Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 339.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Γιατί να το κάνεις αυτό σε επίσημη Global Stable ROM ; Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ; ” Παράθεση από sakis*68: “Nas δεν μπορω να συνχρονισω μυνηματα και κλησεις μονο επαφες ,Δεν ξερω με το backup αν λειτουργει.... ” ” Δεν βλεπει προβλημα απλα δεν συγχρονιζει μυνηματα και κλησεις μονο τις επαφες .
-
Παιδια το τηλεφωνο ειναι καινουργιο Redmi note 9 pro το πηρα στον γιο μου .Εχει stable globalκαι ειναι ακομα κλειδωμενος ο bootloader Να κανω φακτορυ ρεσετ και να συγχρονισω στην αρχη ?
-
Nas δεν μπορω να συνχρονισω μυνηματα και κλησεις μονο επαφες ,Δεν ξερω με το backup αν λειτουργει....
-
Tρεχει με Global αμα το ρουταρω θα εμφανιζετε το Xiaomi sim cant be activated? Yπαρχει λυση ξερει καποιος?
-
Παράθεση από friedman21: “Όπως λέει ο τίτλος απλά έχω συγχρονίσει μύνηματα και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο γιατροσόφι..Το μύνημα ενεργοποίησης πάει κανονικά καθώς έχω μιλήσει με τον πάροχο και έχω χρεωθεί και καμιά 10αρια φορές χαχα..έχω δοκιμάσει γιατροσόφια που είδα να υπάρχουν του στυλ άλλαξε γλώσσα ενεργοποίησε περιαγωγή βάλε βγάλε sim εκκαθάριση δεδομένων κτλ..το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω είναι να δώσω τα δικαιώματα στην εφαρμογή xiaomi sim activation καθώς δεν υπάρχουν δικαιώματ…
-
Καλησπερα με το Mi 6 τι γινετε? Θα βγει rom?
-
Παράθεση από sakis*68: “Παράθεση από sakis*68: “καλησπερα ολα καλα η τελευταια για το mi6. Θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει . Δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το selinux σε permissive . Μετα απο φορματ και καθαρη εγκατασταση ολων απο την αρχη δεν μπαινει το dolby για αυτο το λογο . Ξερει καποιος τροπο? Ευχαριστω. ” Παιδια επισης το gps δεν αλλαζει σε high accurancy Ξαναγυρναει στο πρωτο σταδιο device only. καποιος μπορει? Ευχαριστω. ” Το περασα -Dolby Στην υπογραφη ο τροπος .
-
Παράθεση από sakis*68: “καλησπερα ολα καλα η τελευταια για το mi6. Θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει . Δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το selinux σε permissive . Μετα απο φορματ και καθαρη εγκατασταση ολων απο την αρχη δεν μπαινει το dolby για αυτο το λογο . Ξερει καποιος τροπο? Ευχαριστω. ” Παιδια επισης το gps δεν αλλαζει σε high accurancy Ξαναγυρναει στο πρωτο σταδιο device only. καποιος μπορει? Ευχαριστω.
-
καλησπερα ολα καλα η τελευταια για το mi6. Θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει . Δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το selinux σε permissive . Μετα απο φορματ και καθαρη εγκατασταση ολων απο την αρχη δεν μπαινει το dolby για αυτο το λογο . Ξερει καποιος τροπο? Ευχαριστω.
-
Παιδια καλημερα για mi 6 sagit ποτε με το καλο? Επισης μια απορια Το zip dolby που εχει η rom μπορω να το εγκαταστησω? Αν Ναι πως ? Πρεπει να μπει απο magisk ? Πρεπει να ειμαι rooted ? Ευχαριστω.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sakis*68: “Παρατηρησα σε καθε ρομ που εγκαθιστω στο MIUI 12 εμφανιζεται και ενα persist backap .img . τι ειναι αυτο και ποτε το τρεχω? ” Δε το τρέχεις.Πρέπει να είναι αντίγραφο από.το persist.img και θα το χρειαστείς αν παρουσιάσουν οι σενσορες προβλήματα. Οπότε δε κάνεις κάτι μέχρι να χρειαστεί και να σου πει η ομάδα... Ούτε και το σβήνουμε βέβαια... ” ok ευχαριστω. Αυτο εμφανιζετε σε καθε αλλαγη ρομ .Αρα φυλαω το αντιγραφο καθε φορα .
-
Παράθεση από sakis*68: “Παράθεση από Unexpected: “ ” ΕΡΩΤΗΣΗ Παρατηρησα σε καθε ρομ που εγκαθιστω στο MIUI 12 εμφανιζεται και ενα persist backap .img . τι ειναι αυτο και ποτε το τρεχω? Ευχαριστω Παιδια δεν σπαμαρω περιμενω μια απαντηση Δεν ξερω αυτο το file αν ειναι σημαντικο .Να το διαγραωψ ? ”
-
Καλησπερα ξερουμε ποτε βγαινει η MIUI 12 ?
-
Παράθεση από Unexpected: “Σε MI6 έχει πολλά κολλήματα, όταν πας αριστερά για τα shortcuts το launcher σταματαει και σε ξαναπεταει στην αρχική το μενού εφαρμογών λαγγαρει και δεν φορτωνει ολες τις εφαρμογες κατευθειαν αλλα θέλει λίγο χρόνο και οι ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες εμφανίζονται καμια φορά μισές ή δεν σε αφήνει να τις δεις ολόκληρες. ” Σε μενα παει τρενο ...Πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη και δεν εχω θεματα με το GPS που ειχα με την προηγουμενη .Ολα καλα λοιπον . ΕΡΩΤΗΣΗ Παρατηρησα σ…
-
Παράθεση από jpastos: “play.google.com/store/apps/det…om.discipleskies.gpsreset δοκίμασε λίγο αυτό εδώ κάνει δουλειά ” Ευχαριστω το κατεβασα θα δοκιμασω και επανερχομαι .
-
Ναι και αυτο εγινε .Αρα να περιμενω την επομενη dev? Με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα . Μαλλον ειχα αλλα σε μικρο βαθμο για να με προβληματισει .
-
Παράθεση από sakis*68: “Παιδια εχω προβληματα με το gps το χανει συχνα το navigation εχω κανει package cache delete αλλα δεν στρωνει. ” Καποιος εχει υποψιν του τι μπορω να κανω?Ειναι απαραιτητο εργαλειο καθημερινα η χρηση των χαρτων .Το χανουν ολα τα navigation.Εχω google maps , here , waze . Ευχαριστω.
-
Παιδια εχω προβληματα με το gps το χανει συχνα το navigation εχω κανει package cache delete αλλα δεν στρωνει.