Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 533.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

martzicadespell - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

και τοτε γιατι το λεει αυτο ο αλλος

Μήνυμα

Τι να σου φτιάξουν;; Κοίτα φίλε μην πέφτεις.. Όταν μου ήρθε και είδα ότι έπρεπε να περάσω καινούρια ήμουν μέσα στην γκρίνια.. Αλλά μετά από πολύ παίδεμα την έβαλα.. Πες μια παλι ποια ρομ εχεις και ποια θες να βαλεις

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Παιζει να πρεπει να αλλαξω και καρτα ομως, εχω την καρτα απο το 2005(??) και δεν ηταν καν microsim ηταν η κανονικη που την εκοψα..

Μήνυμα

Εχω ενα κενο μνημης σε αυτο το σημειο.. Μου κολλησε το fastboot για το unlock αλλα εδω δεν θυμαμαι σε τι το βάζεις. Νομίζω σε οτι λεει. Απλα πρωτα πατας download και μετα το συνδεεις. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο προς το παρον..

Μήνυμα

@ApoTsa α,το ελεγα για πυργο, οχι για λαπτοπ, φανταζομαι οτι εκει δεν εχει προβλημα και μαλλον κατι παιζει με drivers Σαν επιλογή μπαίνει μονο download only Note:- Use "download Only" optiion, Don't use any other option here, It will erase IMEI NO, MAC Address. step 8, [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum To ξεκλείδωμα το κάνεις με fastboot?

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ApoTsa: “εχω την εντυπωση πως φταινε οι drivers παντως αν και τους εχω βαλει 3 φορες...........ναι το εχω δοκιμασει και στις 2 θυρες ” Προσπάθησε πάλι, αλλά βάλε "filware upgrade", αντί για "download only", (δες τη φώτο απο κάτω) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11409/ ” Κάπου στο en.miui.com λεει οτι δεν πρεπει να μπει! Δωστε μου 2 λεπτα να το βρω

Μήνυμα

Δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο σου σε κεντρική θύρα υπολογιστή.Το είχα και εγώ αυτό το σφάλμα.

• Ναι εγώ έτσι το ξεκλείδωσα..

• Για να μην ψάχνεστε.. Vodafone: Εντολή: 4G NAI Αριθμός: 1285 Cosmote: (Δεν ξέρω πως γίνεται από μήνυμα, πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών) Υ.γ. Στην cosmote ποτε δεν ειδα να πιανει 4G.. Δεν ξερω.. Ισως γιατι η καρτα μου ειναι παλια.. Αλλα και στην vodafone που ειδα δεν παρατηρησα μεγαλη διαφορα απο H+. Αν εχει καποιος διαφορετικη αποψη ας την γράψει. Υ.γ. 2. Προσοχή! Τσεκάρετε να είναι ενεργοποιημένο και στη συσκευή: Ρυθμίσεις-Διαχείρηση Sim-Πληροφορίες Sim-(Επιλογή κάρτας)-Προτιμώμενος τύπος δι…

• whatsup cosmote app

Μήνυμα

Εχω και εγω στο 1 cu στο 2 wu.. Πάντως δούλευαν κανονικά, μαλλον ηταν θεμα της εφαρμογης!

• Να κάνω μια παρένθεση, 1.όταν πήγα να βάλω official rom (απο honorbuy ερχεται με μουφα) μου εβγαλαν την ψυχη τα windows μεχρι να αναγνωρισουν την συσκευη.. Εψαχνα drivers mtp κτλ και ενας πανικός. 2. Στην εφαρμογή λέει οτι το ξεκλείδωμα γίνεται στον updater αλλα ας τονιστεί ότι ειναι στην fastboot!! Οι οδηγοι το λενε σωστα, οχι η εφαρμογη!

• Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον λογαριασμό στο τηλέφωνο και να τον ξαναπεράσεις.

• Είμαι μέλος από το 2014, αλλά λόγω δουλειάς έχω καταλήξει κι εγώ αλεξιπτωτιστης..(Λυπάμαι που το λέω). Οι προ αναφερθεντες είναι αξιοτιμοι καθώς έχω δεχθεί κι εγώ πολλές φορές βοήθεια τους. Πολλές φορές τυχαίνει να διαβάζω θέμα μήπως βοηθήσω κι εγώ κάποιον αν και οι γνώσεις μου δεν είναι τόσες ώστε να επαρκούν για τα software προβλήματα. Όσοι όμως δίνετε τις γνώσεις σας και τον χρόνο σας εδώ είστε άξιοι συγχαρητηριων. Χωρίς εσάς δεν είχαμε φτάσει τόσο μακριά

• εχω παντως εβαλα dev..

• οχι απλα κολλησε το ιντερνετ και δεν το ποσταρα φαινεται

• Αυτό ηταν λογω εμπειριας.. Και για να μην ευλογω τα γενια μου αν δεν ησουν κι εσυ μπος καποτε, δεν θα ηξερα να το κανω τωρα υ.γ. λειπει ενα μηνυμα μου, ολα καλα με το κινητο!

• Τι εννοείς μπος;; τα αρχεια και οι εφαρμογες;;

• China Developer (6.3.11) οχι αυτην εβαλα απο την αρχη..

• 6.3.11 την αγγλοκινεζικη

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από martzicadespell: “Όλα καλά με τη διαδικασία αλλά μόλις εβγαλε successfull και πατησα για reboot (μετα την εγκατασταση της ρομ η οποια εγινε πολυ γρηγορα) κολλησε εδω και ποση ωρα σε μια μαυρη οθονη με το χαρακτιριστικό ξεκλείδωμα της twrp.. Αν αγγιξω την οθονη ενεγοποιειται και δειχνει αυτο, αλλιως σβηνει οταν ειναι σε αναμονη. Δεν ξεκλειδωνει (κολλαει) και δεν κανει τιποτα αλλο. τι εγινε;; ” Δοκίμασε power+volume up συνεχομενα μεχρι να σβησει. ” Ευχαριστώ. …