Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Alexandros Kessanopoulos: “Πρέπει να απεγκατεστήσω το Mi Fit από το playstore? ” Όχι.Κατεβάζεις την εφαρμογή από την πρώτη σελίδα του νήματος. Την πετάς χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου. Κάνεις κλικ επάνω της και ξεκινάει το Install Είσαι οκ. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να έχεις ενεργοποιήσει από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Ασφάλεια και απόρρητο το κουμπάκι με τις Άγνωστες πηγές για να σε αφήσει να κάνεις το Install. ” Κάτσε τώρα @MIUI_ART για…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas74: “Παιδιά τη βοήθειά σας. Σε Windows 10 Pro δεν φαίνεται η εσωτερική μνήμη του στο "ο υπολογιστής μου". Δοκίμασα όλες τις θύρες usb, άλλαξα καλώδια αλλά τίποτα. Είναι κάποια ρύθμιση στα Windows; Θέλω να βάλω custom watchfaces. Σε android tablet μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη του; Ευχαριστώ. ” Και εγώ σε Win 10 pro το συνδέω (για watchfaces) και το βλέπει μια χαρά. Στην αρχή, την πρώτη φορά, πρέπει να το αφήσεις λίγη ώρα να εγκαταστήσουν τα win 10 οδηγούς για να μπορεί να το…
-
Νέα έκδοση της εφαρμογής Amazfit Watch (1.7.1) στο Play Store πριν λίγο. Τι νέο υπάρχει -View sports activities (running, biking, etc.) from Amazfit Pace. -Share activities from Amazfit Pace. -Minor bug fixes.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜόλις κυκλοφόρησε στο Play Store νέα έκδοση της εφαρμογής Amazfit Watch (1.7.1) Τι νέο υπάρχει -View sports activities (running, biking, etc.) from Amazfit Pace. -Share activities from Amazfit Pace. -Minor bug fixes. Θα χαρώ πολύ αν δω σύντομα και νεο firmware που να διορθώνει το θέμα με το battery drain. Μια φορά τη βδομάδα περίπου, ξαφνικά χάνεται μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας. Προχθές απο 55% μέσα σε μια ώρα πήγε 15% χωρίς να πειράξω τίποτα.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makis855: “Παράθεση από homer66: “@MIUI_ART πολυ καλα σχεδιακια , εβαλα μερικα στο ρολοι , να ρωτησω να τα βλεπουμε μεσα στην εφαρμογη για να κανουμε αλλαγη απο κει δε γινεται εε? ” στο ρολοι τα περασες? με ποιο τροπο? ” Λίγα post πιο πίσω αναφέρεται πως τα περνάς στο ρολόι. Δεν είναι δύσκολο, εκτός κι αν δεν έχεις κάνει ποτέ copy-paste η δεν το χεις γενικότερα. Για ρίξε μια ματιά και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “ρε συ @miui_fan ούτε 3 ποστ δεν έχει που έβαλα το λινκ :p ” Τώρα @kodorevi8ulis εδώ που τα λέμε, τα χεις τα δίκια σου. Ευχαριστούμε λοιπόν για το link. Έχει πάρα πολλά και μερικά εξαιρετικά watchfaces. Παράθεση από homer66: “@MIUI_ART πολυ καλα σχεδιακια , εβαλα μερικα στο ρολοι , να ρωτησω να τα βλεπουμε μεσα στην εφαρμογη για να κανουμε αλλαγη απο κει δε γινεται εε? ” Απ' τη στιγμή που θα τα αντιγράψεις στο φάκελο Watcface και αρχίσεις να τα δοκιμάζεις στην οθόνη τ…
-
