Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 138.
-
Καλημέρα φίλοι ,θέλω να βαλω την globlal stable στην συσκευή αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποιά rom να κατεβάσω ... Κατεβάζω την: ★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download ή την : ★ Redmi Note 5 Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download Είμαι ξεκλείδωτος με μία china stable επάνω και με arb4 ,φλασάρω κατευθείαν με mi flash tool σωστά; Ευχαριστώ πολύ .
-
Παράθεση από NasDriver: “Global Stable α έλεγα τότε, για να μην ασχολείται και πολύ... Τώρα ποια ρομ έχει πάνω ? ” @NasDriver Είναι με την china stable 10.0.2.0(OEICNFH).Ειναι επίσης με arb 4 να σου θυμίσω. Θα μπορούσες να με κατευθύνεις με κάποιο link για την global stable ; Επίσης ,αφού ξεκλειδώσει ,την πέρναω κατευθείαν με mi flash tool σωστά ; Ευχαριστώ.
-
@NasDriver την official global για να λαμβάνει ο αδερφός OTA update! Στα δικά μου είχα , έχω και θα έχω xtrv
-
Παιδιά καλημέρα. Ειμαι με antirollback 4 ,ποια rom να κατεβασω ,έχω χαθεί :-(. Υπάρχει κάποιο link για διευκόλυνση. Σας ευχαριστώ , κάνετε εξαιρετική δουλειά με όλους εμάς τους κουραμπιέδες...
-
Σε ευχαριστώ spiderman3 ,εντόπισα ότι είμαι και με antirollback .Δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο .Στο cmd μου βγάζει αυτό : c:\adb>fastboot getvar anti anti: 4 finished. total time: 0.001s Μήπως γνωρίζεις ; Υποψιάζομαι 4 ...
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα. ” 215 ώρες παράνοιας ...Ευχαριστώ πολύ φίλε .
-
Παιδιά καλησπέρα . Χρειάζομαι μια βοήθεια με το κινητό του αδερφου μου.Παρελαβε το κινητό με κινεζική ρομ 10.02.0 stable και συγκεκριμένα την 10.0.2.0(OEICNFH). Για να περάσω την global stable πρέπει να περιμένω να ξεκλειδώσει το κινητό πρώτα;Σας ρωτάω γιατί μου έχει βγάλει τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής από ποτέ , σήμερα απομένουν 215(!!!!!) ώρες!!!!! Σας ευχαριστώ , οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη . Παραθέτω καί 2 χρήσιμες φωτό!
-
Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε ,το έκανα και καπάκι ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέρασα την Ελληνική XTRV . Και λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,γιατί μου παρουσιάζει ξανά ένα πολύ ενοχλητικό bug που μου παρουσιάζε και στην dev έκδοση. -Όταν πατάω να μπω στα stores του alliexpress μου εμφανίζει λευκή οθόνη .Αυτό με την official ποτέ δεν συνέβη . Έχει κανείς ιδέα αν αυτό μπορεί να διορθωθεί ;Μην ξαναματαπερνάω άλλες rom κτλ . . . ” Κάποιος;
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε ,το έκανα και καπάκι ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέρασα την Ελληνική XTRV . Και λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,γιατί μου παρουσιάζει ξανά ένα πολύ ενοχλητικό bug που μου παρουσιάζε και στην dev έκδοση. -Όταν πατάω να μπω στα stores του alliexpress μου εμφανίζει λευκή οθόνη .Αυτό με την official ποτέ δεν συνέβη . Έχει κανείς ιδέα αν αυτό μπορεί να διορθωθεί ;Μην ξαναματαπερνάω άλλες rom κτλ . . .
-
Καλησπέρα και πάλι ! Η αίτηση για ξεκλείδωμα προχώρησε .Βρήκα την παρακάτω global stable για το κινητό , αφού ξεκλειδώσει προχωράω κανονικά με mi flash ,σε fastboot ; Στο δικό μου xiaomi έχω την xtrv εδώ να πω ,απλά αυτό δεν είναι δικό μου το κινητό και κτλβντ. ''ugglite_global_images_V9.6.2.0.NDFMIFD_20180808.0000.00_7.1_global_799ea6c13e'' Kαι ειμαι με αυτή τώρα : ''ugglite_images_V9.5.6.0.NDFCNFA_20180511.0000.00_7.1_cn'' Ευχαριστώ πολύ .
-
Τα κατάφερα και φλάσαρα την chinese stable.Το λάθος μου ήταν στο οτι μπήκα σε edl mode με αποσυνδεδεμενη την μπαταρία και συνέχισα ετσι στο φλασαρισμα. Σήμερα αφου μπήκα σε edl mode ,συνδεσα την μπαταρία και συνέχισα με miflash με επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την βοηθεια ,αν.χρειαστώ κατι ακομα θα σας ξαναενοχλήσω.
-
Παράθεση από geoanto555: “η miflash test point η xiaomi-tools σε recovery να βάλεις μια κινέζικη. Μετα ξεκλείωμα κλπ κλπ. ” Φλασαρα εχθές την κινεζική έκδοση που κατέβασα σε edl mode ,αλλα μου έβγαλε error το miflash μετα απο 5-7 δευτερόλεπτα της διαδικασίας. China stable ειναι η rom. Τι κάνω λάθος;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .Όχι ,δεν αναγράφεται κάτι για global rom στο κουτί .Δεν νομίζω να έγινε καν απόπειρα ξεκλειδώματος μιας και επρόκειται για φίλη και άσχετη με αυτά τελείως .Παρολαυτά κρατάω μία πισινή ΄,ίσως να κρύβει κάτι . Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοήθησετε λίγο με την διαδικασία επαναφοράς ; Ποιά rom κατεβάζω και απο πού και ποιόν οδηγό ακολουθώ ; To κινητό μπαίνει σε fastboot και το αναγνωρίζει το miflash . Κατέβασα 1 rom κινέζικη αλλα δεν την φλασάρει .''ugglite_images_…
-
Βοήθεια χρειάζεται ενας φίλος με το κινητό του μετά από update και εγώ επειδή σκαμπάζω 1-2 πργμτκια ειπα να τον βοηθήσω. Του προέκυψε μετα από διαδικασια αναβάθμισης και δεν προχωράει.Τι μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ !
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Πότε θα βγεί επιτέλους η stable ; Πέρασα την dev , αλλά είναι χάλια... Κρασάρει και σε εκνεύριζει ολη αυτή η αστάθεια... ” Πέρασες dev πάνω από stable χωρίς factory reset ? Κακώς. ” Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amavroudis: “Θέλει σίγουρα factory reset. Δες τις οδηγίες εγκατάστασης. Βάλε και το τελευταίο twrp που θα βρεις στο αντίστοιχο νήμα. ” Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Πέρασα την dev , αλλά είναι χάλια... Κρασάρει και σε…