Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 129.
-
@kinezakias , σε συνέχεια αυτού που πρότεινε ο NasDriver, ο file manager της miui έχει λειτουργία ftp. Το ενεργοποιείς και σου εμφανίζει μία διεύθυνση με αριθμούς και μπροστά το ftp. Πληκτρολογεί αυτόν τον αριθμό (μαζί με το ftp) στη μπάρα διαδρομής των windrows και πατάς enter και σου εμφανίζει το χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. (Επίσης και ο ES File Explorer έχει λειτουργία ftp (το γράφει ως "Απομακρυσμένος Διαχειριστής" (ή "Remote Manager")). Για μεταφορά αρχείων μέσω ftp μπορείς να χρησιμοπο…
-
Παράθεση από Boubikos: “Ψάχνω να βρω καπάκι για την μπαταρία ” Ειχα πάρει αυτήν εδώ. Προσωπικά μου άρεσε πολύ πάνω στο κινητό. Είναι ψευτοδερμα και δεν γλιστράει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν δεν το προσέχεις μπορεί εύκολα θα εμφανίσει φθορές το περίγραμμα (εγώ δεν είχα θέμα, αλλά αναφερθεί από άλλους) και ότι γύρω στους 4 μήνες ξεκόλλησε το δέρμα από την μία μεριά. Παρόλα αυτά ξαναπήρα πάλι την ίδια θήκη (σε άσπρο) γιατί μου άρεσε πάρα πολύ στο κινητό. (και γ δεύτερη εμφάνισε το πρόβλημα με το…
-
+ και από εμένα ως LoukG. Καλή επιτυχία!
-
@Budda Οι MTK συσκευές της Xiaomi δύσκολο να πάρουν αναβάθμιση σε android, επίσημα τουλάχιστον. Αν θες να βάλεις Marshmallow υπάρχουν διάφορες ROM στο XDA, αλλά MIUI όχι. Το root εσύ ξέρεις αν το χρειάζεσαι, ανάλογα τη χρήση που κάνεις στο κινητό. Αν το χρησιμοποιείς για πολύ απλά πράγματα και δεν έχεις καμία εφαρμογή που να χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή, δε νομίζω ότι σου χρησιμεύει κάπου. Αν θες να πειραματίζεσαι με διάφορες εφαρμογές και να κάνεις πιο προχωρημένα πράγματα, το χρειάζεσαι. …
-
@liquid , στις φωτογραφίες και στα βίντεο συμπεριλαμβάνει οποιοδήποτε αρχείο εικόνας ή βίντεο στην εσωτερική μνήμη. Μήπως έχεις καμία ταινία μέσα, πολλά screenshots ή γενικότερα άλλες φωτογραφίες και βίντεο πέραν από αυτά που έχεις τραβήξει με την κάμερα;
-
Παράθεση από psilos: “Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση... Έχω xtrv 7.6.8 και θέλω να βάλω την καινούργια miui9, κατεβάζω την xtrv ή aroma γιατί έχει δύο αρχεία και μπερδεύτηκα.... ” Η μόνη διαφορά είναι οτι η Aroma σου προσφαίρει κάποιες δυνατοτητες κατά την εγκατάσταση. Δες εδώ λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα είναι ίδια ROM
-
Καλησπέρα. Επειδή δεν βρήκα κάποια αναφορά (ίσως να μου διέφυγε), σε θέματα φωτογραφίας και βίντεο πώς τα πάει το κινητό; Έχει κάποιο θέμα στην καταγραφή ήχου όπως το Mido ; Επίσης θα με βοηθούσε αν μπορείτε να μου πείτε ένα SOT με μέτρια χρήση (φβ, messenger, yt, φωτογραφίες). Απ' ότι έχω δει είναι γύρω στις 5 ώρες;
-
Παράθεση από Tziminhio: “Παιδιά γίνεται όταν ξεκλειδώνω το κινητό να με βάζει κατευθείαν στην αρχική σελίδα και να μην εμφανίζει το θέμα? ” Θα πας Settings, Additional Settings, Developer Options και κάπου θα βρεις μία επιλογή σαν "Skip lock screen" ή κάπως έτσι. (Αν δε σου εμφανίζεται τσ Developer Options θα πας Settings, about phone, και θα πατήσεις 4-5 φορές πάνω στην έκδοση MIUI). Ισως να γίνεται και με το δακτυλικό αποτύπωμα κάτι.
-
Παράθεση από sarakats85: “Σχετικά με το youtube γιατι ανοίγει με εφαρμογη από όλους τους brownser που δοκιμασία?? επίσης δε παιζει μόλις βγαινω από τη σελίδα στο παρασκήνιο...ξέρετε ποια ρύθμιση χρειάζεται? ” Οταν είσαι σε browser και πατάς να ανοίξεις ένα link του YouTube, εμφανίζεται ένα αναδευόμενο παράθυρο που σε ρωτά με ποια εφαρμογή θέλεις να το ανοίξεις. Για το δεύτερο, δεν υποστηρίζουν όλες οι σελίδες background playback στο background από browser. Το YouTube είναι μία από αυτές.
-
Καλή επιτυχία!
-
Παράθεση από captnemo: “Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση,το αφήνουμε ως έχει? ” Στις υπόλοιπες συσκευές Xiaomi κάναμε flash μια fastboot room με mi flash. Λογικά και στη δική σας έτσι θα γίνεται αλλά δεν έχω τη συσκευή για να σου πω συγκεκριμένα τι να κάνεις. Και επίσης το ότι είναι unofficial ROM το στηρίζω πάλι στην εμπειρία μου από άλλες συσκευές..