Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 533.
-
για το λες boss @MIUI_ART έτσι θα είναι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν δεν γράψει κάποιος σε ποιο κινητό αναφέρεται δεν καταλαβαίνω εύκολα γιατί πρέπει να μπω στο προφίλ για να δω τι έχει
-
Ωραίο είναι! Και βολικό για κινητό μιας κι εγώ τα ανοίγω μόνο από κινητό.
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από martzicadespell: “Να ρωτήσω και κάτι άλλο; η μπαταρία μου γιατί είναι πορτοκαλί;;;; έγινε όταν ήμουν στο 10% και από τους έμεινε. Μπορώ να την κάνω άλλο χρώμα; ” ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ>ΜΠΑΤΑΡΙΑ> Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΓΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ........ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!σορρυ για τα κεφαλαια τα ξεχασα. Ανεστηηηη ( @NasDriver ) σορρυ ρε φιλε που απαντησα ..........δεν σου παιρνω το ψωμι απο τα χερια οκ??? δεν ξαναγινεται!!!! ” Ευχαριστώ! Αν και ένα χρωματακι θα της …
-
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; η μπαταρία μου γιατί είναι πορτοκαλί;;;; έγινε όταν ήμουν στο 10% και από τους έμεινε. Μπορώ να την κάνω άλλο χρώμα;
-
Πολύ καλή σε note 3! Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι με το SwiftKey δεν μπορείς να γράψεις λέξεις με κενά αλλά μόνο συνεχόμενα πχ Facebooklogin στο address bar του browser. Ξέρει κανείς γιατί; εφόσον λειτουργεί σαν αναζήτηση Google δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Υ. Γ. Αυτό με την φωτεινότητα το σκέφτομαι κι εγώ. Θα ήθελε λίγο πιο φωτεινό.
-
Οκ μπος @MIUI_ART εσύ ξέρεις καλύτερα. Πάντως τα θέματα εμένα δεν μ αρέσουν.. Και η xiaomi πάντα έδεινε βαρύτητα στην εμφάνιση.. Δεν καταλαβαίνω γιατί το παράτησε στην 8
-
Συνεχίζει να είναι γρήγορη αλλά λείπει ξανά το widget της αριθμομηχανης και δεν κατάλαβα γιατί το πειραξαν στα θέματα και δεν βγάζει στα μηνύματα το background του θέματος αν το θέμα δεν είναι miui 8 . Στην προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο θέμα
-
Να πεταχτω κι εγώ! Ο σκοπός αυτού του φόρουμ ειναι το η δοκιμή και η αλλαγή. Αν ήταν θα μέναμε στις stable τις multilanguage. Δεν θέλω να πρόσβαλλω κανέναν με το ποστ μου αλλά τα παιδιά κάνουν τόση προσπάθεια και το ευχαριστώ είναι λίγο. Ακόμα κι εγώ που δεν επεμβαινω πολύ είμαι υπέρ της dev και γι αυτό και τις βάζω.
-
Ευχαριστουμε μπος. Γιατί δεν έχει widget?? Στην 7 είχε!
-
Update : όχι κομπλέ είναι, απενεργοποιησα και ενεργοποίησα τα συμβάντα του μειλ και ένιωσε. Ευχαριστώ @spideman3 για την παρέμβαση
-
Guys κάτι δεν πάει καλά και με το ημερολόγιο. Δεν παιζει να γίνεται ένα συμβάν από Gmail και να το βάζει μια μέρα μετά. Πχ έχω συμβάν για τις 29/06 και το εμφανίζει στις 30/06 ενώ αν το ανοίξεις λέει μέσα για 29/06
-
Παράθεση από MIUI_ART: “οκ τότε πρέπει οποσδήποτε να μπει unsigned στο System/app φάκελο. αλλά επειδή οι περισσότερες ROM κλειδώνουν τώρα με DRM κλειδιά ίσως καταλήξετε σε Boot Loop. Θα το κοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε.. ” Εγώ γιατί δεν μπορώ να το βάλω;; τι κάνω λάθος;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ ” @MIUI_ART μπος δεν δουλεύει
-
Παράθεση από dtsilog: “@martzicadespell εγώ εγκατέστησα αυτό: Calculator. ” Ευχαριστώ αλλά έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το Official...
-
Παίδες μπορεί κάποιος να μου στείλει το apk για την αριθμομηχανη Για rm note 3. Δεν υπάρχει μέσα στη ρομ.. Πλζ. Υ. Γ. Εμένα μ άρεσε πολύ η 8.αν εξαιρέσεις κάτι χαζομαριτσες πχ στο bar της διεύθυνσης στο browser δεν μπορείς να γράψεις με κενά, κατά τα άλλα είναι σούπερ και είναι πολύ γρήγορη
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαιδιά εγώ δεν την βρίσκω την αριθμομηχανη. Ας ανεβάσει ένας screeshot
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλή είναι αλλά που κρύβεται η αριθμομηχανη;