Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 172.
-
Παιδια δεν ξερω αν το εβαλα στο σωστο σημειο το θεμα αλλα χρειαζομε την βοηθεια σας εχω το mi2s 32g εκανα την τελευται αναβαθμιση ολα καλα απλα αυτο που παρατηρισα ειναι οτι η εσωτερικη μνημη που ειναι στα 3γκικα ειναι σχεδον γεματη! εβγαλα καποιες εφαρμογες αλλα δεν επεσε και πολυ υπαρχη τροπος να την ξεφορτοσω με καποιο τροπο? η να την μεγαλωσω αν γινετε χωρις να κανω ζημια στη συσκευη? την αναβαθμηση την εκανα με recovery mode εκανα wipe cashe κανονικα δεν εκανα wipe data μηπως παιζει ρολο αυ…
-
Καλή κίνηση παιδιά, καλή επιτυχία!!
-
Διαγραφή αρχείων από το micloud
smitsos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά θέλω τα φώτα σας, Θέλω να διαγράψω κάποια αρχεία από το micloud γιατί μου έχει γεμίσει και είμαι οριακά! Υπάρχει τρόπος για να το κάνω γιατί μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει (πέρα από αγορά GB). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Πληροφορίες για Τελωνείο
ΜήνυμαΔηλαδή από merimobiles που έχει αποθήκη ευρωπη θα πάει παραπάνω από την αρχική τιμή η θα ισχύει η κανονική του τιμή? Και με ποια εταιρεία προτείνεις να έρθει?
-
Πληροφορίες για Τελωνείο
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά εδώ και κάνα χρόνο είχα πάρει από το merimobiles ένα mi2s 32gb πολύ ευχαριστημένος γενικά με το site και με το κινητό φυσικά το οποίο έχω ακόμα (τέλειο κινητό). θέλω πληροφορίες γενικά για το αν έχει αλλάξει τίποτα με τελωνείο πως πρέπει να μας στείλουν το πακέτο, πως πρέπει να κινηθούμε με τους Κινέζους για να γλυτωσουμε το τελωνείο! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
-
Miui v6 για mi2s
ΜήνυμαΈχουμε κανένα νέο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο stable φυσικά!
-
Ερώτηση! Η GTV-4.9.26 miui v6 kit-kat είναι stable για το mi2s? Και αν ναι θα μπορώ σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να ξαναγυρισω στη προηγούμενη αναβάθμιση που είχα? Εννοείται ότι θα δουλεύουν τα ελληνικά!
-
Αντε να δούμε πότε θα βγει stable έκδοση 4.4Κιτ-κατ να ξεμπερδευουμε και εμείς....!!!
-
Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι? Σε τι συσκευές έχετε βάλει το Google now και σας τρέχει κανονικά γιατί έχω ενα mi2s και έχω κάνει ότι έχει γραφτεί στο forum μέχρι στιγμής και δεν έχω δει φως.... ΑΑν έχει βγάλει κάνεις άκρη ας μας φωτίσει και εμάς!
-
Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την 4.4.4aries hellas-gtv-4.9.26 σε Mi2S? Είναι σταθερή η έχει βγάλει προβλήματα?
-
Στο τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία! Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος... Και το βασικό απ όλα πότε θα έχουμε την v6?
-
Καλημέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός mi2s και θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα έχω την δυνατότητα να βάλω miui v6 και εγώ, από ότι βλέπω πρέπει να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα mi2s 32g με την τελευταία αναβάθμιση και έχω ένα θέμα με το Internet όταν μπαίνει Google και διαβάζω εφημερίδες με πετάει έξω. Κάτι παρόμοιο παίζει και με το playstore πάω να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα και με πετάει και από εκεί έξω. Έκανα επαναφορά μήπως και στρώσει το πράγμα αλλά τίποτα. Κατ'αλλα το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.