Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 340.

• Xiaomi Amazfit 2 Stratos

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Δεν γίνεται τίποτα από τα δύο Sent from my Mi A2 using Tapatalk

• RE:

ktlk21 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Παράθεση από ktlk21: “Θεωρητικά το 3 ευρώ ισχύει και αφορά όλα τα πακέτα κάτω των 22 ευρώ που μπαίνουν τελωνείο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παράθεση από demakhs: “πρακτικά δεν ισχύει τίποτα, 100+ πακέτα με το πράσινο αυττοκολλητάκι, καμία χρέωση των 3 ευρώ... ” Παράθεση από osalonikios: “Τα 3ευρά τα δίναμε για κανα 6μηνο. Μετά από καντήλια, καταγγελίες, μη παραλαβές και διάφορα τέτοια ωραία το σταματήσανε. ” δυστυχώς με την μεταφορά των μηνυμάτων χάνεται η ροή…

• Θεωρητικά το 3 ευρώ ισχύει και αφορά όλα τα πακέτα κάτω των 22 ευρώ που μπαίνουν τελωνείο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• H goldway στέλνει τρίγωνικη.. Για το mi global δεν ξέρω... Αλλα ρε παιδιά γτ το κάνετε δύσκολο.. Στείλτε τους ένα μυνημα και σας απαντάνε και λύνετε την απορία με την μια.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Gearbest πραγματικά γιουχου... Είχα κάνει παραγγελεια δύο πράγματα ένα πολύ εργαλείο και ένα massage της xiaomi... Το πρώτο το στέλνουν κανονικά μόνο του που παρέλαβα σε 15 μέρες το massage ακόμα τίποτα ενημέρωση.. Μιλάω μαζί τους πριν λίγες μέρες 2 μήνες κοντά μετά και μου λένε ότι θα μπορέσουν να το στείλουν μετά από 8 με 10 μερες... Η αν θέλω να διαλέξω κάποιο άλλο πρωιν με αντίστοιχα χρήματα.. Τους. Λέω θα περιμένω.. Μου. Λένε ότι επειδή το έχει σταματήσει η xiaomi δεν θα το έχουν και να δια…

• Και εμένα ο κουμπάρος μου.. Είχε θέμα φορτισης στο note 4x και το πήγε στο Ρέντη και σε 3 μέρες ήρθε σπίτι του courier με νέα συσκευή Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Όλα τα κινητά έχουν πλέον μέσα πάνω στην πλακέτα ένα αυτοκόλλητο, ελεγκτή υγρασίας... Που αν έχει υγρασία από λευκό γίνεται κόκκινο... Προφανώς κάτι τέτοιο παίζει... Απο την άλλη είναι κλασσική ατάκα όλων των Service στην Ελλάδα ότι τα πάντα είναι υγρασία για να μην6τα καλυβουν, ή να αναγκάζεσαι στην επόμενη αγορά να παίρνεις και το πακέτο έξτρα εγγύησης... Παντως η infoquest γενικά είναι καλή σαν service... Για εμένα αν μπορεί να το πάει από εκεί.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρέπει να δεις ποτέ ξεκινάει η αποστολή.. Αν δεις σε όλα λένε διαθέσιμο.. Αλλα όταν κάνεις την παραγγελία και τους στείλεις σου λένε ότι περιμένουν παραλαβή από την αποθήκη τους στην Κίνα... Όταν ξεκινήσεις από Αγγλία με dpd σε 4 μέρες το πολύ είναι Ελλάδα... Τώρα από εκεί και πέρα είναι θέμα της acs Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

ktlk21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “Το eglobalcentral.eu έχει καταντήσει κοροϊδία από τις 10/08 έχω παραγγείλει το mi8 ενώ το είχε διαθέσιμο και μετά από μια εβδομάδα από την αγορά μου μετά το έβγαλε μη διαθέσιμο και ακόμη περιμένω. Κάποιο κατάστημα στην Ευρώπη για να το πάρω από αλλού υπάρχει; Να το ακυρώσω γιατί και στα μηνύματα είναι σε 3-4 μέρες θα το έχουμε και σε λίγο θα βγει το Poco F1 .” Όταν είχα πάρει μια d7100 από εκεί πριν 2 χρονια έτσι κι εγώ.. Την είχε διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αλλά αποδείχτηκε ό…

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Το εδώ είναι θέμα της infoquest.. Όπως και η τιμή.. Τώρα για την huami εμένα στο παρελθόν που είχα battery drain μου το αντικατεστησαν αυτοί και θυμάμαι έστειλα το ρολόι Αμερική παρόλο δεν το είχα πάρει από το επίσημο δίκτυο τους ίσως επειδή τότε ήμουν beta tester στο λογισμικό.. Τώρα για τις επαφές και εγώ το ίδιο θέμα είχα αλλά έκανα βλακεια κι τις γρατζουνισα και η οξείδωση έφτασε σε σημειο να μην φορτίζει.. Βέβαια σε φόρουμ του εξωτερικου από παιδιά που τα άνοιξαν έχει κάτι σαν μπιλακια από …

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Όχι... Η οθόνη είναι ανακλαστική...για το πρώτο που λες απενεργοποίησε την σχετική επιλογή από το μενού... Πότε δεν δούλευε καλά ούτε στο miband... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Για το 1 πας στην πυξίδα με swipe αριστερά και κουνάς το ρολόι σε 8αρια.. Για το 2 και το 3 αν πας στις ρυθμίσεις είναι εύκολο να τα ενεργοποίησεις και τα 2.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Τι Ν το κάνει το σήμα? Ίσως έπρεπε να καλυμπρΑρεις την πυξίδα Πρώτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Όχι... Δυστυχώς.... Για να μην μπερδέψω.. Σε όλα τα modes έχει υψόμετρο, απλά στο trail run παίρνει δεδομένα και από το βαρόμετρο... Στα υπόλοιπα από το gps Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Ναι.. Στα άλλα modes είναι από το gps Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Έχει ναι... Το ενεργοποιεί στο trail running και στην πυξίδα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Όχι φίλε μου Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Όχι... Θα υπήρχε πρόβλημα μάλιστα, γτ το Stratos σε αντίθεση με το pace είναι αδιάβροχο με ip68 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

ktlk21 - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Κάνε από την αρχή το pair... Ίσως κάπου δεν συνδέεται με το δίκτυο... Το θέμα παλιότερα ήταν ότι συνδεόταν και στο έκοβε γτ ήσουν εκτός Κίνας Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Μήπως είναι το auto brightness ενεργόποιημενο και έχει πολύ φως?.... Σε άλλα νέα χτες δοκιμάστηκε σε πισίνα και θάλασσα 0f518a63135e4104a16bc1d7770cf59e.jpg61287a418cc539221ba0925321a86897.jpg2482633b1a85166e7d346274a041ed9a.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk