Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 172.
-
Αναβάθμιση OTA σε mi 6
smitsos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟκ φίλε μου ευχαριστώ!
-
Αναβάθμιση OTA σε mi 6
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα! Εχω ένα θέμα έχω λάβει email για OTA και αντί να ερθει για το mi6 που έχω μου έχει έρθει για redmi note 2Hermes? Ενώ όλο αυτό τον καιρό έπαιρνα κανονικά της αναβάθμισης μου για το mi6 τώρα δεν ξέρω.... Μήπως έχει γίνει κάνα μπέρδεμα?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Συγχαρητήρια σε όλους
-
Άλλον ένα ψήφο
-
Εννοείται οτι ψήφισα και εγω ειστε οι καλυτεροι!!!!
-
twrp SAGIT 3.2.1-0
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου!!
-
twrp SAGIT 3.2.1-0
ΜήνυμαΚαλησπερα! θελω να βαλω την καινουρια twrp SAGIT 3.2.1-0 προσπαθω μεσω fastboot βγαινει το ανθρωπακι της miui και μετα κλεινει το κινητο το ενεργοποιο παλι μπαινω σε recovry αλλα μου διχνει παλι το παλιο recovery που εχω το 3.1.1-2 μηπως πρεπει να το κανω install μεσα απο τωρινο recovry το 3.1.1-2 αν ναι που να το βαλω στο -boot -recovery -system image?
-
Μετά από πάρα πολύ καιρό έκανα την κίνηση και μπήκα στην κοινότητα των vip. Τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά και συνεχίζουν ακουραστα για μας ΜΠΡΆΒΟ!!! Να κάνω μια ερώτηση της αναβάθμισης ΝΑ ΤΗΣ περνάω πλέον με τον παραδοσιακό τρόπο η να περιμένω κάποιο link μέσω email για OTA?
-
Πέρασμα σε mi6 όλα καλά, μπράβο στα παιδιά!!!
-
κοιτα επειδη δεν το εχω και πολυ καταρχιν 1.για να μπω στο twrp μπαινω μεσω adb δεμ μπορω αλλιως 2.αφου κανω οτι μου λες συνδεω το τηλ με τον υπολογιστη και μεταφερω την ρομ μου λες πως θα γινει αυτο αφου οταν ειμαι σε twrp φαση δεν το βλεπει ο υπολογιστης! δεν θα πρεπει να ανοιξω το τηλ για να το δει? =============== Σεπ 9th 2017, 6:40pm =============== κοιτα με το mi2s δεν ειχα τετοια θεματα τωρα με το mi6 εχω χασει την μπαλα! =============== Σεπ 9th 2017, 7:02pm =============== φιλε μου εκανα…
-
backup στο twrp? =============== Σεπ 9th 2017, 3:57pm =============== Παντος την συσκευη στο mipcsuite δεν την βλεπει και μου λεει οτι χρειαζεται αναβαθμηση για να την δει!
-
Εκανα την διαδικασια απο την αρχη σημερα χωρις διαγραφη data το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κανω install την aroma δεν την βλεπω πουθενα! Οταν κανω reboot την συσκευη μπαινω στα αρχεια και την βλεπω εκει! Να την περασω ξανα μεσω forum μηπως εχει θεμα με την μεταφορα απο usp απο τον υπολογιστη? =============== Σεπ 9th 2017, 3:14pm =============== Α! και κατι αλλο οταν μπαινει twrp recovery μου ζηταει κωδικο μηπως ειναι αυτο το προβλημα? =============== Σεπ 9th 2017, 3:16pm =============== την …
-
- Την 8.5 έχω οπότε ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή χωρίς εργοστασιακή ρύθμιση και να μην κάνω διαγραφή data από twrp
-
Φίλε μου σήμερα προσπάθησα να περάσω την aroma. Έκανα όλα τα βήματα μέχρι και την twrp έβαλα κανονικά μπήκα μέσα έκανα τα προβλέπονται wipe που είχε ο οδηγός αλλά όταν πήγα να κάνω instal την aroma δεν την έβλεπε καθόλου! Την είχα περάσει είδη μέσα! Έχεις ιδέα τι μπορεί να πήγε λάθος κόλλησα! =============== Σεπ 7th 2017, 10:23pm =============== Έκανα reboot στη συσκευή και είδα ότι δεν υπήρχε μέσα η AROMA πια και μου έκανε εγκατάσταση από την αρχή το κινητό!