Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.
-
Είχες δίκιο @fog. Κανένα πρόβλημα με το adaway.Το είχα φορτώσει διάφορα το κινητό είναι η αλήθεια και δεν είμαι πια σίγουρος για το τι μου το προκαλούσε αυτό... Σας ευχαριστώ πολύ όλους ,υγεία και χαρά σας
-
Χμμμ...Το έκανα και φαίνεται εντάξει. Ποια είναι η γνώμη σου για το adaway; Λες αυτο να ευθύνεται;
-
@gkalen @fog @makisfz @AvZoDj Έβαλα την '9 και όλα καλά. Έχω παρατηρήσει πως μέχρι να ρουταρω την συσκευή ,όλα δουλεύουν ταχύτατα .Μόλις την ρουταρω οι εφαρμογές αρχίζουν και κολλάνε,μου βγάζει διάφορα μηνύματα αναμονή -κλεισιμο κτλ... Γιατί συμβαίνει αυτό; Αν θυμάται ο Gkalen ,πριν κάνα 2 μήνες παραπονιομουν πως κάτι δεν πάει καλά ,ε λοιπόν όλα άρχιζαν αφού πέρναγα το superuser zip Ξαναέγινε και με την τελευταία 8.5.2 και για αυτό πέρασα στην '9. Τώρα είμαι γεμάτος εφαρμογές και όλα πάνε ρολόι …
-
Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Αν θέλω να περάσω την [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28) Τι κάνω; Μπαίνω σε twrp ,wipe cache,dalvic cache και μετά install zip και πάλι wipe dalvic;Την 8.5.2 την έχω ρουταρει και λέω μήπως χρειάζεται format .Τι λέτε;
-
Μια χαρά ,είμαι με την 8.5.2 πιά και σας ευχαριστώ πολύ . Επειδή δεν βρίσκω το superSU.zip στα αρχεία του κινητού ,απο πού το κατεβάζω για να το φλασάρω;
-
Είναι ξεκλείδωτος ,μόλις το τσέκαρα και δεν χρειάστηκε . Πως προχωράω;
-
Xαίρεται φίλoi μου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συσκευή μου Xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) Την είχα για πολύ καιρό στην άκρη με σπασμένη την οθόνη και την rom που μου είχε προτείνει o @gkalen xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_arΩma_7.6.10.zip | by gkalen for Redmi Note 3 Σήμερα και αφού το έφτιαξα αποφάσια να βάλω την miui9 ,την κατέβασα απο εδώ([XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)) , wipes ,factory reset rom in…
-
@gkalen καλησπέρα. Εχω απο εχθες αυτή με τον aroma installer, δυστυχώς και αυτη κολλάει...Δεν θα δοκιμασω αλλη stable Λεω να περασω στην official ,θα μπορούσες σε παρακαλώ να με διευκολύνεις με ενα link οπως και με την διαδικασία εγκατάστασης ; Επίσης μπορω να την ρουταρω ή να εχω twrp ;Πρεπει να κλειδώσω παλι bootloader ; Σε ευχαριστώ για ολα .
-
@gkalen Πως να εγκαταστήσω μόνο του το twrp ; Format data ,απο όσο θυμάμαι όχι ...Τα wipes μόνο.
-
Οκ μια χαρά . Ποιές είναι οι διαφορές τους; Super user περιλαμβάνουν; Να τις φλασαρω με το υπάρχων twrp ; Υπάρχει προβλημα να θυμίσω με αυτό ...
-
@gkalen Σε ευχαριστώ ,αλλά δεν βλέπω κάτι στα εισερχόμενα μου !
