Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 172.
-
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση θα περιμένω λίγο τότε να στρώσει το πράγμα δεν το έχω και πολύ με τα πειράγματα, νασαι καλά!
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Μήπως έχει βάλει κανείς σε mi6?
-
Το ίδιο κάνει και σε μένα. Δεν ξέρω αν είναι το θέμα μαμά έχω.
-
Σε mi6 έχει βάλει κανείς;
-
Σε mi6 όλα καλά!
-
Σε mi6 έχει κανείς πρόβλημα;
-
Αγορά mi9 lite
smitsos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε μου δεν θυμάμαι επώνυμο δεν ήταν σίγουρα το είχα πάρει από έξω στα 3 ευρώ. Λες να είναι από αυτό γιατί γενικά δεν έχει κάτι άλλο. Έχεις να προτείνεις κάτι σε γυαλί; Τουλάχιστον να μειώσουμε τις πιθανότητες από εκεί!
-
Αγορά mi9 lite
ΜήνυμαΝαι του εχω βάλει γυαλί! Για την επαναφορά δεν ξέρω γιατί το χρησιμοποιεί στη δουλειά της φοβάμαι μην χάσω τίποτα και δεν θα μπορώ να το επαναφέρω.
-
Αγορά mi9 lite
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα! Αγοράσα στην γυναίκα μου ένα mi9 lite πριν λίγο καιρό από ένα ηλεκ. Κατάστημα εδώ Ελλάδα το οποίο είχε και φυσικό κατάστημα. Το έστησα κανονικά μιας και έχω το mi6 πολύ ευχαριστημένος. Μου ζήτησε να του κάνω αναβάθμιση την miui 11.34.0 Clobal stable. Αυτό που παρατήρησα και εγώ είναι ότι πρέπει να έχει θέμα με την αφη άλλες φορές πιάνει με την μια και άλλες θέλει αρκετό δούλεμα για να πιάσει. Υπάρχει περίπτωση να είναι από την αναβαθμηση; Αν ξέρει κάποιος θα το εκτιμούσ…
-
Σε mi6 ολα καλα! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!
-
Σε mi6 όλα καλά!
-
Σε mi6 όλα καλά!
-
Σε mi6 όλα καλά!
-
Σε mi6 ολα καλα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα στην κοινότητα. Πέρασα την τελευταία xtrv στο mi6 που έχω. Όλα καλά!!!
-
-
καλησπερα στην κοινοτητα! εχει περασει κανεις σε mi 6?