Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 339.
-
Καλημέρα με mi6 καποιος?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έκανες την εγκατάσταση ? Αν σου βγάζει wrong MD5 τότε το αρχείο είναι κατεστραμμένο και θά πρέπει νά κατεβάσεις πάλι την ROM. ” οχι κατεβηκε απο τον updater
-
Καλημερα μου λεει check md5 and install Tι κανω?
-
Kαλημερα Ε Πες το αρχηγε μου και σαλταραμε
-
Εκανα update το TWRP και εβαλα τη rom καθως και το magisk . Μας μπερδεψατε λιγο, τελικα που ειναι το προβλημα ? Εγω δεν βρηκα διαφορα ......
-
εισαι root? mporeiw na kaneiw φλαs με flashify
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kbougiouklis: “Ξέρει κανείς γιατί στο Mi Max 3 με την τελευταία xtrv stable (v10.3.1), μετά την αναβάθμιση του vip updater μου εμφανίζει οτι υπάρχει νέα έκδοση η οποία είναι Miui 9 ? ” Ναι υπάρχουν νέες εκδόσεις που ετοιμάζουμε και για αυτό σου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση. Δεν είναι MIUI 9 αλλά MIUI 10 βασισμένη σε Android 9. Είναι έτοιμες μέχρι τώρα 20 νέες ROM από τις 29 που θα ετοιμάσουμε συνολικά. Θα λάβετε και VIP mail μόλις ετοιμαστούν όλες.. ” θα …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες οι 16 νέες ROM για την XTRV-9.8.9/10 Aυτή η αναβάθμιση αφορά μόνο τις συσκευές HM6Pro, HMNote5Pro, HMNote7, HMNote7Pro, MI6, MI6X, MI8, MI8Pro, MI8Lite, MI8Explorer, MI8SE, MI9, MIMAX3, MIMIX2, MIMIX2S, MINote3 Οι ROM για τα MIMix3, MIMix, MINote2, MICC9, HMNote5A, HMNote5ALITE, HM5Plus, HM4X θα παραδοθούν όταν έχουμε Source. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64009/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64010/ Πως να κάντε την αναβάθ…
-
Σε Μι6 φαινονται ολα καλα εκτος απο το το led Δεν αναβει οταν φορτιζει .
-
Καλημέρα σε Mi6 όλα καλα ,και ο σαρωτης μια χαρα .
-
LG G3 - D855
ΜήνυμαΜετα από πολλες δοκιμες με διαφορες ΡΟΜ η καλυτερη ROM είναι αυτή forum.xda-developers.com/lg-g3…55-clean-rom-1-0-t3629917
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από Ilmarios: “Σε sagit mi6 έχουμε κανένα νέο έβαλε κανένας??? ” την έχω βάλει κ όλα μια χαρά προς το παρόν ” Και στο δικο μου όλα καλα
-
Παράθεση από gvekiaris: “Audio Patch for Redmi Note 5 AI/PRO (Whyred) - Επίλυση προβλημάτων χαμηλού ήχου στη συσκευή, κυρίως με τη χρήση ακουστικών Μακάρι να βγει κάτι αντίστοιχο και για εμάς ” Αν δε κανω λαθος υπαρχει και για Μι5 καπου το πηρε το ματι μου , πιθανο σαν magisk module .Ακουσα ότι κανει για Μι6 -τη δικια μου συσκευη - αλλα δεν το δοκιμασα
-
----------------Ανοιξε την εφαρμογή επανω δεξια πατα τις 3τελιτσες settings και το βρισκεις Alarm wont go off after the device shut down Καπως ετσι Ελπιζω να βοηθησα .
-
Παράθεση από hajis: “Έχει κανείς παρατηρήσει να σβήνει το κινητό με αυτή την rom , μιλάω για Mi 8 . Διότι εμένα έκλεισε τα ξημερώματα και το ξυπνητήρι δεν βάρεσε ποτέ για να πάω για δουλειά. ” Υπαρχει ρυθμιση που κτυπα το ξυπνητηρι με κλειστο τηλεφωνο . Τουλαχιστον στο δικο μου Μι6 -το ιδιο εχει και το LG G3 . Το λεω γιατι παντα φοβομουν το να κλεισει-να μην χτυπησει - και να μην ξυπνησω .