Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 339.
-
ΟΚ το εμαθα και αυτο .Ναι εμενε εκει και εβαλα απο ΤΕΑΜWIN
-
οταν ανοιγε ειχε φωτο του φορουμ σωστα?Εμενε εκει. εβαλα την ρομ μεχρι τωρα ολα ΟΚ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sakis*68: “Γιωργο η κόκκινη μου εκανε διαφορα κολαγε και γυρισα στη προηγουμενη απο T W ” Σε ποιο σημείο κολλάει; Τι επιλέγεις; ” Δεν εμπενε εμενε στη πρωτη σελιδα εκλεινα ανοιγα και μετα ξανα ρικαβερυ ηταν ΟΚ
-
Παράθεση από geoanto555: “Θα σου δώσω κάποια στιγμή ένα να κάνει απλά mount -unmount το system να δούμε αν έχει θέμα η απλά έτυχε. ” Γιωργο η κόκκινη μου εκανε διαφορα κολαγε και γυρισα στη προηγουμενη απο T W
-
Παιδια εμενα δεν μου ανοιγει τα απς κανω reboot οταν κολλαει
-
Παράθεση από NasDriver: “Για δες αυτό ---> Bypass SafetyNet Issue: CTS Profile Mismatch Errors | MagiskRoot ” Ευχαριστω δεν εχει αποτελεσμα .Θα περιμενουμε update
-
Παιδια φλασαρα τη ρομ και το magisk και μου βγαζει το magisk στο safetynet check success----> ctsprofile false Tι κανω? Παράθεση από sakis*68: “Παιδια φλασαρα τη ρομ και το magisk και μου βγαζει το magisk στο safetynet check success----> ctsprofile false Tι κανω? ” Παρολα αυτα δουλευει το root και τα apρs Χρειαζετε να κανω κατι?
-
Παιδια φλασαρα τη ρομ και το magisk και μου βγαζει το magisk στο safetynet check success----> ctsprofile false Tι κανω?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργο ειναι κατακοκκινο !!! ευχαριστω παιδια για καθε βοηθειαΤωρα θα δοκιμασω να βαλω τη Miui 10 9.5.30 rom πριν βγει η καινουργια
-
sakisMIUI - - Recoveries
Μήνυμαπαιδια το περασα ,δεν επρεπε να βγαλω το img αλλα να το περασω οπως κατεβηκε .τωρα μαθαμε ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
sakisMIUI - - Recoveries
Μήνυμαπαιδια παει το twrp δεν μπαινει πως το βαζω με powershell?
-
sakisMIUI - - Recoveries
Μήνυμαπαιδια τωρα δοκιμασα να παω σε twrp και με βαζει στο fastboot Ti egine?
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από tsigpan: “Καλημέρα. Και εγώ πάντως σε windows 10 με powershel πέρασα twrp πριν 2 βδομάδες περίπου με την βοήθεια εδώ των παιδιών του φόρουμ και περάστηκε κανονικά, αλλά έπρεπε να μετονομαστεί το twrp. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχει καπου τις οδηγιες?
-
sakisMIUI - - Recoveries
Μήνυμαπως το περασες?
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαC adb ? ekei to aνοιξα
-
sakisMIUI - - Recoveries
Μήνυμαoxi για να ανοιξω το cmd παω στη μπαρα ston φακελλο επανω και γραφω cmd μονο powershell ανοιγει με shift kai δεξι κλικ
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαC:\Users\User\Desktop\twrp.img>fastboot boot twrp.img Καλημερα δεν ξερω γιατι δεν μπορω να παρω screen shot αυτη ειναι η εντολη μου εγραψε οκ για να ανοιξω το cmd παω στη μπαρα επανω και γραφω cmd μονο powershell ανοιγει με shift kai δεξι κλικ Μηπως να απενεργοποιησω το antivirus?
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μετονομασε το σε twrp , μπες σε fastboot mode και δώσε την εντολή [tt]fastboot boot twrp ” εκανα τη διαδικασια αλλα ακομα βλεπω τη παλια εκδοση .η μετονομασια που εδωσα ηταν twrp.img
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπαινεις σε fastboot. Αντιγράφεις το twrp μέσα στο φακελο adb. Το μετονομάζεις σε twrp. Δινεις την εντολή fastboot boot twrp.img Αν δεις οτι μπαινει και ειναι ολα οκ το αντιγράφεις μέσα και το κάνεις install/images/recovery. Όλα ειναι στην πρώτη σελίδα. ” Γιωργο κατεβασα το twrp_sagit_3.3.1_29-05-19_red.img/file αλλα οταν παω να το κανω extract με το winzip μου ζηταει κωδικο . Κανω κατι λαθος? μου εβγαλε μονο ενα αρχειο 30 ΜΒ αυτο ----- twrp_sagit_3.3.1_29-05-19_red Να …
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ Γιωργο θα κανω αυτο που λες Να εισαι καλα