Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 533.
-
Lite Mode
ΜήνυμαKαλά ναι απλά δεν μ'αρεσει να χανω δυνατοτητες.. Ακομα κι αν δεν το χρησιμοποιω.. Το λες και υπερβολη..
-
Lite Mode
ΜήνυμαΕνημερωτικά το lite mode εξαφανίζεται από την 4.9.5 και μετά
-
4.9.19 πρόβλημα..
Μήνυμαοφ κορς κανεις δεν κατηγορησε το team! Και μπραβο για οτι κανετε.. Τι να εχω;
-
Lite Mode
ΜήνυμαΠολύ σοφή η γυναίκα σου! Μήπως να βαλω κι εγω 3.20 ή 22?
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΤο γεγονός ότι η ρομ έχουν και άποψη θα έπρεπε να μας ανησυχει..!
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΑπλά η 4.9.19 δεν φαίνεται να συνεργαζεται..
-
Lite Mode
ΜήνυμαΣτις τελευταίες εκδόσεις έχει εξαφανιστεί το lite mode.. Παίζει να το ξαναδούμε;
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΜετά από fastboot και update το τηλέφωνο ανταποκρίνεται μια χαρά! Ευχαριστω! @MIUI_ART
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΚατεβάζω και την 33 για καλο και για κακο..
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΤο 36 λεει και στον οδηγο οτι ειναι καταστρεμενο αρα καποιο αλλο λογικα
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΌχι δεν την ξέρω.. Υπάρχει κάπου οδηγος;
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΤο έκανα αλλά πάλι κολλάει.. Βασικά δεν μπαίνει σε καμία εφαρμογη του τηλεφώνου.. Μόνο στις κατεβασμένες
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Απλό flash για αρχή... Αν δεν πιάσει τότε, ίσως το τηλεφωνάκι σου έχει φρικάρει από σκουπίδια παλιών ROM στο σύστημα&data και θα χρειαστεί FastBoot ROM για να στρώσει...” Να μην παμε κατευθειαν ε;
-
4.9.19 πρόβλημα..
Μήνυμαfastboot ή flash?
-
4.9.19 πρόβλημα..
ΜήνυμαΑπό τότε που έβαλα την 4.9.19 υποφέρω.. Κολλάει συνέχεια, ξεκλειδώνει μόνο του και η ραμ μονίμως γεμάτη.. Ούτε τηλέφωνο δεν μπορώ να απαντήσω.. Είχα κάνει και εργοστασιακές ρυθμίσεις και τίποτα. Μετά το ξαναφλασαρισμα έδειχνε να συνέρχεται αλλά και πάλι τα ίδια.. Δωστε μου μια λυση σας παρακαλω..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To καλύτερο Update που θα πάρει η συσκευή σου θα είναι για την MIUI V6... :thumbsup:” Δελεαστικό.. Ξέρουμε περίπου πότε;
-
Εύχομαι ότι θα βγει νεο update συντομα.. Ήταν λιγο καπως το τελευταιο..
-
Έχω παράπονα! η 4.9.12 σουρνεται!!! Έκανα factory reset μπας και νιωσει.. ακομα χειροτερα..Μετά ξαναπάτησα τη ρομ από πάνω και άρχισε να συνέρχεται.. Αλλά τα μισά τα βγάζει ελληνικά τα μισα αγγλικά και το update το έκανε μπαίνοντας απο recovery και εκει είχε κινεζικα Δεν ξερω τι γινεται αλλα αυτη η 4.9.12 δεν μου γεμιζει το ματι.. Για επιστροφη στην 4.9.5 μπα ε;
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
ΜήνυμαΜακάρι!