Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 533.

• Oφ κορς αδμιν! Δεν παρεξηγούμε εμείς!

• Νομίζω έχει μείνει ένα όταν πας να αποσυνδεθείς και δεν βγαίνει.. Τότε πετάει ένα μυνημα λάθους..Θα το τσεκαρω και θα σου πω.

• Ναι είναι άσχημο αυτό..

• home button

martzicadespell - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από martzicadespell: “Yπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Ρυθμίσεις και πλήκτρο.. Δες εκεί και άλλαξέ τα όπως σε βολεύουν..! (Το είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι άλλαξαν και με είχε ενοχλήσει πολύ..)” Θα προσπαθήσω να βρω απο που αλλαζει. Ευχαριστώ.” Εννοώ πας στις ρυθμίσεις και επιλέγεις το πλήκτρο!

• Παράθεση από parmenion: “xiaomi-miui.gr/community/index.php/Contact/ Η λέξη μύνημα σε μήνυμα γενικά σε διαφορετικά topics.” Αυτό με το μυνημα ουτε εγω μπορω να το βλεπω.. Τυφλωνομαι καθε φορα..

• home button

martzicadespell - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Yπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Ρυθμίσεις και πλήκτρο.. Δες εκεί και άλλαξέ τα όπως σε βολεύουν..! (Το είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι άλλαξαν και με είχε ενοχλήσει πολύ..)

• Themes που αρέσουν!

martzicadespell - - Themes Store

Μήνυμα

[TUTORIAL] HOW TO TRANSLATE LOCKSCREEN - Theme - Xiaomi MIUI Official Forum Eδώ είναι η απάντηση. Η δική μου απορία είναι άλλη.. Πως βρίσκουμε τα θέματα που είναι κατεβασμένα στο τηλέφωνο;

• Android Vs Miui

martzicadespell - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παίζει να μπει σκετη εκδοση android χωρις miui?

• Βάζεις τη wind στη θέση 1 και την αλλη στη θέση 2. Ρυθμίσεις-->Διαχείρηση sim-->σύνδεση δεδομένων-->και μετά την ενεργοποιηση επιλεγεις τη sim 1

• Tempered Glass

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά. Σκεφτόμουν κάτι απο merimobiles ή xiaomishop

• Tempered Glass

Μήνυμα

Σκεφτομαι να παρω ενα tempered glass αλλα δεν ξερω τι και πως. Ας πει καποιος που εχει αγορασει απο που και αν ειναι ευχαριστημένος..

• Wallpaper σε portait mode

Μήνυμα

Πολλοί έχουμε εκνευριστεί με το wallpaper σε potrait mode που πρεπει να το κοψεις διακοσιες φορες και παλι ειναι ενα χαλι.. Ηρθε η δικαιωση! Image 2 wallpaper απο Play Store ρυθμίσεις-->οθόνη-->προεπιλεγμένος launcher--> Mi Home-->Τύποι κύλισης τραπεζαρίας--> Κέντρο. Το Image 2 wallpaper ειναι παραπολυ απλο. Επιλέγεις την είκονα που θες και την προσαρμόζεις στο πράσινο πλαίσιο. Μετά το πλήκτρο με το τηλέφωνο και το βέλος και voila! Έτοιμο! Ακούω εντυπώσεις!

• Εκπέμπω SOS

martzicadespell - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

SOS Κρατήστε την τελευταια ρομ που εχετε εγκαταστησει μεσα στην εσωτερικη μνημη προς καθε ενδεχομενο..! Βασικά αυτά που έγιναν μεσα απο το twrp recovery: Wipe-->Advanced--> Dalvik Cache - Cache - Data - System και Swipe to wipe μετά install τη ρομ που εχετε μεσα στην εσωτερικη μνημη!! Αν δεν σας το κανει εγκατασταση αλλάξτε όνομα αλλά να μην περιέχει γραμματα ίδια με το προηγούμενο όνομα. Μόλις η εγκατασταση τελειώσει τότε reboot και ολα κομπλε! Η εσωτερικη μνημη δεν πειράζεται!! Προσοχη επισης …

• Εκπέμπω SOS

Μήνυμα

Θα σας στεναχωρήσω φίλοι μου αλλά το πρόβλημα προκλήθηκε απο το link2SD και τη μεταφορα εφαρμογων στο ext3 partition Edit: Αυτο βεβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε κι εκείνο να προκαλέσει κάποιο άλλο πρόβλημα.. Πάντα το ρισκάρουμε.!

• Εκπέμπω SOS

Μήνυμα

Παιδιά το έλυσα το θέμα χτες χάρην στον μεγαλο μας αδμιν @MIUI_ART απλα στις 2:20 δεν είχα κουράγιο να γράψω τι έγινε. Οπότε θα μου δώσετε λίγο χρόνο για να γράψω αναλυτικά τι είπε ο μεγάλος γκουρού!

• Εκπέμπω SOS

Μήνυμα

Το xiaomi μου τα επαιξε ξαφνικα.. ΤΙς τελευταιες μερες προσπαθουσα να κατεβασω καποιες εφαρμογες απο το playstore και εβγαζε ενα περιεργο σφαλμα. Σημερα προ ολιγου πηγα να κατεβασω μια και την κατεβαζε και εβγαζε ξαφνικο σφαλμα οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος. Εκανα επανακινηση και αρχισε να κολλαει στο φορτωση του launcher. Εκανα factory reset και επαναφορα ενως full back twrp αλλα το προβλημα συνεχιζει. Εκανα wipe devlink και cache και τωρα κολλαει το τηλεφωνο στο mi και δεν ανοιγει καν!! Βοηθει…

• Αγορά redmi 1s

Μήνυμα

Οχι δεν φωτιζονται τα πληκτρα. Στο λέω γιατι κι εγώ αυτό έχω

• Είναι που δεν θέλω να σας απασχολώ από τη νεα Ρομ! Ελα για δουλεια κυριοι πρεπει να αξιωποιήσω το beta tester μεταλλιο! αχαχαχαχα

• Πάντως δεν έχετε παράπονο.. Μόνη μου τα λέω, μόνη μου απαντάω.. Δεν σας κουραζω κιολας.. Χαχαχαχαχα

• Speed Up στην Ram του 1s

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μαράκι μου, απλά Congratulations !!! Μόλις απέκτησες ακόμη ένα μεταλιάκι !!! Support Ευχαριστούμε τον Χρήστης για την βοήθεια που προσφέρει στα μέλη μας. ” Ευχαριστώ αδμιν!!!