-
Οκ , ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ... Πραγματικά πάντως ,της νύχτας τα καμώματα... =============== Αυγ 14th 2017, 5:22pm =============== Χαιρεται παιδιά. Καινούργια μέρα σήμερα. Πώς να συνεχίσω με το κινητό;
-
@derveni Επισης super su και twrp μπορώ να έχω φαντάζομαι με την official ε; Η όλη η πατάτα λέτε να ξεκίνησε μόλις πέρασα την 1η rom 8.2 με το παλιό twrp και χωρίς να εγκαταστήσω το καινούργιο ;Αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να διορθωθεί με τις επόμενες roms που ξαναέβαλα με το τελευταίο twrp ; Δεν καταλαβαίνω ρε γμτ γιατί μπορεί να συμβαινει αυτό ....
-
Επειδη οι rom είναι πολλές και πραγματικά χάνομαι με ποιες είναι οι official και ποιες οι custom, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα link και μια διαδικασία εγκατάστασης ; Σε ευχαριστώ bro .
-
Παιδια αν και το δοκίμασα και εχθές το mount ,ξαναμπήκα σήμερα για επιβεβαίωση ..Δυστυχώς αν και δεν είναι τικαρισμενα,πάω να τα τικαρω και δεν ανταποκρίνεται. Το κουτί παραμένει κενό. Να υπενθυμίσω πως μου αναγνώριζει sd και otg στην νορμάλ λειτουργία του . Επίσης να αναφέρω ,πως αυτή την φορά την rom την έβαλα με clean installation ,full wipes . Σε εσάς που έχετε το ίδιο κινητό ,σας δουλεύει άψογα αυτή η rom ή η προηγούμενη που δοκίμασα ; Δεν είχα κανέναν πρόβλημα εν το μεταξύ πριν με την παλι…
-
Σε μπέρδεψα μάλλον derveni ,την 7.6.10 είχα και ξανά έβαλα μόλις .Δεν είχα ή έχω πρόβλημα με αυτήν ,με την 8.5 είχα τα προβλήματα που ανέφερα . Την έχεις δοκιμάσει την 8.5;Αν όχι μην το κάνεις ... =============== Αυγ 12th 2017, 10:08pm =============== Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ για την υποστήριξη !!!Στην συνέχεια θα ήθελα να σας πω πως η όλη ή φάση με τις εκδόσεις στις miui λίγο με μπέρδεψε ,αλλά απο κάποια φάση και μετά κατάλαβα τι γίνεται (νομίζω) . Αυτή την στιγμή είμαι με την : MIUI 8.6 b…
-
Λοιπόν παιδιά ,ξαναέβαλα εχθές την 8.5 μέσω του τελευταίου twrp .Δεν έκανα αποκατάσταση μέσω MIcloud καμία εφαρμογή και προχώρησα απο την αρχη την συσκευή σαν καινούργια ,εγκαθιστόντας όλες τις εφαργμογές που έιχα μαζί με το superSU που βρήκα στην sd μετα το installation . To κινητό μου redmi note3 pro kenzo ειναι πολύ αργο (πριν 7.6.10 χωρίς προβλήματα) ,είναι λάγκι,εφαρμογές σαν το facebook κολλάνε και μερικές φορές χρειάζεται και κανά λεπτό για να ξεκολλήσει . Δεν μπουτάρει σε recovery απο το…
-
Ναι έκανα επαναφορά απο το mi cloud τις εφαρμογές σε προηούμενη ημερομηνία ...Γιατί δεν έπρεπε ;Δεν το ξεκίνησα σαν καινούργιο οταν ρωτηθηκα !Ο σιτ...
-
Ακολούθησα χωρίς λάθη την διαδικασία ,έκανα install και τον superSU ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση της rom .Το FB σέρνεται και γενικότερα η συσκευή είναι ''λάγκι''... Να δοκιμάσω να βάλω αυτήν την custom ; Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip Αν θέλω να γυρίσω σε αυτήν που ήμουν(δεν πήρα backup επίτηδες): xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip Τι χρειάζεται να κάνω ;
-
Όχι με 6.0.1 είμαι ! Κάνω factory reset,wipes ή την περνάω κατευθείαν;Πες μου λίγο αναλυτικά αν θες!