Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 259.

• βασικα περιμενω να βγει καινουρια ρομ μπας και γλυτωσω το factory reset =============== Οκτ 4th 2017, 11:07am =============== με την νεα ρομ δεν εχω δει ακομα επανεκινηση. ελπιζω να λυθηκε το προβλημα

• ωραιες φωτογραφιες και ωραιο κλιπακι. για μια ακομα φορα μπραβο σε ολους

• πηγα για 5 λεπτα και δεν ηξερα με ποιον να πρωτομιλησω. ο χρηστος δεν μπορουσε ουτε να καθησει, ουτε να σταθει ορθιος απο την μεση(οποιος εχει θεμα με την μεση ξερει τι σημαινει αυτο) ο νικος γκαλης επαιζε μπασκετ σε δεκαπεντε ταμπλο και προλαβε και επιασε το κινητο μου να δει τι ρομ φοραω, γνωρισα δυο τρια παιδια που δεν θυμαμαι ονοματα και μιλησαμε μεχρι και για τα παιδια τους , (καφε δεν προλαβα να παραγγειλω) και ο τυπος γκρινιαζει επειδη πηρε πρωτος xiaomi και δεν τιμηθηκε αντι για τον gkal…

• μπραβο στον χρηστο γι ολη την προσπαθεια. ευτυχως τους ειδα για λιγο. γιωργο ευχαριστω για την νεα ρομ και για την ολη προσπαθεια που καταβαλετε . αντε και του χρονου να φερουμε και παολα να τραγουδησει

• την τελευταια ελληνικη

• μετα απο δυο χρονια σχεδον απροβληματιστης συμβιωσης, αν εξαιρεσουμε κατι αρνησεις σε συνδεσεις μπλουτουθ-κολημα gps σε δυο προγραμματα, χτυπησε το κινητο μου η γνωστη ασθενεια των xiaomi . οι επανεκινησεις. λεω γνωστη γιατι και ακομα ενα mi4 στην οικογενεια 4 χρονων εχει ηδη εδω και ενα χρονο θεμα με επανεκινησεις. το δικο μου εδω και ενα μηνα αρχισε . δεν ξερω αν ειναι θεμα ρομ ή κινητου( στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι απο κραδασμο γινεται ή πατουσα το κουμπι, αλλα τωρα που ειναι πιο συχνες, …

• Παράθεση από derveni: “@ninjamoz Αυτό με μέριμνα του @gkalen να το σημειώσει και να την φέρει σε USB ” οποτε να κλεισω τραπεζι αδαμο ειναι φαγανος γνωριζουμε? μη μας βγει η ρομ οσο κανει το xiaomi

• καλα μιλαμε για λαος, μεχρι και μπανιο θα χρειαστει να κανουμε αφου θα εχει τοσες γυναικες . εγω λεω να σκασω μυτη ως ποδηλατης να σας δειξω τι ωραιο κοντερ γινεται το xiaomi, απλα ειμαι λιγο σεξυ με τα κολαν και φοβαμαι μην προσελκυσω τα βλεματα πανω μου. @gkalen φερε καμια ρομ για το redmi note 3 των φτωχων και θα σε παω για αρνακι σουβλα στον αδαμο.

• όλα τα κινητά δουλεουν με τον driver της σαμσουν. εχω φωτογραφείο και καθε μερα κανω αυτό το πράγμα με οτι μαρκα μου φερουν

• αν γεννησουμε την ιδια μερα προλαβαινω να κανω μελος την κορη ή πρεπει να ειναι καποιων ωρων

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

ninjamoz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από jimbrav: “Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από derveni: “@ninjamoz Να μας τον γνωρίσεις Κώστα, και αν χρειαστεί κάτι να το βοηθήσουμε το παλικάρι. =============== Αυγ 18th 2017, 8:28pm =============== @ninjamoz Τους κωδικούς τους έχεις στο μαγαζί για θυμήσου καλύτερα ” δεν ειναι παλικαρι ειναι μεσηλιξ πρωην μηχανοβιος, πρωην ποδηλατης και τελευταια μαραθωνιοδρομος.ας κλειδωσει και σου λεω εγω τι κωδικους ξερω. ” Βρε ποιος είσαι ποιος είσαι φανερώσου.....χαχαχα !!! mozart ???? ” ω να…

