Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 339.

• Παράθεση από baxalo: “ενημερωθηκε η εκδοση twrp στο πρωτο ποστ. - διορθωθηκε το theme, φαινεται πλεον το enter password στην αρχικη οθονη - λειτουργει η δονηση - το ονομα του backup χρησιμοποιει το ονομα της συσκευης και οχι το serial number. big thnks @geoanto555 ” Μπραβο Γιωργαρε @geoanto555 Ευχαριστουμε!!

• Το προβλημα ειναι στο Mi Account .Εγω το αγνοω ολα λειτουργουν κανονικα και τηλεφωνο και μυνηματα .Δεν κανει συγχρονισμο μυνηματων και αρχειου κλησεων -κανει τις επαφες κανονικα -αλλα δεν με απασχολει γιατι κανω back up με TWRP . Aν δεν εχετε TWRP Recovery υπαρχουν χιλιαδες τροποι back up .Το πιο απλο στη συσκευη και φυλαξη στον υπολογιστη.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Εγω Παντως μολις ειδα αυτη την εικονα σαστισα και αυτοματα πατησα κανσελ. Αμα εχεις μαθει απο το παλιο καλο μι6 λες <τιντουτο ωρε>?

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

εγω ετσι την πατησα δεν ειχα ιδεα οτι βαζω κωδικο και ψαχνομασταν παρεα

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι μονο αυτο

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “παιρνεις backup την ρομ που θέλεις... κάνεις flash την ρομ που έχεις πάρει backup και τελος κανεις restore ΜΟΝΟ το userdata - data απο το backup. Κρατήστε και οι 2 ένα ολοκληρο backup σε υπολογστή. Σίγουρα να εχει μέσα modem-efs κλπ.. ” Τωρα εβγαλε στο ιντερναλ .miuihellas ))

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

oxi to boot ? Mονο data? Εχει τικαρισμενα (default) boot data

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

να σας πω με το restore τι θα πρεπει να κανω? Φλασαρω το back up kai eimai OK?

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “κάνε και ένα mount/select storage και δες πως εμφανιζει εσωτερικο και sdcard forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69033/ ” Λοιπον αυτο ειναι οκ Βαγγελη με κωδικο ολα οκ και settings krataei!! YESSSSSS Kai back up ξεκινησε κανονικα. Ευχαριστω ρε μαγκες εχετε γαιδουρινη υπομονη ))) μενει να δω αν ξαναμπω πως θα ειναι τα settings

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

δεν μου το εβγαλε θα δοκιμασω να δωσω κωδικο

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

μου ανοιγει στη σελιδα που λεει διαλεξε γλωσσα και cancel

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “ζηταει, φυσικα.. και βαζω.. ” Ρε συ Βαγγο αλλη recovery εχεις ? ))))

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@baxalo οταν μπαίνεις σου ζητάει κωδικό;;; @sakis*68 εσυ βάζεις τον κωδικό οθόνης σου η πατάς cancel για να προχωρήσεις;;; password type: pin I:User 0 is not decrypted. I:Backup folder set to '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/ad182d8b' I:Settings storage is '/data/media/0' I:Unable to decrypt metadata encryption Updating partition details... ” εγω παταω cancel...δεν ζηταει κωδικο

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μετονομασε το log σε txt για να το ανεβασεις εδω ” me zip ανεβαινουν το 1 ειναι το recovery

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δωσε μου το log ανέβασε το εδώ να το δω. Πρώτα θα πας για backup να βγάλει το σφάλμα κ μετά αμέσως advaned /copy ” προσπαθω να το ανεβασω και μου βγαζει ερρορ

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Αρα data και boot οπως εχει τικαρει? Πατησα να το κανω και βγαζει failed.Το κανει στην sd card ,τελικα απετυχε και εδω. Γιωργο ,Βαγγελη να μας εξηγησετε πως θα γινει το restore αν χρειαστει? Ευχαριστω. Εdit βγαζει error 255 δημιουργησε φακελο 2,34 γιγα back up (ενω εβγαλε failed) αλλα μαλλον δεν ειναι σωστο .Δεν εβγαλε κατι αλλο Γιωργο

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν εχει system εχει super πιο να κανω για να μπορω να κανω restore αν χρειαστει? Βλεπω data kai Bootkai πολλα αλλα...

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

xaxaxaxaxax κοντα ειμαι ....

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

εβαλα ροοτ ολα ΟΚ.Παω για back up τωρα...

• Έλεγχος SafetyNet

sakisMIUI - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Οκ ολα καλα οπως αναφερει ο Βαγγελης .Παντα σωστος !