταία έκδοση του google app αλλά μετά τι προβλήματα μπορεί να έχω;; Παίζει να διορθωθεί; ” κανενα προβλημα βελουδο λεμε . δεν γινεται απεγκατασταση. απλα βγαζει την τελευταια εκδοση και μενει με την παλιοτερη της ρομ. απενεργοποιησε και τις αυτοματες ενημερωσεις για να μην στην παρει παλι

• Παράθεση από derveni: “Κώστα ακολούθησες τον οδηγό μου @ninjamoz ?? ” νομιζω του λαλας. δεν ξερω βασικα γιατι ψιλοεχασα την μπαλα. αλλα τελικα το κινεζικο δουλεψε αν και στην διαδικασια μου εδειχνε 0% τελικα φλασαρε την stable

• Παράθεση από derveni: “Μην κάνετε καμία βλακεια και στείλετε κανένα τέτοιο μήνυμα θα κοινοποιηθεί η Αστυνομία, προσέξτε αλάνια, θα σας καταγγέλλουν η ίδιοι και μέσω Interpol θα σας τσιμπήσουν θα σας σκισουν στα δικαστήρια και αντε να αποδείξεις ότι έκανες πλάκα ” ε θα πει στα δικαστηρια το προβλημα του και ο δικαστης που θα εχει και ο ιδιος xiaomi θα τον αθωώσει