Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 141.
-
Παράθεση από Jinthegod: “Παιδια εχω προβλημα..μολις πηρα το Xiaomi redmi note 3 pro και ενω ειχα ζητησει απο το vickmall να εγκαταστησει το google play οι μ*** δεν το κανανε...! εχει ενα app store Μονο που δεν το βγαζει το google play Ουτε το playstore..Εχει πανω την Official ρομ οπως ζητησα...πως κατεβαζω τωρα google play και playstore? ” Τσέκαρε εδώ Google Play store for Redmi Note 3 (MTK & SD variant) for newbies - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από takiansen: “Παιδιά καλησπέρα κι απο εμένα. Είμαι καινούργιος στην κοινότητα αυτή την οποία και ευχαριστώ εκ βαθέως για τις προσπάθειες που καταβάλει για το ελληνικό κοινό της. Έλαβα πρόσφατα και εγώ το Redmi Note 3 Pro απο AliExpress, με original κινέζικο-αγγλική ROM (Stable 7.1.18.0) την οποία και δουλεύω την τελευταία εβδομάδα. Το κινητό, αν εξαιρέσουμε κάποιες φορές που παίρνει πρωτοβουλίες απο μόνο του!!! (όπως να απενεργοποιεί τη δόνηση και τον ήχο στα capacitive keys, σε ανύπο…
-
Παράθεση από Kaptain: “αυτο που λετε με την dev ειναι κατι ευκολο σχετικα να το κανουμε οταν βγει? Εχει πουθενα καποιο βιντεο να μας παει βημα βημα? Θελει και στο περασμα της dev ξεκλειδωμα ο bootloaker με διαδικασια μυνηματος στην xiaomi ή οχι? Ευχαριστω εκ των προτερων. ” Ναι είναι σχετικά εύκολο και θα υπάρχει οδηγός πως να το κάνεις... Το πέρασμα της dev δεν θέλει ξεκλείδωμα...
-
@Kaptain Ναι θέλει να βάλεις άλλη rom και όχι δεν έχει Ελληνικά η επίσημη rom... Υπάρχουν 2 εκδόσεις η κινέζικη που έχει αγγλικά και κινέζικα και δεν έχει Google apps και υπάρχει και η global που είναι πολύγλωσση αλλά δεν έχει ούτε αυτή Ελληνικά έχει όμως προεγκατεστημένα Google apps και έχει αφαιρεθεί κατά 99% το κινέζικο περιεχόμενο.
-
Παράθεση από koutsoupis: “Γενικά εμείς που έχουμε official αγγλοκινέζικη υπάρχει λόγος να βάλουμε Global? Αξίζει τον κόπο? Εμένα πχ με ενοχλεί που σε διάφορα σημεία με πετάει σε κινεζιές ή ακόμα και οι κινεζικές εφαρμογές που δε σβήνονται (αν κ οκ αυτές τις πετάς σε ένα φακελο και δεν ενοχλούν τόσο). Αν βάλω Global τι διαφορετικό θα υπάρχει? Τα κινέζικα πχ (πχ όταν πατάω στα Θέματα, όταν κάνω clean κλπ) έχουν αφαιρεθεί;;; ” Με την global φεύγει ότι κινέζικο υπάρχει κατά 99%... Ούτε στα θέματα, ο…
-
Παράθεση από pillopoulos: “Έχω ένα θεματακι το οποίο το είχα και όταν είχα μιας φίλης το απλό redmi note 3. Δε μπορω να αλλάξω τη φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος (lockscreen) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν είσαι σε επίσημη έκδοση πας settings→ wallpaper→ choose wallpaper... Σε εμένα δουλεύει... Μετά αν δεν γίνεται ίσως να είσαι κανένα πρόβλημα του θέματος εάν βέβαια χρησιμοποιείς third party δλδ να μην το υποστηρίζει...
-
Παράθεση από Sonicaki: “Στο δικό μου το imei είναι στη θέση του. Και κάτι άλλο που ανακάλυψα στη global. Λόγο ότι είναι προφανώς προρυθμισμένη και στις ρυθμίσεις locale έχει μόνο China, δεν βρίσκει την τοποθεσία σου στην προεγκατεστημένη εφαρμογή του καιρού. Μπορεί κάποιος άλλος να το τσεκάρει; Έχω ανοίξει gps Wi-Fi δεδομένα και τίποτα μόνο χειροκίνητα βρίσκεται η τοποθεσία. Βέβαια όποιος χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή καιρού δε θα έχει πρόβλημα. ” Φίλε Νίκο εμένα μου την εντοπίζει κανονικά, τσέκαρε…
-
Παράθεση από Project_P: “@Pachenko_Gr Τωρα που εχεις δει και την Global τι λεει σε σχεση με την Chinese? Να δοκιμασω να φλασαρω αυτη τελικα? Για ελληνικο πληκτρολογιο θελει να βαλω την εφαρμογη που μου ειπες πιο πανω? ” Μόλις την πέρασα έχει προεγκτεστημένα google apps όπως είπα, δεν έχει ελληνική γλώσσα αλλά έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα google keyboard!
-
Παράθεση από Project_P: “Νεα ερωτηση Στο link που ανεβασα εχει 2 Global, μια Recovery και μια για FastBoot. Στον οδηγο για unbricking / flashing λεει οτι το τηελφωνο πρεπει να ειναι σε download mode (και οχι FastBoot). Οποτε πρεπει να κατεβασω την εκδοση Recovery αν θελω να το κανω με την ιδια διαδικασια? η Fastboot εκδοση ομως ειναι .tgz σαν αυτη που δινει για να περασεις την κινεζικη. ” Χρειάζεσαι την fastboot rom για να την περάσεις!
-
Παράθεση από Project_P: “@Pachenko_Gr Ευχαριστω πολυ! Ειχα διαβασει τον οδηγο αλλα πελαγωσα λιγο (κατεβαινα κατεβαινα και δεν τελειωνε...) . Θα πρεπει να κατσω να το διαβασω κανα 2-3 φορες καλα και να δοκιμασω. Βεβαια απο την αρχη κατι δεν μου παει καλα γιατι βλεπω οτι λεει να κανεις enable το developer option το οποια διαβασα πιο πανω οτι δεν υπαρχει σε official η multi??? Τελος παντων το κινητο εχει σχεδον φτασει και οπως με πληροφορησαν και απο minideal ολα τα κινητα απο EU (Ελληνικη??) wareh…