παιδιά το έχετε χάσει.. επίσημα δεν πουλάει συσκευές που συνδέονται μόνο στον κινέζικο server, στην Ευρώπη.. αν τώρα εμείς θέλουμε αυτά τα προϊόντα πρέπει να συμβιβάστουμε ότι για μια λάμπα που θα ανάψουμε θα πρέπει η εντολή να πάει απο τον διακόπτη, κινητό μας Κίνα και να γυρίσει στην λάμπα μέσα από εκατοντάδες ενδιάμεσους... μην λέμε ότι θέλουμε.. Πάρτε ευρωπαϊκές συσκευές και κάντε την δουλειά σας Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
μια από τα ίδια κι εγώ.. χτες κιόλας με πήραν απο εθνική για ένα δάνειο αυτοκίνητου που πέρασε η προθεσμία και δεν πλήρωσα. εν τω μεταξύ περιμένω το δοσολογίο και τον αριθμό λογαριασμού για να πληρώσω ενα μήνα που πήρα το αμάξι.. ημερομηνία αποστολής από τράπεζα μια εβδομάδα μετά την αγορά.. πάω ταχυδρομείο για να δω τι γίνεται και μαθαίνω ότι έχουν απεργία 3 εβδομάδες τώρα οι ταχυδρομοι... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Δεν ξέρω τι παίζει και πως αλλα ισχύει.. Και εγώ ήμουν δύσπιστος στην αρχή αλλα η συσκευασία έχει κανονικά τα ταμπελακια της info Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Ανάλογα.. Κι εγώ έτσι νόμιζα.. Υπάρχουν στην ομόνοια δύο μεγάλα καταστήματα με παρόμοιο όνομα κιόλας ποθ θυμίζουν μπύρα (για να μην γίνει διαφήμιση) που δίνει κανονικά εγγύηση infoquest και τιμές αρκετά παρακάτω από μεγάλα καταστήματα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
στο google home υπάρχει το mi home (για την ακρίβεια 9 Xiaomi και ένα ενός άλλου συστήματος). αν συνδεθεί θα σου εμφανίσει τις λάμπες της yeelight (σε όποιον server και να είναι) και ότι έχεις από aqara Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Παράθεση από yiatsou: “Έχω το θερμόμετρο aqara με το οποίο βάσει σεναρίων ήθελα να ανοίγω το καλοριφέρ. Βρήκα το miho069 αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” είναι άλλη πλατφόρμα mihome.. όχι της xiaomi Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
συγνώμη.. βλακειες σου λέω... νόμιζα ότι μίλαγε για ρόλο της xiaomi ώστε να μπορούσες να το χειριστείς από το mi home... αρα βλακειες σου λέω... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
γτ δεν παίρνεις το στρογγυλό κουμπί ένα κλικ πάνω, 2 κλικ κάτω, πατημένο στοπ... αλλιως ο διπλος aqara με 6 διαφορετικα σενάρια Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
δεν είναι κομμάτι της xiaomi . κάποιοι τύποι το έκανα για την καυλα τους και με δικό τους server.. απλά επειδή είχε πολύ κίνηση, αλλαξαν server και έβαλαν ένα μικρό. donate Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
πλέον έχει γίνει με πληρωμή μόνο XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English εκτός αν στήσεις δικό σου server αλλά αν είναι να έχεις pc να παίζει όλη μέρα δεν λέει Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Παράθεση από almichael: “Παράθεση από ktlk21: “γτ σας φαίνεται περίεργο... επιλέγετε αποστολή χωρίς tracking τσιγκουνευεστε τα πενιχρα χρήματα της ασφάλειας και σας φταίει από πάνω το κατάστημα... μήπως να σας το φέρει σπίτι ο ίδιος ο Κινέζος, να σας πάρει και μια φιφα...? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Δεν θέλω να μου πάρει φιφα αλλά ούτε να μου λέει φιφες. Αν δεν μπορεί να εξασφαλίσει την σωστή αποστολή και παραλαβή από τον πελάτη του τότε θα πρέπει να αλλάξει δουλειά ή να προσαρμόσει τη…
γτ σας φαίνεται περίεργο... επιλέγετε αποστολή χωρίς tracking τσιγκουνευεστε τα πενιχρα χρήματα της ασφάλειας και σας φταίει από πάνω το κατάστημα... μήπως να σας το φέρει σπίτι ο ίδιος ο Κινέζος, να σας πάρει και μια φιφα...? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk