Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 340.
-
αυτό που μιλάνε κάποιοι για πλαστικά, μεταλλικά, γυάλινα κινητά και τα έχουν μεσα σε θήκη με ξεπερνάει Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
VoWifi?
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν έχω cosmote να το δοκιμάσω πάντως.... Η wind δεν το υποστηρίζει... Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαλήθευσω πολύ ευχαρίστως Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
pocofone... εγω προσωπικά πήρα mia2 και μου έλειπε η miui... το έφτιαξα βέβαια αφού το μετέτρεψα σα mi6x Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
κι εγώ 2 μέρες σερί παρέλαβα δέματα Νοεμβρίου... οσο για τις ειδοποίησεις..Την ειδοποίηση την στέλνει το κέντρο διανομής και όχι το κατάστημα του ΕΛΤΑ.. για αυτό καινσου λέει την επόμενη εργάσιμη μετά από κάποια ώρα για να έχει πάει το δέμα εκεί.. τωρα για την ειδοποίηση παίζει να σου στέλνουν για να πας να δώσεις το 3 ευρώ.. το οποίο ισχύει κανονικά και είναι έξοδα παρουσίασης... άσχετα αν είναι κάτω απο 22 ευρώ μμαν ήταν πάνω θα είχες + έξοδα εκτελωνισμου + φπα... τωρα με το 3 ευρώ όμως είναι …
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμααπλά κάνε login με το ίδιο mo account... Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Οκ να ξεκλειδώσω πρώτα...” ναι..θέλει ξεκλείδωμα... αλλα κάνε backup σε pc γτ χάνεις τα πάντα μς το ξεκλείδωμα Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
α έχεις xiaomi. eu... μκυ φαίνεται κάποιες συσκευές δεν τκ έχουν πάρει.. αλλα το mi mix2s μου φαίνεται υο πήρε Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
δεν μιλάμε για xtrv αλλά για global xiaomi.eu πκυ είναι η βάση για τις ελληνικές.. Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
εμένα με xiaomi. eu μια χαρά δουλεύει η 9.2.14 απλα διέγραψε τα παλια ξυπνητήρια... σε μερικούς... αν βάλεις δουλεύει κανονικά... Sent from my MI 6X using Tapatalk