Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 339.
-
Καλημέρα Υπαρχει τροπος να ανεβασω την ενταση στο ακουστικο διοτι δεν ακουω τον συνομιλητή μου-κατά τη διαρκεια κλησης- και προσπαθω να βρω το καλυτερο σημειο στο αυτι μου κάθε φορα . Ειμαι σε root me magisk και εχω την τελευταια XTRV DEV . To DOLBY και το VIPER δεν μου εδωσαν αποτέλεσμα οσον αφορα ακουστικο .Εχω ψαξει αλλα πουθενα δε βρηκα λυση. Ευχαριστω.
-
ΣΕ Μi6 όλα ΟΚ . Εχω παρατηρησει ότι οι μονές είναι παντα καλυτερες ROM.Δηλ η 27 από την 20 όπως πολύ καλη ηταν και η 13 . σιγουρα οσο αφορα κατακαλωση και λειτουργικα τρεχουν τα παντα καλα .
-
Οχι δεν τα κανεις βαζεις οτι ναναι . Εβαλες το αρχειο που κατεβασες στο φακελλο adb? to onomases twrp ? Εδωσες εντολη fastboot flash recovery twrp.img ?
-
Παράθεση από Darap21: “Μήπωε τελικά ειναι κλειδωμένος??? ” οχι δεν ειναι διαβασε τι γραφω και καντο βημα βημα
-
ξεκινα απο την αρχη αοπως στα γραφω παραπανω βημα βημα βλεπω αριστερα βρισκει το τηλεφωνο σε bootloader
-
Παράθεση από Darap21: “και παλι τπτ ” Μπες bootloader . Ανοιξε το adb Δες αν ο υπολογιστης βλεπει το τηλεφωνο με εντολη fastboot devices Αν ολα ειναι οκ -οπως ειδα παραπανω το βρισκει- προχωρας ως εξης Βαλε το αρχειο TWRP img που κατεβασες οπως ειναι στο φακελλο που ειναι εγκατεστημενο το adb στον υπολογιστη σου C:\\Program Files\Minimal Adb and Fastboot συνηθως εδω το βρισκεις και ονομασε το twrp για ευκολια Μετα δωσε την εντολη fastboot flash recovery twrp.img Περιμενε λιγο βαζει την recovery …
-
* * Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Αυτό βαλε
-
xiaomi-miui.gr/community/index…%BC%CE%B1%CF%82/?pageNo=1 Εδώ τα λεει όλα οσα χρειαζεσε φιλε μου.Καπου στη μεση είναι η πληρωμη .
-
Παράθεση από andreass54: “Τα περασακαι τα δυο... Τωρα τι κανω? πως φτιαχνω τον ηχο? ΜΙλαμε προγραμμα το οπιο και τι δενε χει μεσα.... Αντε ρυθμισετο τωρα... ” [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019060… - Pg. 68 | Android Development and Hacking δες εδώ αυτό θες . unistall to viper και μετα αυτό το βαζεις από το + του magisk .Κατεβασε από magisk και το Audio Modification Library (AML)
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από sakis*68: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ATMOS ΑΠΟ MAGISK KATEBAZEIS VIPER 4 ANDROID FX LEGACY + AUDIO MODIFICATION LIBRARY . ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ STO XDA DEVELOPERS ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ SYSTEMM APP KAI OXI USER APP .ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ .ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ” Παράθεση από sakis*68: “AYTA ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ EINAI STO MAGISK DOWNLOADS . ” εάν θες μην γράφεις με κεφαλαία...δείχνει ότι φωνάζεις.... ” OK …
-
AYTA ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ EINAI STO MAGISK DOWNLOADS .
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ATMOS ΑΠΟ MAGISK KATEBAZEIS VIPER 4 ANDROID FX LEGACY + AUDIO MODIFICATION LIBRARY . ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ STO XDA DEVELOPERS ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ SYSTEMM APP KAI OXI USER APP .ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ .ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
-
Πες μας πως το εφτιαξες καποιοω ενδιαφερει πιθανον
-
Παράθεση από andreass54: “Δεν έχει κάνεις καμιά ιδέα που το τηλ κολλάει στην αρχική μαύρη οθόνη και με ορίζει μέχρι να ανοίξει τι να κάνω? Το mi5 έχω. ” factory reset και ξαναπερνα rom Eγω αυτο θα εκανα Ελπιζω να βοηθησα .
-
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΛΕΕΙ XTRV ARΩMA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ ΠΙΝ .πΡΟΦΑΝΩς ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Aπο KAPOIA aroma .
-
Αυτές τις κλεινεις ολες .Εγω εχω το magisk και το Viper μονο ανοιχτα .Δεν εχω προβλημα πουθενα .
-
Για το su το ξερω .Για το Dolby einai100% σιγουρο?
-
Αναφερομαι στη ΡΟΜ στο παρων νημα--- Μι6