Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 533.
-
hm 1s υπερθερμαίνεται στην 5.10.8
-
Music app Hongmi 1s
ΜήνυμαMusic match! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Music app Hongmi 1s
ΜήνυμαΔιακοπες;;;;;; Απαπαππαπαπααππα και δεν μπορω να αλλαξω και τα εξωφυλλα με αλλο προγραμμα. βαζει οτι θελει αυτο
-
Viber χωρίς Xiaomi?
ΜήνυμαΠοτε δεν καταλαβα πως λειτουργουν οι δημοσιες συζητησεις μιας και σε οποια ειχα γραφτει δεν μπορουσα να γραψω παραμονο να βλεπω τι γραφουν. θα εχει ενδιαφερον
-
Music app Hongmi 1s
ΜήνυμαΩς γνωστών η γκρίνια μου έχει να κάνει με τη μουσικη. Για μενα προσωπικα ειναι πλεον απαραδεκτη εφαρμογη. Πρεπει να γινει σαφες οτι δεν ζουν ολοι στις ασιατικες χωρες και υπαρχπυν αγοραστες απο ευρωπη. Τελος παντων. Στις τελευταιες 2 ρομ παρατηρησα οτι εκει που παιζει ξαφνικα σταματαει. για να παιξει ξανα πρεπει να σταματησεις το κομματι και να το αλλαξεις. Αν πιασει. Επισης τα ιδια με τα εξωφυλλα, τα αλλαζει οποτε θελει και βαζει οτι θελει. Παιζει να κανουμε κατι ή να τους πουμε κατι μπας και ν…
-
Καλησπερα παιδια! Ο αδερφος μου ειναι dev σε android και ios. Επειδη αλλαζει πολλα κινητα λογω δουλειας σκεφτηκε να περασει και απο τα λημερια μας. Θελει οποτε συμβουλη στο τι να επιλεξει. Πληροφοριακα δεν αφηνει το κινητο σε ησυχια και αλλαζει συνεχεια rom. Θελει κατι που να φτανει στα ακρα και να μην κλαταρει. Ιδεες;
-
Ελα παιδες ακουστε! Ειχα το ιδιο θεμα με το swiftkey στην 5.2,25 και τελικα το γυρισα σε παλιοτερη απεγκαταστησα τοswiftkey και μολις εβαλα 5.2.25 ξανα, το εβγαλε μονο του και δουλευει so far.. Οποτε αν θελετε δοκιμαστε το!
-
Ρε παιδιά το swift key γιατί δεν είναι συμβατό στην τελευταία έκδοσή της Ρομ;
-
1. για τον updater ολα κομπλε, κατεβαστε την από τον υπολογιστή, βάλτε την στην εσωτερικη του τηλεφωνου και ανοιξτε την μεσα απο τον updater.. Ειναι το ιδιο 2. Τα παλικαρια με το 1s συνεχιζουν να εχουν θεμα με το ξυπνητηρι;
-
Θα γίνω λίγο κακιά αλλά τα συνοδευτικα του κινητου ηταν λιγο μουφα.. οποτε..
-
Παράθεση από iAmLiakos: “ Δοκίμασες να αφαιρέσεις τα δικαιώματα για πρόσβαση στο internet (wifi + data) μέσα απο το security;” Δεν το έχει σαν εφαρμογή στα δικαιωματα..
-
Παράθεση από Jongou: “Παράθεση από Jongou: “Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.” Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;” Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά αν έχεις ξεκλιδωμένη την γραμμη κατάστασης στην οθόνη κλειδώματος, μπορείς να την σύρεις προς τα κάτω και απο την καρτελα των διακοπτων να κανεις τη δουλεια σου
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από martzicadespell: “Να σας πω guys, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξηγησουμε στη μουσικη οτι δεν θελω να μου πειραζει τα εξωφυλλα από τα αλμπουμ γιατι τα παιρνω κρανιο;” Κατεβάζει άλλα μόνη της η εφαρμογή δλδ; ” Ναι και μάλιστα ασχετα εξωφυλλα
-
MIUI 6 & Emoji
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα ότι βάζοντας την 6 αλλάζουν τα emoji. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω στα emoji της 5?
-
Να σας πω guys, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξηγησουμε στη μουσικη οτι δεν θελω να μου πειραζει τα εξωφυλλα από τα αλμπουμ γιατι τα παιρνω κρανιο;