Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 533.
-
Συγνώμη αν κάνω επανάληψη και δεν το πρόσεξα. Σας βάζω βήματα για Mi 9 Lite για VoWifi Εφαρμογή android phone/Τηλέφωνο-->ρυθμίσεις(3 τελείες πάνω δεξιά)-->ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις κλήσεων-->Κάρτες SIM & κινητά δίκτυα-->Επιλογή της κάρτας SIM (Εγώ έχω μόνο Cosmote, οπότε επέλεξα αυτή)-->Τέρμα κάτω λέει COSMOTE WIFI CALLING. Ενεργοποιείτε το "Πραγματοποιείστε κλήσεις μέσω Wi-fi" και στο από κάτω που λέει "Προτιμήσεις δικτύου" επιλέγετε το "Κατα προτίμηση Wifi". Αν δεν σας εμφανίζονται οι επιλογές, τό…
-
Gcam
ΜήνυμαΡε σεις; Γιατι ολες οι gcam κολλανε σαν τρελες; Μονο η camera go δεν κολλησε. Δοκιμασα περιπου 6 διαφορετικες μαζι με την 7.0.0.9 και σέρνονται μέχρι αηδίας.
-
Καλημέρα! Καλό μήνα! Χθες ήρθε στα χέρια μου ένα κουκλίστικο λευκό mi 9 lite (να είναι καλά ο άνθρωπος που το είχε γιατί το πήρα αγρατζούνιστο λες και βγήκε από κουτί). Ψάχνω άκομα, δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς κάτι διαφορετικό, αν γίνεται να γίνει αλλαγή χρώματος στο notification led. Κάποια ρύθμιση δεν έχει απ'ότι είδα οπότε υποθέτω μήπως γίνεται με τύπου μακροεντολή. (MacroDroid και τετοια) Αν ξέρει κάποιος ας πει μια γνώμη. Ευχαριστώ. edit: Παρατήρησα ότι στις ειδοποιήσεις απο gmail είναι μπλε, …
-
Nfc πληρωμές
ΜήνυμαΚαι τα yellows των συνεργατών που πάει x5; Αν το άλλαξαν είναι καλό αυτό γιατί μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Σε εμένα μου βάζει τα yellows που πάνε αναλογικά 2ευρω 1yellow ανεξάρτητα από την επιχείρηση και την αγορά.
-
Nfc πληρωμές
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Με τον συνδιασμό που λες curve και gpay χτίζεις το αφορολογιτο? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με curve χτίζεις γιατί ουσιαστικά είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Υπόψιν όμως ότι δεν θα ισχύουν τα προγράμματα επιβράβευσης των ελληνικών τραπεζών καθώς κάθε χρέωση ξεκινάει από CRV*... . Δεν είναι όπως χρεώνεις απευθείας την κάρτα. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν ενδιαφέρει τον χρήστη τότε είναι μια πολύ καλή λύση. p.s. η curve δεν περνάει από τα μηχανήματα pos της ε…
-
Το κονσεπτ ποιο είναι; Μήπως χτυπήσει και ξεκολλήσει; Χτυπάει κανονικά αλλά η οθόνη είναι ανένδοτη.. Οι ειδοποιήσεις χτυπάνε φουλ όμως.. Update: Μετά από πολύ κόπο (έπρεπε να προσομοιάσω όλες τις κινήσεις πρώτα στο δικό μου RN7 για να ξέρω ότι τις κάνω με ασφάλεια στο άλλο) συνδέθηκε στο recovery του mi flash pro. H έκδοση της ρομ που φοράει είναι η V11.0.5.0.PFGMIXM, σύμφωνα με το ιντερνετ είναι η global stable rom αρα η προβλεψη μου για κινεζικη ρομ και μπρικ είναι λάθος. Άρα πάμε προς οθόνη. …
-
Παράθεση από baxalo: “μηπως η οθονη ειναι το προβλημα? πατησε να ανοιξει, περιμενε μεχρι, υποτιθεται, να ξεκινησει κανονικα και παρε τηλ στο κινητο να δεις αν χτυπαει. ” Τίποτα δεν είναι απίθανο.. Δεν έχει sim μέσα και δυστυχώς έχω μόνο μια.. Παράθεση από NasDriver: “Για οθόνη δείχνει πάντως...δοκίμασε να περάσεις την τελευταία ρομ μπας και απλά έχει κολλήσει... ” Μακάρι!
