Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.
-
Καλημέρα σε όλους. Μετά το τελευταίο φλας της xtrv 9.5.1 ,δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο yahoo μου μέσω του gmail app.Με όλες τις άλλες εφαρμογές και με τους browser συνδέομαι κανονικά. Νόμιζα ότι ήταν επειδή την πέρασα σαν αναβάθμιση πάνω από την προηγούμενη ,την πέρασα με καθαρό installation. Νόμιζα ότι έφταιγε ο aroma installer ,την πέρασα σκέτη. Νόμιζα ότι έφταιγε το root ,την πέρασα χώρις root. Νόμιζα ότι έφταιγε η επαναφορά από το micloud ,δεν έκανα επαναφορά. Καθάρισα την cache κτλ , …
-
Απο αυτες τις τρείς στην σελίδα που βρέθηκα ,ποιά δουλεύει πιο σωστά στο κινητό ; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Redmi-Note-4-4X-Nikel/
-
O επεξεργαστής είναι ο 10πύρηνος mdtk ,ο Νikel είναι λογικά .2016050 είναι το μοντέλο . Πάω για nikel ; Και recovery & su απο που κατεβάζω ; Είμαι στην φάση ξεκλειδώματος ,εν αναμονή ...
-
Καλησπέρα . Απο που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία Ελληνική stable rom (ή όποια εσείς πιστεύετε)για το κινητό μου xiaomi redmi note 4 3gb/32gb ,μπορείτε να με βοήθήσετε ;
-
@Thracia αφου ακολούθησα τον οδηγό Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer είμαι στην φάση του miunlock που μου γράφει ''after 72 hours of trying to unlock the device'' . Περιμένω δηλαδή τώρα 3 μέρες ,ξαναδοκιμάζω και είμαι έτοιμος ξεκλείδωσα ; Πριν κανα χρόνο ,αυτή η διαδικασία έπαιρνε 2 βδομάδες ... ; Σε ευχαριστώ .
-
Φίλοι καλησπέρα . Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ενα mi note 3 . Έχω συνδεθεί με τον mi λογαριασμό μου στο κινητό ,το έσβυσα μπήκα σε fastboot mode με volume- και power button αλλά το MI UNLOCK δεν μου το αναγνωρίζει .Βρήκα κάποιους drivers για την συσκευή,τους εγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα . Το κινητό έχει την ROM 9.2.2.0(NCHCNEK) / STABLE ,δεν ήρθε με αγγλικά και θέλω να το ξεκλειδώσω και να του βάλω την μία global stable μετά . Έχετε καμία ιδέα ;
-
Τωρα;Χθες! Και Google account & mi acount έφτιαξε και usb debugging ενεργοποίησε !!! Το πάθημα έγινε μάθημα...
-
Θαύμα ! Σε μία στιγμή διαύγειας ,πιθανολόγησε για τον κώδικο ,τον έβαλα και bingo !Ξεκλείδωσε ,σας ευχαριστώ πολύ όλους που προσφερθήκατε να βοηθήσετε και πιό πολύ ακόμα σας ευχαριστεί ο φίλος . Καλό σας βράδυ και να είστε έτσι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε και τόσο άμμεσοι ,γειά σας !
-
- Τέλεια ,θα δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω τα αποτέλεσματα . Ευχαριστώ. =============== Οκτ 5th 2017, 4:07pm =============== Βρήκα χρόνο μεσημεριάτικα και είπα να ασχοληθώ . 1ος τρόπος μέσω Εύρεση συσκευής .Δυστυχώς το τηλ. δεν μπορεί να εντοπιστεί απο το find mι phone.Χρησιμοποίησα το gmail που είχε βάλει υποτίθεται στην συσκευή .Και λέω υποτίθεται γιατί προφανώς δεν το έιχε βάλει . 2ος τρόπος μέσω Mi Cloud δεν λειτούργησε γιατί ποτέ του δεν πρόλαβε να φτιάξει λογαριασμό στην XIAOMI. 3ος τρόπ…
-
Δεν το γνώριζα αυτό,καλό. Θα ενεργοποιήσω το WiFi και θα μεταβώ στο micloud να προσπαθήσω .Σε περίπτωση που αποτύχω θα ακολουθήσω την ιδέα του @makisfz: Παράθεση από makisfz: “καλημερα με αυτον τον οδηγο Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi περασε ρομ και θα ειναι ok ” @makisfz Χρειάζεται να ξεκλειδώσει ο bootloader ή προχωράω με κλειδωμένο bootloader για το παραπάνω; Επίσης αν πέρναγα recovery και έκανα επαναφορά δεν θα ήταν οκ; Μπορώ να περάσω recovery όμως …
-
Πηγα να ανεβάσω φωτό με την απόδειξη πριν αλλά δεν μπόρεσα και ήρθε μόνο του το "για να μην υπάρχουν αμφιβολίες". Δηλαδή μου λες πως μπορώ να ξεκλειδώσω κλειδωμένη συσκευή στο pin μέσω Google account; Πώς γίνεται αυτό; Η συσκευή έχει κλειδωθεί γιατί δεν θυμάται το pin ασφαλείας που έβαλε για να την κλειδώνει και να την ξεκλειδώνει κάθε φορά πριν την χρησιμοποιήσει , σαν το fingerprint ,μήπως δεν κατάλαβες καλά;
-
Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες :
-
Καλημέρα σας. Το κινητό με βγάζει σε μια εικόνα με το usb καλωδιo προς σύνδεση μόλις πατάω power off και volume + και σε fast boot mode με power off και volume -. Mε τον συνδυασμό power off και volume +- με βγάζει σε κινέζικο μενού που γυρνάει σε ελληνικά ,με την επιλογή recovery.Μολις την πατήσω ξαναβγαίνω στο πια πάνω σημείο με το usb. To κινητό ΔΕΝ ΕΧΕΙ recovery. Δεν αναγνωρίζεται από το misuite(ίσως να μην έχει και σημασία) γιατί δεν έχει ενεργοποιημένο το usb debugging και είναι κλειδωμένο …
-
Φίλος παρέλαβε με πολύ χαρά το redmi 4a σήμερα και σε 10λεπτά το κλείδωσε και το κατάντησε άχρηστο.Έβαλε λάθος κωδικό pin και δεν μπορέι να προχωρήσει παρακάτω. Μου το έδωσε διοτί γνωρίζει πως ξέρω κανά 2 πργμτκ παραπάνω να το δώ και παρατήρησα πως το κινητό στερείται recovery και δεν μπορεί να επανέλθει.Επίσης το usb debugging δεν είναι τικαρισμένο ...Απο τον Γερμανό του ζητάνε 35ε για να του το ξεκελειδώσουν και το παιδί ,σαν και τους περισσότερους απο εμάς είναι μπατιράκι . Πως μπορώ να τον β…