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Αφού έχεις twrp έχουμε λύση και για αυτό αν δεν βρεις τους κωδικούς, μην ανησυχείς Κώστα, είμαι νύχτα σήμερα αύριο αν είσαι στο μαγαζί να περάσω να σου δώσω ποιες είναι οι εντολές να το κάνουμε ” οχι μια χαρα δουλευει. καμια ρομ φρεσκια δεν εχω εχω μεινει 7,5,25

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@ninjamoz Να μας τον γνωρίσεις Κώστα, και αν χρειαστεί κάτι να το βοηθήσουμε το παλικάρι. =============== Αυγ 18th 2017, 8:28pm =============== @ninjamoz Τους κωδικούς τους έχεις στο μαγαζί για θυμήσου καλύτερα ” δεν ειναι παλικαρι ειναι μεσηλιξ πρωην μηχανοβιος, πρωην ποδηλατης και τελευταια μαραθωνιοδρομος. ας κλειδωσει και σου λεω εγω τι κωδικους ξερω.

Μήνυμα

Παράθεση από jimbrav: “Καλησπέρα στην παρέα Θεσσαλίας ...πρόσφατα αγόρασα ένα redmi 4X τυχαία βεβαία χαχαχα και μετά ανακάλυψα τη σημαίνει xiaomi !!! Είδα και το φόρουμ και έπαθα σοκ....Κάνετε φοβερή δουλειά παρεχοντας σημαντική βοήθεια...!!! Ακόμη δεν το πειράζω το 4χ , είναι το global version με 2 χρόνια ελληνική εγγύηση. Όποτε κανονιστεί συνάντηση είμαι μέσα...Μένω Λάρισα ! Δημήτρης το όνομά μου ! ” μικρη που ειναι η λαρισα. μητσο μονο ιταλικο μηχανακι δεν πηρες σε ποδηλατο και κινητο εισαι σ…

Μήνυμα

σε μια βδομαδα δυο κινητα. τι να πω χιλια ευχαριστω και παλι. το κινητο αντιμετωπιζε προβλημα με επανικινησεις. ελπιζω να του κρατησει αλλα 3.30 χρονια

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν το account (ειδικά στο Αγγλικό φόρουμ) φαίνεται ανενεργό, χωρίς ποστ, login κτλ, τα αφαιρούν. Όπως είπες κάνεις εκ νέου αίτηση και στα ενεργοποιούν εκ νέου ” τουλαχιστον περασαν οι πετρινοι μηνες που περiμενα εναμιση μηνα. ολα καλα λοιπον αν και μετα απο τετοια λαχταρα προσανατολιζομαι σε global. αν και ειναι ενας καλος λογος να πινουμε καφε με τον χρηστο

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο Χρήστο @ninjamoz , Τον bootloader μην τον φοβάσαι, αρκεί να έχεις ενεργά δικαιώματα για unlock στο λογαριασμό που έχεις στην συσκευή ” δεν ηξερα οτι τα χανεις μετα απο καιρο τα δικαιωματα. τωρα ξανα εκανα αιτηση και σε μιση μερα τα ξαναπηρα

Μήνυμα

η απολυτη απελπισια. δυστυχως τα ασχημα γινονται παντα αργα το βραδι, οταν δεν εχεις χρονο και οταν δεν θυμαισαι τιποτα ειδικα οταν εχεις ενα χρονο να ασχοληθεις και απλα πετας την ρομ στην ρικαβερι. να ναι καλα ο χρηστος που 12.30 με δεχτηκε σπιτι του. και τελικα ασχοληθηκε και το εφτιαξε. η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω ουτε σε ενα μηνα . τα χιαομι ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν αν και πηρα απο φοβο πλεον το κλειδωμα του bootloader

• να συμπληρωσω οτι το ιδιο ισχυει για ολα σχεδον τα κινητα που δεν αναγνωριζονται απο τα win10. μιας και συνδεω πολλα κινητα στη δουλεια μου (φωτογραφειο) μονο ενα turbox δεν δουλεψε με τον driver της samsung. ενω δουλεψε ακομα και ενα microsoft