Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 340.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
σε mi6x με xiaomi. eu rom ήταν η default ρύθμιση Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
για το aod Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παιδιά καλησπέρα. Το Σάββατο ξεκλείδωσα και έβαλα την xtrv. Εκτός το μεγάλο Android system που έχει μόλις παρατήρησα κι άλλο ένα bug.. Εάν κλείσω το aod δεν μου λειτουργεί το δαχτυλικό στην οθόνη στο mi8 Pro .. Κάνει μια ελαφριά δόνηση αλλά τίποτα ούτε δείχνει το παλμό του δαχτύλου.. Ενώ πριν με ή χωρίς ρολόι ξεκλειδωνε.. :sad:” πρέπει να είναι της rom γτ και στο xiaomi. eu το ανάφεραν Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
Share yeelight group
Μήνυμαμια χαρά δουλεύουν.. εχω κάνει share ολες τις συσκευές mi home λαμπες, Μπριζ ες, Gateway, Scooter k.a... εχει αποδεχτεί τκς συσκευες? δοκίμασε να κάνεις share ολες τξς λάμπες μόνες τους και να φτιάξει μετά αυτή από το κινητό το group Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
flash rom mi a2
Μήνυμαμια χαρά δουλεύει η κάμερα... απλα απενεργοποιεις τα φίλτρα στη selfie και την χαζο βελτίωση στα βραδυνα... που έτσι κι αλλιως πάντα τα απενεργοποίουσα γτ χαλαγαν τις φωτογραφίες.. απο την αλλη κερδίζεις το ai στην πίσω κάμερα και καλύτερο αλγόριθμο που στην κινεζική έκδοση ειχε έτσι κι αλλιώς. Επίσης είναι θέμα προτεραιότητων.. αν γουστάρεις σκέτο καθαρό Android που μετα πρέπει να φορτωσεις πράγματα για να κλείσεις τα κενά ή παίρνεις μια πολύ Καλή rom και ηρεμεις... Sent from my MI 6X using Tap…
-
Σε mia2 που το μετετρεψα σε mi6x μου βγαζει error..ενώ περασε κανονικα china miui 9 για την αλλαγη..την xtrv developer 9.1.24 δεν την παιρναει για miui 10..από xiaomi.eu περασε κανονικα την 9.1.24 την τελευταια weekly όπως εδώ..δοκιμασα και την stable αλλα τιποτα...όπως και με αλλα twrp...
-
flash rom mi a2
Μήνυμαεγω το έκανα με αυτό εδώ από xda [MIUI 10][A2] Install Guide Βάζεις πρώτα miui 9 για να μην ενεργοποιηθεί το ARB γτ μετα μένεις μονιμα με miui δεν μπορεις να γυρισεις...βέβαια εμενα δεν μου περναγε την 10αρα από εδώ και ξενερώσα,αλλα την τελαυταια developer από xiaomi.eu ...και ειναι μια χαρά όλα...μονο η κάμερα που για να λειτουργησει θέλει να απενεργοποιήσεις το enhace photos in night και το beaty από την selfie
-
error 6 trwrp
ktlk21 - - Mi-6X (Wayne)
Μήνυμαδοκίμασα την τέλευταια xtrv και έχω το ίδιο θέμα με error 7. είμαι με mia2 converted το mi6x με arb2 κανονικά.. απο xiaomi. eu μπαίνει κανονικά η τελευταία τους d80510c1d800e79d1bf9006b0204008a.jpg Sent from my MI 6X using Tapatalk
-
ναι το error 7 ήταν λόγο παλιότερο recovery Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
ποιο twrp έχεις? βάλε redwoolf recovery Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
Βάλε havoc os2. 0 και α agni kernel.. το Είχα πόσους μήνες απροβληματηστα Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
ήμουν για 6 μήνες χρήστης havoc os βασισμένο ζε pie και ήταν απίστευτη rom σχεδόν stock Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
τι να σου πω.. μήπως δεν το δένεις καλα.. πάνω αποντον καρπό.. γενικά οι οπτικοί δέκτες έχουν ενα θέμα πάντως Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
ναι..αμ και προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο ποδήλατο που το συγκρίνω με το Polar έχει ελάχιστες αποκλίσεις.. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
δεν υπάρχει.. πρέπει να είσαι beta tester και εχουν κλείσει οι αιτήσεις... βέβαια οπου να είναι θα ξεκινήσει ο διαμοιρασμός στην stable Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
όταν κάνεις reset όταν συνδέεις το κινητό με το ρόλοι σε ρωτάει αν θες να επαναφέρεις τις προηγούμενες προπονήσεις.. Βέβαια έχει δώσει στην κοινότητα Beta firmware για το θενα5με τους παλμούς Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
σύμφωνα με το γκρουπ στο fb ο αλγόριθμος προσαρμόζετε.. και προτείνουν μετα απο το τελευταίο update reset χωρις επαναφορά στο ρολόι του backup Sent from my Mi A2 using Tapatalk