Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 172.

• Να υποθέσω μέσω recovery mode θα βάλω τώρα την AROMA όπως την βλέπω στο forum μας?

• Δεν κανει τιποτα φιλε =============== Σεπ 3rd 2017, 3:41pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42452/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42453/Σου στελνω φοτο με το τι γινετε

• Το εκανα αλλαδεν εγινε τιποτα μηπως λεω εγω τωρα εχει σχεσει με το usp τησ συσκευης? =============== Σεπ 3rd 2017, 2:55pm =============== στεις ρυθμησης παντως λεει οτι το mi acount ειναι ξεκλειδωτω

• Περιμενω απαντηση τους για το νω δεχτουν την αιτηση.....!!! αντε να δουμε. Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια και την υπομονη..... Θα σε πρικσω λιγο ακομα οταν παρω το οκ απο αυτους Οπως καταλαβες ειμαι στουρνος με τα νεα δεδομενα γιαυτο απο εδω και περα θελω στοχευμενες εντολες για το τι κανω πας και το φτιακσω το ρημαδι!!!!! =============== Σεπ 3rd 2017, 1:32pm =============== Λοιπον εχω νεα! Μου δινουν εγκρηση για την συσκευη. Μπαινω στο mi unlock βαζω την συσκευη σε fastboot mode συνδεω το …

• Μου λεει να του γραψω τον λογω που θελω να ξεκλειδωσω την συσκευη? την να τουσ γραψω μου λες εγω να περασω την aroma θελω ρε παιδια τι παλουκια ειναι αυτα!!!!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42442/Πιστευω οτι το εκανα καλα μαλλον . Περιμενω να μου πεις πω προχωραω =============== Σεπ 3rd 2017, 12:16pm =============== Mε τον λογαριασμο που εχω απο το mi2s εχω μπει και λειτουργω το mi6

• Καλημέρα σε όλους! Όχι δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά. Όπως μου το έστειλαν είναι! =============== Σεπ 3rd 2017, 9:43am =============== Μπορεί να μου πει κανείς πως βάζω Φότο για να δείτε και εσείς τα στοιχεία του τηλεφώνου?

• Κοίτα για την Φότο επειδή δεν έχω ξαναπεράσει στο φόρουμ έκανα αντιγραφή /επικόλληση δεν ξέρω αν έκανα καλά μάλλον όχι από ότι φαίνεται. Το τηλ ήταν ξεκλειδωμενο όταν το ενεργοποίησα. Βέβαια πέρασα το δικό μου mi account δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει! Παιδιά με το mi2s που είχα ήταν τελείως διαφορετικό το θέμα! Όπως καταλαβαίνετε δεν το έχω....

• Καλησπέρα σε όλους! Ρε παιδιά θέλω βοήθεια για να βάλω την AROMA ROM! Περα από την Φότο που έβαλα για να δείτε την έκδοση της ROM που φοράει την οποία αναβαθμησα εχθές το βράδυ παρατήρησα στο άνοιγμα της συσκευης στο κάτω μέρος μου έβγαλε ένδειξη συσκευή είναι unlock! Τι κανω απο εδω και περα? Πως θα περάσω την AROMA? Δώστε καμια οδηγια για το πως ξεκλειδωνη αν εχει κλειδωση και πωσ ειναι η διαδικασια για μεταβαση απο stable σε aroma. κάνα χεράκι παιδια να σωθούμε και εμείς! Ευχαριστώ εκ των προ…

• Μολις πηρα το τηλ. περασα μια φοτο με τα στοιχεια της συσκευης. Οταν την ενεργοποιησα εγραφε οτι η συσκευη ειναι unlock! πως μπορω να αλλαξω σε AROMA? Κατευαζοντας TWRP και την αναλογη ROM? Eχει και μια ενημερωση για αναβαθμηση την miuiv8.5.1.0NCAMIEG Nα την κατεβασω τη να κανω? raw

• raw Μολις πηρα το τηλ. περασα μια φοτο με τα στοιχεια της συσκευης. Οταν την ενεργοποιησα εγραφε οτι η συσκευη ειναι unlock! πως μπορω να αλλαξω σε AROMA? Κατευαζοντας TWRP και την αναλογη ROM? Eχει και μια ενημερωση για αναβαθμηση την miuiv8.5.1.0NCAMIEG Nα την κατεβασω τη να κανω?

• Θα το είχα από εχθές αλλά ο ταχυδρόμος της περιοχής ενω του εχω πει να αφήνει τα πακέτα που παραγγελνω μου αφησε το χαρτάκι για παραλαβή από το Ταχυδρομείο οπότε θα το έχω το μεσημέρι.

• Καλημέρα σε όλους! Σήμερα παραλαμβανω το mi6 απο Gearbest. Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να αλλάξω κινητό το αγαπημένο μου mi2s σκύλος δεν έχω λόγια για αυτό το τηλέφωνο.... Αποφάσισα λοιπόν να το ανανεωσω με το mi6. Επειδή έχω καιρό να κάνω ξεκλειδωματα και μετατροπή από Global στη σούπερ δικιά μας Rom θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια για την μεταφορά στην δικιά μας με κάνα οδηγό εύκολο κατά προτίμηση...... 1. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!!

• Αγορά από Gearbest

smitsos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Επιτέλους μετά απο 4 χρόνια και κάτι ψιλά αποφάσισα να αποχωριστω το αγαπημένο μου mi2s.!!! Δυνατό εργαλείο... Αποφάσισα να παραγγείλω το mi6 απο Gearbest με priority line για μεταφορά. Και μου έστειλαν αυτό. :Dear Dimitris, Thank you for your recent order with gearbest. We apologize that we haven't shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item’s status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your co…

• Προσφορές Gearbest

smitsos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτά τα κουπόνια που έχουν βάλει? Μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί σε μία αγορά για να παραγγείλω ενα mi6.

• Καλησπέρα στην τρομερή ομάδα!!! Εχω το mi2s Πέρασα την τελευταία developer έκδοση τελικά γιατί με την stable δεν έβγαλα ακρη με την διαχείριση της μπαταρίας. Ερώτηση ενω έκανε κανονικά την εγκατάσταση μου ζητάει να κανω εκ νέου εγκατάσταση το twrp απο play Store η από wep. Νατην κανω η να το αφήσω έτσι?

• Μπράβο στη ομάδα κάνουν την καλύτερη δουλειά!!!

• Καλησπέρα στην ομάδα! Εχω ένα mi2s έβαλα την τελευταία stable έκδοση και αυτό που παρατήρησα είναι είναι ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα της μπαταρίας ενω με την προηγούμενη έκδοση όταν το φορτιζα ειχα γύρω στις 28 ώρες τώρα μου δίνει 18ωρες περίπου και πέφτει σχετικά γρήγορα και ζεσταίνεται σχετικά περισσότερο από πριν! Υπάρχει θέμα με την τελευταία έκδοση?