Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• Έχω το r1d για wifi. Κατι άλλο, Όταν πατάς κάποιον αισθητήρα ή κάμερα και γεμίζει ένας κύκλος μέχρι το 100% από δίπλα στο mihome τι είναι αυτό? Οι κάμερες σου αργούν κάποιες φορές? Εμένα μπορεί κάποιες φορές να κάνει και 10 λεπτά. Έχω τις 1080 με 25 ευρώ. Εάν πάρω την dome θα συνδέεται πιο γρήγορα? Ή είναι θέμα σερβερ κινεζικών?

• Χθες το βράδυ το κοιτούσα συνέχεια και ηταν offline σημερα το πρωι Online. εχω και αλλους αισθητηρες στον ιδιο χωρο και αυτοί οι 2 πρώτοι(αγορασμενοι μαζι, με το σετακι) μονο ηταν offline ? για ποιο λογο ομως? και ειναι απο αυτους που ειναι πιο κοντα στην μοναδα.

• Μπορούμε να βάζουμε διαφορετικους ήχους ειδοποίησεων ? Έστω μόνο για το mihome? Έχω το Mi max. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα extra που Να το κάνει? Επίσης δεν προειδοποιεί το σύστημα για χαμηλή μπαταρία των αισθητήρων? Σήμερα 2 από τους πρώτους είναι offline. Μετά απ 2 μήνες.. Μπαταρίες από που συμφέρει να Πάρουμε?

• Παράθεση από zananiro: “Μπορείς από το wireless switch να απενεργοποιήσεις τον συναγερμό. Καθυστέρηση στην απενεργοποίηση δεν έχω δει. ” Τι να το κανω τοτε? Δεν γίνεται να το βγαλω στο πεζοδρομιο, το θεμα ηταν να ηταν καπου κριμένο. και θα περιμενω να βγαλει διακοπτη αδιάβροχο με δαχτυλικό αποτύπωμα. Εννοω πως θελω ειδοποίηση συναγερμου. οχι μια απλη ειδοποίηση. δηλαδη να μου κανει τον ηχο τον συγκεκριμενο το κινητό, συνεχομενα και να μου βγαίνει η οθονη του mihome πως κατι εγινε

• Καλησπέρα, Με ποιον τροπο μπορουμε να αφοπλίσουμε τον συναγερμό εκτος απο το να μπουμε στην εφαρμογη του κινητου? δεν υπαρχει δυνατοτητα να μπει καποια συσκευη εκτος χωρου που προστατευεται οποτε ψαχνω να βρω καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του συναργεμου. Βρηκα καθυστέρηση κατα τον οπλισμό του συναγερμου αλλα οχι στον αφοπλισμο επισης εαν φτιαξω δικο μου σεναριο συναγερμου θα μπορεσω να εχω ειδοποίηση συναγερμου στο κινητο η απλα μια ειδοποιηση ενος σεναριου?

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

dimitrisdmtriou - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Αυτο με το xiomi router το ηθελα και εγω και μαλλον θα βγαλω τον σκληρο και θα τον βαλω σε κανενα αλλο synology nas Που σκευτομαι να αγορασω κια θα εχω το R1d μονο για router. τα υπολοιπα nas εχουνε addons για οτιδηποτε θελεις και πίστευα πως το εχει και το R1d αλλα τζιφος. αφου το χρησιμοποιεις με το Mihome απλα βαλε την πρωτη εντολη στην καμερα.(π.χ.senario : ανοιγει η πορτα και η πρωτη κινεζικη εντολη στην καμερα(video and upload to cloud)

Μήνυμα

Την χρησιμοποιεις με smart-home? Τελικά τα βίντεο άρχισαν να παίζουν.. Μπορεί να κάνει και κανένα λεπτό.. Δεν το δοκίμασα πολύ με τον ανιχνευτή κινήσεις.. Αλλά πρέπει να γίνεται το ίδιο και με εμένα.. Ενώ έκανα σενάριο να ανοίγει Motion detection. Μόνο μία φορά μου ήρθε η ειδοποίηση από την κάμερα. Μετά έρχονταν μόνο από το smart-home. Αλλά καταγραφε κανονικά εάν τι έψαχνες μέσα στην κάμερα. Η χαζομάρα είναι πως δεν έχει καλά σενάρια και δεν μπόρεσα να το βάλω να καταγραφεί στην sd. Επίσης ξέρει…

• ποια καμερα εχεις? εγω εχω την xiaomi xiaofang 1080 και εχει 5 εντολες. η πρωτη ειναι record and upload to cloud. αυτην την επιλογη εχω και μπαινω μεσα στην καμερα στο video record και μου τα εχει μεσα, 16 δευτερολεπτα video . αλλα δεν μου τα ανοιγει παντα, μαλλον ειναι φορτομενος ο server. ολα αυτα χωρις sd