Παράθεση από newsformobiles: “Μαζί με το mi fit, βγήκε νέα έκδοση που επίσης είναι μ' αλλαγμένο UI. ” Εννοείς οτι μαζί με την νέα έκδοση του Mi Fit (v3.0) βγήκε και νέα έκδοση του Amazfit Watch ? Στο Xiaomi Store θα πρέπει να συνέβη αυτό ε; Τι βελτιώνει η τι προστέθηκε άραγε εκτός απ' το νέο UI; Θα τις δούμε και στο Play Store σύντομα;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmis1979: “ - Ωραία, ευχαριστώ. Επειδή δεν είμαι και τόσο σχετικός, πώς κάνω πάλι pair γιατί το ρολόι δεν ξαναβγάζει qr code? ” Αυτό με το Pair και το QR code με μπέρδεψε λίγο. Οπότε είπα να το κάνω κι εγώ Unpair (με το σκεπτικό οτι κι εσύ @jimmis1979 το είχες αποσυνδέσει πριν αφού ρωτούσες) για να καταλάβω και ο ίδιος και να σου περιγράψω τη διαδικασία στη συνέχεια. Που να ήξερα τι με περίμενε...... . Το χετε κάνει αυτό παίδες; Εγώ δεν το είχα ξανακάνει, και δεν ήξερα. Όπως το κα…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmis1979: “Έχω την εφαρμογή 1.1.3 και δε βλέπω την επιλογή αυτή ” Γι' αυτό δεν το βρίσκεις. Θα πρέπει να κατεβάσεις την 1.6.1 απο το Store.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmis1979: “Είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα. Το ρολόι είναι value for money χωρίς αμφιβολία! Ακόμα δεν έχω βρει πώς αλλάζει από mi σε km. English version με 1.3.3a rom„“ ” Μεγειές . Σίγουρα είναι value for money και συνολικά εξαιρετική συσκευή για τα λεφτά της. Για να δεις Km πρέπει να μπεις στην εφαρμογή του κινητού και να πας: More Setings--> Units και να κάνεις το Imperial Meteric.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Παράθεση από JohnPhone: “ Ίσως επαναφορά να πρέπει να δοκιμάσω αν ξανασυμβεί. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο. ” Μετά την αναβάθμιση του έκανες ένα factory reset? Καλό θα ήταν να του κάνεις εγώ αυτό έκανα η εφαρμογή του κινητού δεν μου έχει κάνει κανενα θέμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπα, δεν έκανα. Αν μου το ξανακάνει θα το φάει το reset σίγουρα. Δεν θα χάσω και τίποτα τρομερό. Θα περιμένω όμως.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤην ίδια έχουμε @tarnanas, την τελευταία. Σκέφτηκα τώρα, μήπως έχει να κάνει με το Viber και συγκεκριμένα με κάποιο μήνυμα που περιείχε φωτο, αλλά δεν μπορεί να ισχύει. Εφόσον το ρολόι δεν μπορεί να δείξει φωτο η κάτι άλλο. Αλλά ούτε και το Vibe είχε φωτο. Δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να είναι μεμονωμένο περιστατικό και να μην σας βρει το "κακό" κι εσάς. Ίσως επαναφορά να πρέπει να δοκιμάσω αν ξανασυμβεί. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο. Α, εκτός κι αν έχει να κάνει με την εφαρμογή του κινητ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΧθες, μετά απο κάμποσες μέρες, μου έκανε ξανά αυτό το κουλό που είχα περιγράψει μερικά post πιο πίσω. Περίεργο κόλλημα μετά απο μήνυμα Viber και μετά τρελό battery drain. Και αυτή τη φορά δεν ήταν μεγάλη η απόσταση ρολογιού-κινητού. Ήταν δεν ήταν 2 μέτρα. Άρα αυτό που πίστευα τότε, δεν φαίνεται να ισχύει . Αν συμβαίνει μια στο τόσο δεν είναι και τραγικό, αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχει φυσικά. Αν δω να ξανακολλάει (εμφανίζει