Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 533.
-
Mi Band 4 εμφάνιση κλήσεων
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα ” Κανε το σημερινό update (έχεις το mi fit από το playstore) , αν συνεχίσει, κατάργηση σύζευξης και μετά σύνδεση από την αρχή
-
Mi Band 4 εμφάνιση κλήσεων
ΜήνυμαΕχω αυτό το θέμα με το band 4 και το mi fit. Μετά την ανανέωση σε miui 11 (νομίζω τότε ξεκίνησε) δεν μου βγάζει την ειδοποίηση κλήσεων στο band. Έχω κάνει επανεγκατάσταση την εφαρμογή (έχω το mi fit από το Google play) κατάργηση σύζευξης και ξανά. Και όλες τις ρυθμίσεις. Καμία ιδέα; Edit: φτιάχθηκε δεν ξέρω πως αλλά φτιάχθηκε
-
Παράθεση από amavroudis: “Αυτό που δείχνεις όμως είναι το volte και όχι το vowifi. Για να δεις αν λειτουργεί πήγαινε airplane mode και μετά ενεργοποίησε το wifi και δες αν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ή να σε πάρουν. ” Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Όχι δεν μπορώ. Υποτίθεται ότι ενεργοποιούνται μαζί αυτά τα 2.
-
Χρήστης RN7 (global rom 11.0.3) με WU καρτοκινητή. Ενεργοποίηθηκε επιτυχώς. Και ο οδηγός είναι έγκυρος και οι οδηγίες της cosmote. Το RN7 είναι μέσα στα υποστηριζόμενα μοντέλα. Οδηγίες Cosmote Tip: Αν δεν σας βγάζει το σηματάκι και έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και επανεκκινήσεις, θυμηθείτε να στείλετε μήνυμα "WIFICALL" στο 1333. Μετά ξανά επανεκκίνηση. Edit: Ενώ λέει wifi calling ενεργοποιήθηκε μόνο το volte.
-
Θέματα
ΜήνυμαΝα προσθέσω κάτι στα παραπάνω. Και σε μένα με την global το ίδιο συμβαίνει αλλά θυμηθείτε ότι αν αλλάξετε region χάνετε τη ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες στα sms. Ωστόσο μπορείτε να αλλάξετε θέμα και να αλλάξετε ξανά σε region Ελλάδα.
-
Καλησπέρα! Πρόσφατα γύρισα στην γνήσια οικογένεια των redmi μετα απο ενα πρόβλημα που προεκυψε στο mia1 που ειχα. Παρατήρησα όμως κάτι ασυνήθιστο. Τo mia1 φερει type-c. Ετσι λοιπόν εκτός από τον φορτιστή του, με μικρά ανταπτοράκια που είχα αγοράσει από το ιντερνετ είχα μετατρέψει όλους του κοινούς φορτιστές μου, καλώδια otg κτλ σε type c. Στο rn7 ομως συμβαίνει το εξης. Ενω δουλευει το otg καλωδιο με το ανταπτορακι, δεν φορτιζει σε φορτιστη. Δοκίμασα ολους του ανταπτορες και καλωδια και μαλλον τ…
-
Παράθεση από martzicadespell: “Για να μην ψάχνεστε.. Vodafone: Εντολή: 4G NAI Αριθμός: 1285 Cosmote: (Δεν ξέρω πως γίνεται από μήνυμα, πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών) Υ.γ. Στην cosmote ποτε δεν ειδα να πιανει 4G.. Δεν ξερω.. Ισως γιατι η καρτα μου ειναι παλια.. Αλλα και στην vodafone που ειδα δεν παρατηρησα μεγαλη διαφορα απο H+. Αν εχει καποιος διαφορετικη αποψη ας την γράψει. Υ.γ. 2. Προσοχή! Τσεκάρετε να είναι ενεργοποιημένο και στη συσκευή: Ρυθμίσεις-Διαχείρηση Sim-Πληροφορίες Sim-(Επιλογ…