Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 172.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Προβλημα με OTA και TWRP
smitsos - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπερα εχω προβλημα με της αναβαθμησεις οτα. καταρχιν δεν μπορω να βαλω το πατσακι για τησ αναβαθμησης γιατι δεν το βλεπει το twrp μεσα με κατι αλλα παιδια που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενο παρολο που δεν το ειχα κανει εγω μου ειπαν οτι το κανει απο μονο του το android 8 εχω κανει format data και factory reset οπως μου ειπαν τα παιδια αλλα τιποτα! τι αλλο μπορω να κανω? υπαρχει αλλως τροπως για να περασω το νεο πατσακι των αναβαθμησεων και γενικα της αναβαθμησεις που ερχονται με email…
-
Καλημερα! ΣΟΣ χρειαζωμε βοηθεια παιδια!!!! εκανα format data για να κανω καθαρη εγκατασταση στο κινητο και οταν ενεργοποιηθηκε μου ελεγε οτι ηταν κλειδωμενω και χρειαζοτανε wifiγια να ανοιξη μεσω του λογαριασμου . το προβλημα ειναι οτι δεν μου εβγαζε το πληκτρολογιο για να γραψω τον κωδικο του wifi!!! τι κανουμε τωρα πωσ το φτιχνω αυτο?
-
-
Καλημέρα σε όλους. . Απο τότε που έβαλα την 8.5. 24 έχω θέμα ενώ φαίνεται ότι μπήκε κανονικά κάτι παίζει με της οτα. Μου ήρθε το πατσακι για της αναβάθμισης το βαζω σε ricovery Mode και δεν μου βλέπει το ζιπ αρχείο.
-
Αναβάθμιση OTA σε mi 6
smitsos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΞέρουμε πότε θα έχουμε αναβάθμιση για mi6 xtrv aroma?