για λίγο τα περιστρεφόμενα κυκλάκια) θα το κάνω επιτόπου επανεκκίνηση…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΛοιπόν, χθες και το δικό μου έφαγε κάτι σαν στιγμιαίο κόλλημα και μετά τρελό battery drain. Τότε θυμήθηκα τον @BLACKBIRT μερικά post πιο πίσω. Μ' αρέσει που του έδινα και συμβουλές . Το ιστορικό έχει ως εξής: Η μπαταρία του ήταν στο 85% περίπου και υπήρχε σύνδεση bluetooth με το κινητό μου για κλήσεις-ειδοποιήσεις-μηνύματα. Βρισκόμουν σε σπίτι και το κινητό μου ήταν στο τσαντάκι μου, κρεμασμένο στην είσοδο του σπιτιού. Ο ίδιος ήμουν στο μπαλκόνι. Η μεταξύ τους απόσταση όμως ήταν μάλλον οριακή γι…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από BLACKBIRT: “Το φορτίζω κανονικά μεχρι το 100 % , συνήθως το φορτίζω κλειστό. Το συνδέω με Mi NotePro με έκδοση 5,1,1. οχι δεν κάνω κάποιο σπόρ !! δεν ενεργοποιηώ κάτι ” Πολύ κουλό . Εγώ θα σου πρότεινα μετά απο φόρτιση 100% (η ακόμη και τώρα) να μην το συνδέσεις πουθενά και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης φορώντας το σαν απλό ρολόι. Να δεις πόσο θα σου κρατήσει έτσι. Αν πάλι κρατάει μια μέρα, πιθανόν να έχει πρόβλημα, τι να πω;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από BLACKBIRT: “Δεν ξέρω αν από κατα λάθος τρέχει κάπαοια εφαρμογη !!! Έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τ ” Με το σταγονόμετρο μας δίνεις τις πληροφορίες σου Φορτίζεις λοιπόν το ρολόι (100%) και μετά ενεργοποιείς κάτι; Κάνεις κάποιο σπορ και επιλέγεις κάποια σχετική εφαρμογή; Η χωρίς να επιλέξεις τίποτα (και χωρίς σύνδεση bluetooth) η μπαταρία σου κρατάει μόνο μια μέρα; Α, και με τι συσκευή το συνδέεις; Τι android τρέχει και ποια έκδοση bluetooth έχει το κινητό …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από BLACKBIRT: “Εξακολουθώ να έχω θεματάκια με την μπαταρία , μία μέρα το πολύ κρατάει !!!! Χωρίς να το εχω συνδεδεμένο με Bluetooth σκετο. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το Sports Mode ;;; ” Βοήθησε μας λίγο περισσότερο να σε βοηθήσουμε. Για να αποκλείσουμε το οτι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή, θα πρέπει να μας πεις πως χρησιμοποιείς το ρολόι. Μήπως τρέχεις "συνεχώς" η πολύ συχνά (απο επιλογή η απο λάθος) κάποια αθλητική εφαρμογή που απαιτεί GPS+Heart Rate πχ και να σου τρώει αυτό την μπαταρία…
-
Παράθεση από andreas443: “καλημέρα ψάχνω και εγώ να βρω που γραφει τα χιλιόμετρα που έχω κάνει μέσα στην μέρα ούτε στο αρ ούτε στο ρολοι μήπως δεν μετράει??? ” Δυστυχώς δεν μετατρέπει τα βήματα σε χιλιόμετρα. Νομίζω οτι για να δεις χιλιόμετρα, πρέπει να εκκινήσεις την εφαρμογή "Walk". Μακάρι να το δούμε σε ένα επόμενο update και αυτό πάντως. Και μιας και λέω για update, σήμερα έσκασε νέα ενημέρωση της εφαρμογής, που πλέον μεταφέρει και τους καρδιακούς παλμούς. Καλοδεχούμενη λοιπόν.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝέα ενημέρωση σήμερα για την εφαρμογή του κινητού..!! Πλέον μεταφέρει και αποθηκεύει και καρδιακές μετρήσεις. Κούτσα, κούτσα όλο και κάτι δίνουν. Καλοδεχούμενη λοιπόν