Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 533.
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση αλλά κάτι μου λέει να περιμένω. Αν παρατηρήσεις τον πίνακα τον δικό τους γράφει 2gb ram και 16internal ενώ στα screenshot έχει 1 και 8. Wholesale Xiaomi REDMI 2 SMARTPHONE free shipping
-
MIUI 6 για RedMi 1S
ΜήνυμαΣε ένα ποστ που είδα στο επίσημο forum της xiaomi (en.miui.com) έλεγε περίπου 26 Μαρτίου.. Θα δούμε βέβαια..
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΤο έχω βάλει κι εγώ στο μάτι αλλά ψάχνω την έκδοση των 2gb ram, 16gb internal και σε ροζ.. Το έχετε δει πουθενά;
-
ειδοποιησεις
ΜήνυμαΔεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά..
-
Miui 6, yay or nay??
ΜήνυμαΛαέ του 1s, δεν ξερω αν ισχυει αλλα ας ελπισουμε! en.miui.com/thread-91289-1-1.html
-
ειδοποιησεις
ΜήνυμαΓια εξήγα λίγο περισσότερο τι εννοείς φίλε μου..
-
Γραμματοσειρές
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς άλλη γραμματοσειρά από την κλάσσική; Ψάχνω κάτι σαν καλλιγραφικά αλλα για την ελληνικη γλωσσα.
-
Κουβάς, κουβάς, κουβάς, κουβάς κουβάααααααααααααααααααααααααααααααααααααας για το Redmi.. Ενταξει μας εφτυσαν.. επιβεβαιωμενο...
-
ξεκινάνε οι παραγγελίες!!! Btw ποιες τον παίρνει; του 1s ή δικιες του; δικιες του φαντάζομαι..
-
Redmi 1S Stable Version JHCMIBL50.0 (Global) Changelog & Download - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum Νεα Ρομ, νεα ρομ, νεα ρομ, νεα ρομ.. (Ξέρω, ο καθένας με τον πόνο του...)
-
5.1.5 vs 4.11.14
ΜήνυμαTην έβαλα.. Καλή φαίνεται,,
-
5.1.5 vs 4.11.14
ΜήνυμαΕσύ την έχεις βάλει;; Γενικά νόμιζα ότι ήμουν ευχαριστημένη από την 4,11,14 αλλα τελικα οχι.. εχω αρχισει να βλεπω οτι υπερθερμαινεται κιολας (δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση κ με το tempered glass)
-
5.1.5 vs 4.11.14
ΜήνυμαΚανονικά είχα κάνει wipes.. Για να περασω την καινουρια αναρρωτιεμαι αν θα το κανω
-
5.1.5 vs 4.11.14
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Εϊχα βάλει προ ολίγου καιρού την 5,1,1 αλλα την εβγαλα διοτι δεν μου αρεσε το ελληνο-αγγλικο περιβαλλον. Με την 4,11,14 ομως αρχισαν τα προβληματα να πολλαπλασιαζονται καθημερινα.. Το τηλεφωνο lagαρει ασχημα και θελει επανακινηση βιαίως. Γενικά κολλάει πολύ. Να βάλω την 5,1,1; Ειναι καλυτερα;; Και καθαρισμα davink κτλ;;
-
Α οκ!! Απλά είναι σε σημεία που ήταν μεταφρασμένα στην 4.11.τοσο που είχαμε πριν και μου κάνει εντύπωση
-
Redmi 1s
ΜήνυμαΩωωωωωωω καινούρια ρομ! Και τελευταία μάλιστα!!! Ευχαριστούμε! Αλλά γιατί τόσα αγγλικά μέσα;;
-
en.miui.com/thread-73469-1-1.html Keeeeeernels