Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 339.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakisMIUI - - Recoveries
Μήνυμααυτο εκανα και δεν το βρισκω...
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠως θα το βρω Βαγγελη? Το εχω και internal kai sd card
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν γνωριζω Γιωργο .Μηπως επειδη δεν ειμαι rooted?
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτη εχω twrp_joyeuse-curtana-RN9S-PRO_3.4.0-Q16-11-2020_NT Βαγγελη την περναω οπως την πρωτη φορα?
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαταω install -image και δεν μου βγαζει το αρχειο .img για να το κανω install To ebala kai ιντερναλ kai sd δεν το βλεπω πουθενα .
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από baxalo: “δονηση δε παιζει. εκανα και restore defaults. επισης κατα την εκκινηση του revovery στο log μετα το σημειο που βαζω τον κωδικο για decrypt, βλεπεις οτι εχει εμφανισει ενα μυνημα stock theme version don't match twrp version ” OK το άλλαξα , νομίζω είναι οκ.Την splash την έκανα λίγο μεγαλύτερη αν και πάλι το πρόβλημα ίσως να εμφανίζεται λόγο καμερας... Όποιος το θέλει ας το δοκιμάσει.. twrp_joyeuse_3.4.0-Q27-11-2020 ” Γιωργο εχω την προηγουμενη εκδοσ…
-
Ωραιος Βαγγελη !
-
Βαγγελη ευχαριστω.Το magisk μπορω να το φλασαρω τωρα?
-
Εγιναν ολα σωστα οπως περιγραφουν οι οδηγοι περιμενω να ανοιξει....
-
ebala powershell εχεισ -εχω δικιο δεν θελει .img το εμφανισε 2 φορες .img.img Mode LastWriteTime Length Name ---- ------------- ------ ---- d----- 28/11/2020 7:43 μμ api d----- 28/11/2020 7:43 μμ lib64 d----- 28/11/2020 9:26 μμ New folder d----- 28/11/2020 7:43 μμ systrace -a---- 10/10/2015 12:58 πμ 944128 adb.exe -a---- 10/10/2015 12:58 πμ 96256 AdbWinApi.dll -a---- 10/10/2015 12:58 πμ 60928 AdbWinUsbApi.dll -a---- 2/10/2020 1:27 πμ 247296 dmtracedump.exe -a---- 2/10/2020 1:27 πμ 425472 etc1too…
-
εδωσα εντολη fastboot flash recovery twrp.img νομιζω στο adb φακελλο οτι πρεπει να το βαλω σκετο twrp oxi twrp.img To dir ti ειναι δεν γνωριζω Νομιζω θα βαλω με mi flash thn Xiaomi Redmi Note 9 Pro Latest Europe Stable Version Fastboot File Download MIUI 12 detail?guide=2
-
Παράθεση από baxalo: “Σακη το twrp απο εδω, του ΓΙωργου βαζεις? ” αυτο που εδωσες εσυ δεν την περναει το ονομασα twrp.img
-
Βαγγελη στο φακελο adb bazv thn TWRP με η χωρις .img? Mηπως θελει σκετο twrp?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Ευχαριστω Βαγγελη καλο βραδυ
-
αρα ειναι η global οπως βλεπω στο τηλ οχι η europe που αναφερουν καποιοι.
-
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download Για παν ενδεχομενο αυτη ειναι η φαστβοοτ ρομ για το τηλεφωνο μου? detail?guide=2
-
Ναι τωρα που το λες ...ξεχαστηκα με το διαβασμα .)))
-
Ευχαριστω Βαγγελη Ειχα το Μι6 και ημουν ευτηχισμενος με αυτο τρεμει η καρδια μου ))
-
Παράθεση από baxalo: “Οτιδηποτε απο τα παρακατω θελουν παρα πολυ προσοχη και σωστη εκτελεση. Μπορει να βλαψουν τη συσκευη σας αν δε γινουν σωστα. Προχωρατε με δικια σας ευθυνη. Οδηγος για μεταβαση απο Official V11.0.4.0.QJZEUXM(EEA version) σε Custom V11.0.4.0.QJZMIXM(Global version) για το Redmi Note 9 PRO EU (joyeuse) Απαραιτητο το ξεκλειδωμενο bootloader. (Ξεκλείδωμα του Bootloader) - Πρωτα απο ολα παιρνουμε backup τα αρχεια μας γιατι γινεται format. - Ενεργοποιουμε απο Επιλογες προγραμματιστ…