• Xiaomi R1D router

dimitrisdmtriou - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisdmtriou: “εγω εχω θεμα απο windows, ποτε μου ανοιγει ο φακελος απο τον δισκο και ποτε οχι.. π.χ. εχω κανει εναν συντόμευση εναν φακελο απο τον σκληρο του router στη επιφανεια εργασιας και μεχρι να κλεισω τον υπολογιστη δουλευουν ολα σωστα . εαν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω δε δουλευει ο φακελος και ουτε ανοιγει σαν δικτυακος σκληρος. ΥΓ το προγραμματακι ανοιγει κανονικα και εχω το μπλε εικονίδιο διπλα στην ωρα. Τα plugins απο υπολογιστη που τα βρίσκουμε? μπαινω απο chrome α…

• Παράθεση από geotok: “ το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app ” Με το mihome του google play. Για να κανεις σεναρια πρεπει να ειναι συνδεμενη η καμερα στο ιδιο mihome που ειναι και το smart home. κινεζικα εχω συναντησει στην καμερα αυτην την 1080 και στο ir controler.αλλα βαζεις σε ενα αλλο κινητο το…

• Έχει δημιουργήσει κάνεις απο εσας σενάριο να περιελαμβάνει φωτογραφία ή βιντεο απο κάμερα? π.χ. να ανοιγει η πορτα και να τραβαει φωτογραφια ή βιντεο και να στο στελνει. όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω. και κάποιες φορές δεν κατεβαίνει το βίντεο όσο και να περιμένω, έχω τις 1080 τις τετράγωνες τις φθηνές τις κινέζικες

Μήνυμα

πλεον εχω και δεύτερη καμερα η οποία ηρθε σε άλλη συσκευασία μαζι με τροφοδοτικό αυτήν την φορά, την συνδεω με το smarthome, βρηκα ακρη να δωσω εντολη για να τραβήξει video και να μου το στείλει αλλα δεν μπορω να το δω . ενώ λεει πως το κατεβαζει απο τον σερβερ, κολλαει σε αυτην την εικονα φωτογραφία μπορεί να τραβήξει?

• Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες? ” εδώ είσαι, πολύ εύκολο …

• Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες?

Μήνυμα

Συνεργάζονται γιατί είναι κινεζικές και οι δύο και όχι international έκδοση, Την έχει συνδέσει κάνεις με smart-home για σενάριο? Π. Χ. Όταν ανοίγει η πόρτα να σου στέλνει φωτογραφία ή βίντεο?

• Mi Band 2: The New Successor!

dimitrisdmtriou - - Mi Band

Μήνυμα

maddoctor Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει για τις εφαρμογές αυτες. εκτός από τα ελληνικά υπάρχουν και άλλες αλλαγές? αναβάθμιση βγαίνει μετά από την επίσημη αναβάθμιση του Playstore? Πιο πολύ με ενδιαφέρει για το Mihome. Χάνω τις ρυθμίσεις εάν κάνω απεγκατασταση ή αποθηυκεύοντε στο mi account?

• Xiaomi R1D router

dimitrisdmtriou - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

εγω εχω θεμα απο windows, ποτε μου ανοιγει ο φακελος απο τον δισκο και ποτε οχι.. π.χ. εχω κανει εναν συντόμευση εναν φακελο απο τον σκληρο του router στη επιφανεια εργασιας και μεχρι να κλεισω τον υπολογιστη δουλευουν ολα σωστα . εαν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω δε δουλευει ο φακελος και ουτε ανοιγει σαν δικτυακος σκληρος. ΥΓ το προγραμματακι ανοιγει κανονικα και εχω το μπλε εικονίδιο διπλα στην ωρα. Τα plugins απο υπολογιστη που τα βρίσκουμε? μπαινω απο chrome αλλα τπτ. υπαρχουν και αλλα Plug…

Μήνυμα

Επειδη το εχω αυτοματη ενημερωση περιμενα να την κανει μονο του..αλλα και οταν πατουσα δεν έβρισκε καποια καινούργια... Ολα ενταξει τωρα, εκτος απο την αναγνωριση κλησεις. την εχουν βγαλει? εχω ψαξει και δεν το βρίσκω στο menu

Μήνυμα

Το δικο μου δεν μετραει παλμους και καμια φορα δεν ξεκλειδωνε το κινητο, οπως επισης ουτε μου δειχνει ποιος περνει τηλεφωνο. ενω στην αρχη δουλευαν μια χαρα, δεν μου λεει πως υπαρχει διαθεσημο update ουτε για εφαρμογη αλλα ουτε και του band. και ενος φιλου μου που παλι δεν εχει διαθεσημο update δεν ξεκλειδωνει το κινητο. μονο οταν το παταει για να αναψει το band. και οι δυο εχουμε διαφορετικη εκδοση. εγω εχω firmware V1.0.1.28 και app version 2.2.9 απο το googleplay

Μήνυμα

Εγω παρελαβα μια σημερα και περιμενω ακομα μια. και αμα βολεψει θα παρω ακομα μια. αποκλειστικος σκοπος ειναι να συνδεθουν με το smarthome, εχω θεμα με τα κινεζικα. η εφαρμογη του doctor την εχει στα ελληνικα? μπορει καποιος να μου μεταφρασει αυτα που εβαλα στο συνημμενο? ειναι στο σημειο που θελω να δώσω εντολή για να τραβήξει video-photo κτλ.