Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 533.
-
Καλημέρα παιδιά. Στην προηγούμενη ρομ είχα κάνει παράπονα γιατί το ξυπνητήρι αργεί να χτυπήσει. Δηλαδή όταν φτάνει η ώρα, ενεργοποιειται η δόνηση και η οθόνη του ξυπνητηριου αλλά ο ήχος ξεκινά μετά από 3 δεύτερα. Και ο ήχος είναι του κινητού. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα;
-
Παράθεση από akis8607: “σε redmi 1s μεχρι στιγμης ειναι αψογη!!!!! αλλα βρηκα ενα μικρο bug εκτος αν ειναι μονο δικο μου προβλημα.... οταν βρισκομαι στην οθονη κλειδωματος και κανς swap δεξια για να μπω αμεσως στην κληση δεν μπαινει.... αντιθετα αν κανω αριστερα να μπω στην καμερα μπαινει κανονικα... ας με ενημερωσει αν εχει και αλλος αυτο το θεμα Επίσης έφυγε απο το φάκελο των εργαλείων ο φακός και δεν το βρίσκω... Και το χρησιμοποιούσαν πολύ...” φακό ούτε εγώ έχω, δεν τον θυμαμαι κιόλας αλλά γ…
-
5.5.29 OTA σε hongmi 1s δεν μπορώ να επιβεβαιώσω για Google play και Gmail, σε μένα λειτουργεί κανονικά. Εξαιρετική απόδοση ραμ σε ισορροπημένη λειτουργια.
-
Παιδιά έχει τσεκάρει κάποιος το ξυπνητήρι;
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από martzicadespell: “Να ρωτήσω κάτι; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το ξυπνητήρι καθυστερεί πολύ να ακουστεί; ενώ η δόνηση ξεκινά κανονικά και επίσης δεν χτυπάει όταν είναι αθόρυβο” Εάν θες να χτυπάει ή όχι το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το επιλέγεις μέσα στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού. \Το ξερω αλλα αυτο που λεω δεν εχει σχεση με αυτο”
-
Να ρωτήσω κάτι; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το ξυπνητήρι καθυστερεί πολύ να ακουστεί; ενώ η δόνηση ξεκινά κανονικά και επίσης δεν χτυπάει όταν είναι αθόρυβο
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 5.5.15 redmi 1s απλά έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία (εκτός από τη ραμ). Κάποιες στιγμές κάνω επανεκκίνηση γιατί κολλάει η ραμ και η μπαταρία από 20 πάει στο 4% και μετά στην φόρτιση δείχνει ότι φορτιζει ταχύτατα. Τι παίζει με αυτό;
-
V6
ΜήνυμαΓενικά έχει πολλά μειονεκτήματα προς το παρόν και πολλά να διορθωθούν.. Αν η κόρη σου είναι ευχαριστημένη με την 5, μην την αλλάζεις. Στην 5.5.1 που είναι το δικό μου έχει θεματακια με τη ραμ.. Ασε να γινει πρωτα stable και μετα. αυτό από μένα
-
Με αυτή τη δημοσίευση, θέλω να αποδώσω έναν φόρο τιμής στην εφαρμογή αυτή καθώς η μαμά xiaomi φρόντισε να μην μας παιδευει. Μακάρι να ήξερα από παλιότερα τι έπαιζε.. Τον τελευταίο καιρό αλλάζω rom πολύ εύκολα, κάτι που οδηγεί στον μπελά του κατέβαζε ξανά και ξανά τις εφαρμογές από την αρχή. Η εφαρμογή με βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας ένα αντίγραφο για v5 και ένα για v6 να κάνω τη δουλειά μου πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έβγαλα άκρη με το backup του twrp οπότε με βόλεψε τρελά! Ευχαριστώ…
-
Θέματα v6
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Επειδή έχω αγοράσει αρκετά θέματα για v5 μου τα παιζει και στην 6. Δεν εχε προβλημα..
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Εμένα ποτέ δεν τις αποθήκευε στην κάρτα..! Πως το κατάφερνες αυτο;
-
Miui 6, yay or nay??
ΜήνυμαReview από miui v6 developer's δικό σου φίλε μου
-
Όπως κάποιοι ξέρετε πολύ καλά, είχα φαγωθεί για να βάλω την v6 στο hongmi 1s μου. 2 μέρες μετά είμαι σε θέση να σας πω δυο πράγματα πρωτού την βάλετε. (ΤΟΝΙΖΩ οτι πρόκειται για την global, την ρομ των παιδιών (ελληνική) δεν την δοκίμασα) Αρχικά, η πρώτη αίσθηση είναι πολύ καλή! Κυριαρχούν χρώματα και απλά σχέδια που ξεκουράζουν. Ο μινιμαλισμός ήρθε και στην miui! Πολύ καλό! Κάποια άλλα στοιχεία που με χαροποίησαν επίσης είναι ότι άρχισαν να σκέφτονται τις ανάγκες του χρήστη πολύ περισσότερο. Wha…
-
Miui 6, yay or nay??
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Εγώ την έβαλα, ετοιμάζω ένα review. Περίμενε να το διαβάσεις και μετά αποφασίζεις
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από MIUI_ART: “Aντε, μπορεί και σήμερα να είναι έτοιμο, αργά το βράδυ” Πως θα γίνει να την "λαδώσουμε" την μηχανή?? :lol:” Πόσα θες;;; Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από martzicadespell: “Να βάλω την αγγλική η να κάνω υπομονή;” Αφού στο τέλος θα βάλεις Ελληνική, γιατί να βασανίζεσαι άδικα εσύ και η συσκευή σου για μερικές ώρες ? :lol:” με ξερεις..