Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 533.
-
home button
ΜήνυμαΠαράθεση από xostel77: “Παράθεση από martzicadespell: “Yπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Ρυθμίσεις και πλήκτρο.. Δες εκεί και άλλαξέ τα όπως σε βολεύουν..! (Το είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι άλλαξαν και με είχε ενοχλήσει πολύ..)” Θα προσπαθήσω να βρω απο που αλλαζει. Ευχαριστώ.” Εννοώ πας στις ρυθμίσεις και επιλέγεις το πλήκτρο!
-
home button
ΜήνυμαYπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Ρυθμίσεις και πλήκτρο.. Δες εκεί και άλλαξέ τα όπως σε βολεύουν..! (Το είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι άλλαξαν και με είχε ενοχλήσει πολύ..)
-
Themes που αρέσουν!
Μήνυμα[TUTORIAL] HOW TO TRANSLATE LOCKSCREEN - Theme - Xiaomi MIUI Official Forum Eδώ είναι η απάντηση. Η δική μου απορία είναι άλλη.. Πως βρίσκουμε τα θέματα που είναι κατεβασμένα στο τηλέφωνο;
-
Android Vs Miui
ΜήνυμαΠαίζει να μπει σκετη εκδοση android χωρις miui?
-
Tempered Glass
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά. Σκεφτόμουν κάτι απο merimobiles ή xiaomishop
-
Tempered Glass
ΜήνυμαΣκεφτομαι να παρω ενα tempered glass αλλα δεν ξερω τι και πως. Ας πει καποιος που εχει αγορασει απο που και αν ειναι ευχαριστημένος..
-
Πολλοί έχουμε εκνευριστεί με το wallpaper σε potrait mode που πρεπει να το κοψεις διακοσιες φορες και παλι ειναι ενα χαλι.. Ηρθε η δικαιωση! Image 2 wallpaper απο Play Store ρυθμίσεις-->οθόνη-->προεπιλεγμένος launcher--> Mi Home-->Τύποι κύλισης τραπεζαρίας--> Κέντρο. Το Image 2 wallpaper ειναι παραπολυ απλο. Επιλέγεις την είκονα που θες και την προσαρμόζεις στο πράσινο πλαίσιο. Μετά το πλήκτρο με το τηλέφωνο και το βέλος και voila! Έτοιμο! Ακούω εντυπώσεις!
-
Εκπέμπω SOS
ΜήνυμαSOS Κρατήστε την τελευταια ρομ που εχετε εγκαταστησει μεσα στην εσωτερικη μνημη προς καθε ενδεχομενο..! Βασικά αυτά που έγιναν μεσα απο το twrp recovery: Wipe-->Advanced--> Dalvik Cache - Cache - Data - System και Swipe to wipe μετά install τη ρομ που εχετε μεσα στην εσωτερικη μνημη!! Αν δεν σας το κανει εγκατασταση αλλάξτε όνομα αλλά να μην περιέχει γραμματα ίδια με το προηγούμενο όνομα. Μόλις η εγκατασταση τελειώσει τότε reboot και ολα κομπλε! Η εσωτερικη μνημη δεν πειράζεται!! Προσοχη επισης …
-
Εκπέμπω SOS
ΜήνυμαΘα σας στεναχωρήσω φίλοι μου αλλά το πρόβλημα προκλήθηκε απο το link2SD και τη μεταφορα εφαρμογων στο ext3 partition Edit: Αυτο βεβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε κι εκείνο να προκαλέσει κάποιο άλλο πρόβλημα.. Πάντα το ρισκάρουμε.!
-
Εκπέμπω SOS
ΜήνυμαΠαιδιά το έλυσα το θέμα χτες χάρην στον μεγαλο μας αδμιν @MIUI_ART απλα στις 2:20 δεν είχα κουράγιο να γράψω τι έγινε. Οπότε θα μου δώσετε λίγο χρόνο για να γράψω αναλυτικά τι είπε ο μεγάλος γκουρού!
-
Εκπέμπω SOS
ΜήνυμαΤο xiaomi μου τα επαιξε ξαφνικα.. ΤΙς τελευταιες μερες προσπαθουσα να κατεβασω καποιες εφαρμογες απο το playstore και εβγαζε ενα περιεργο σφαλμα. Σημερα προ ολιγου πηγα να κατεβασω μια και την κατεβαζε και εβγαζε ξαφνικο σφαλμα οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος. Εκανα επανακινηση και αρχισε να κολλαει στο φορτωση του launcher. Εκανα factory reset και επαναφορα ενως full back twrp αλλα το προβλημα συνεχιζει. Εκανα wipe devlink και cache και τωρα κολλαει το τηλεφωνο στο mi και δεν ανοιγει καν!! Βοηθει…
-
Αγορά redmi 1s
ΜήνυμαΟχι δεν φωτιζονται τα πληκτρα. Στο λέω γιατι κι εγώ αυτό έχω