Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 339.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sakis*68: “Παιδια ερωτηση Το Dolby που είναι στο zip της rom χρειαζετε να εγκατασταθεί? ” μέσα από το magisk υπάρχει σαν module. Δεν υπάρχει Dolby όπως παλιά... ” Aω κανεις unzip τη ROM εχει zip magisk supersu kai Dolby . Γιαυτο ρωτησα
-
Παράθεση από james.: “Παράθεση από sakis*68: “Παιδια ερωτηση Το Dolby που είναι στο zip της rom χρειαζετε να εγκατασταθεί? ” Σακη το βαλες σε mi9? ” Oxi ειδα οτι υπαρχει φακελος στη rom .Eχω βαλει το Viper απο το magisk .
-
Παιδια ερωτηση Το Dolby που είναι στο zip της rom χρειαζετε να εγκατασταθεί?
-
LG G3 - D855
ΜήνυμαΕυχαριστω
-
LG G3 - D855
ΜήνυμαΚαλημέρα εχω ένα G3 rooted me TWRP .Ποια Ελληνικη stable MIUI να περασω? Τωρα τρεχει με Android 6 . Ξερει καποιος ? Ευχαριστω .
-
Mi 6 Συνεχιζεται η καλη λειτουργια και αποδοση του κινητου .
-
Εγω θα εκανα factory reset- μη σου πω και format data- Πριν από αυτό θα κοιτουσα αν υπαρχει update TWRP Εάν υπαρχει θα το εκανα update και μετα θα προχωρουσα σε reset kai install τη νεα ROM . Εννοείτε κανεις BACKUP ΠΡΙΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
-
Παράθεση από tasos17: “Σε ποκο νομίζω πίνει την μπαταρία σαν τρελό.... Ερώτηση νομίζω η τελευταία καλύτερη είναι η 9.5.9 ; Την έχω στο κινητό πως την περνάω; Από τον updater η από recovery? Ποια wipes κάνω;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” 9,6,5. Εννοεις. Αυτη παει τρενο.
-
Εννοεις στο κατεβασμα της rom . Αφου στο κανει κρατα ανοιχτη την οθονη ,εχει επιλογη να μην κλεινει ποτε στις επιλογες .
-
Παράθεση από paylos mavroeidis: “Σε MI 8 όλα καλά ευχαριστούμε. Ένα θεματακι γιατί όταν κάνει update και κλειδώσει διακόπτεται το download? ” Δεν νομιζω οτι διακοπτετε Το κανεις μεσα απο recovery να υποθεσω?
-
Παράθεση από james.: “Καποιος οδηγος απο stable σε developer? Κανω πρωτα ενα factory reset, μετα φλασαρω την official με miflash και μετα περναω την developer? Σκεφτομαι να βαλω developer στο mi9, μιας και η σταθερη δεν παιρνει αναβαθμισεις συχνα. ” Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μεινεις εκει που εισαι .Περιμενε μεχρι καποιος που δοκιμασε την dev σε 9 να πει οτι ειναι ΟΚ!
-
Κανονικοτατα
-
Παράθεση από sakis*68: “Παράθεση από NasDriver: “Για δες αυτό ---> Bypass SafetyNet Issue: CTS Profile Mismatch Errors | MagiskRoot ” Ευχαριστω δεν εχει αποτελεσμα .Θα περιμενουμε update ” Λοιπον αν εχει καποιος φιλος το ιδιο προβλημα υπαρχει module στο magisk ---> Safety Patch Download and install ΑΠΛΟ.
-
Aγαπαμε ROOT . FLASHIFY και σε μερικα δευτερα εχεις recovery .
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Επίσημη έναρξη της Υπηρεσίας V.I.P για όλα τα μέλη μας !! Επικοινωνήστε μαζί μου @MIUI_ART μέσω ΠΜ. για να σας δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού. ” MIUI_ART δεν μπορεις να λαβεις μυνημα .Μου λεει ότι είναι γεματο .
-
Θα πρεπει να μας πουν τα παιδια που εχουν Μι 9 αλλα πιθανο να εχουν βαλει stable η την παλαιοτερη "καλη" developer μεχρι να σιγουρευτουν ότι ξεκινησαν να βγαινουν ρομ απροβλημάτιστες για αυτό το μοντελο . Αν δεις στο νημα με τη stable θα βγαλεις ακρη .
-
Στο Μi6 μου παντως είναι ότι καλυτερο ειχα . Πολύ καλα όλα .
-
Παράθεση από sisois: “@centrisαυτα πρεπει να εγκαταστησεις για να εχεις dolby ” Καλημέρα αυτά χρειάζονται και για το mi6 (sagit) ? Yπαρχει διαδικασια στο κατεβασμα εννοω ποια σειρα να ακολουθησω και αν θελουν ρυθμισεις . Ευχαριστω.
-
SECURITY APP -OPTIMIZE
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
SECURITY APP -OPTIMIZE
ΜήνυμαKAΛΗΜΕΡΑ , Οταν κανω optimize μου κλεινει το developer options . Πρεπει να το ενεργοποιησω ξανα και να ξαναβαλω τις επιλογες που ειχα . Yπαρχει τροπος να μην γινετε?