-
Παράθεση από NasDriver: “Έκανες έλεγχο του bootloader και είναι κλειδωμένος ? Αν και λογικά θα είναι κλειδωμένος αφού ζητάει σύνδεση στο unlock status... Αν μπεις σε recovery mode, δείχνει τίποτα στην οθόνη ή είναι μαύρη ? Μήπως πέρναγες recovery rom με το miflash pro ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom ” Ευχαριστώ @NasDriver . Η οθόνη δεν δίχνει τίποτα και πουθενά. Απλά δεν θέλω ακόμα να το παρατήσω με το μήπως είναι χαλασμένη η οθόνη γιατί δεν έχω κάπο…
-
Hey Guys, θα εκτιμουσα πολύ τη βοήθεια σας στο παρακάτω. Έχω στα χέρια μου ένα redmi note 7 αγορασμένο από kimovil. Χωρίς να το ξέρω στα σίγουρα, η ρομ του μάλλον είναι κινέζικη. Η κοπέλα το είχε στα χέρια της περίπου ένα χρόνο και το Πάσχα αποφάσισε να μην ξαναλειτουργήσει. Εϊχε 6% μπαταρία, το έβαλε να φορτίσει και μετά έσβησε και δεν άνοιξε ποτέ. Σύμφωνα με όσα μου έχει πει, δεν έχει πέσει, δεν το έχει πειράξει με περίεργο τρόπο η ίδια (το λειτουργούσε όπως πάντα) και δεν ξέρει αν εκείνες τις…
-
Mi Band 4 εμφάνιση κλήσεων
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα. Εμένα σήμερα αποφάσισε να αρχίσει να ειδοποιεί χωρίς προηγουμένως να κάνω κάτι. Μάλλον περνούσε δύσκολες μέρες.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67289/ Πρόλογος: Η αλήθεια είναι ότι ζήλευα πολύ το γκλάμουρ των Bluetooth ακουστικών και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Xiaomi Mi Bluetooth Headset Basic αρκετά συχνά όταν δεν χρησιμοποιούσα τα Xiaomi Mi Piston Basic για μουσική. (Επίσης 2 προϊόντα vfm). Ωστόσο, εάν φοράς κρεμαστά σκουλαρίκια, η εμπειρία με το «τακ τουκ» του Mi Bluetooth να χτυπάει συνέχεια στο σκουλαρίκι είναι λίγο ανυπόφορη ώρες - ώρες. Έτσι μια μέρα έπεσε το μάτι μου στα Xiaomi Mi Tr…
-
ΜήνυμαΟ φίλος μας έχει δίκιο. Το δοκίμασα μιας και είχε καιρό να χτυπήσει το band σε κλήση (σε όλα τα υπόλοιπα χτυπάει κανονικά) και είδα αυτό... 
-
Δεν ξερω αν έκανα καλά που άνοιξα καινούριο θέμα γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι ξαδερφάκια (?) με τα airbots. Τα πήρα προχθες μετά από εξαργύρωση πόντων σε γνωστή εταιρία καυσίμων η οποία τα προμηθεύεται από infoquest. Είναι θεικά, δεν το συζητώ, εύχομαι να έχω όρεξη και χρόνο να γράψω κι εγώ ένα review. Τέλος πάντων, θέλω να ρωτήσω κάτι που θεωρώ λίγο σημαντικό. Μιας και τα δικά μου είναι εισαγωγή από infoquest, η κυριούλα στο earbud είναι ελληνίδα. Ψάχνοντας όμως για να αγοράσω ένα ίδιο για…
-
ΜήνυμαΔικαιώματα στην εφαρμογή έχεις δώσει;
-
Χωρίς να ξέρω από τεχνικής απόψεως, παίζει να έχει κανένα θέμα η ίδια η κάρτα sim? Πχ να την μπλοκάρει το δίκτυο αν είναι λίγο πιο παλιά;
-
Hola! Όπως είχα γράψει παραπάνω έχω την mi scale και ζαχαρώνω την mi body composition 2. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές χωρίς όμως να βγάλω ενα ξεκάθαρο συμπέρασμα. Γενικά είναι λίγο διχασμένος ο κόσμος. Πολλοί αναφέρουν ανακρίβεια στις μετρίσεις. Προσωπικά το θεωρώ λογικό. Δεν μιλάμε για ζυγαριά επαγγελματική. Μέχρι και η mi scale έχει μια μικρή ανακρίβεια τόσο με επαγγελματικές (έχει 0,4 πανω διαφορα με επαγγελματικη γνωστης εταιρίας) όσο και τα band για τους σφυγμούς, τα βήματα και τις θερμίδες…