Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-172 από 172.

• Έχουμε κανα νεο για το ποτε θα υπάρχει αναβάθμιση για mi2s?

• κληση μεσω skype

smitsos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τι να πω δενξερω.. Παντως ενας φιλος που εχει zopo κινητο δεν εχει αυτο το προβλημα!

• κληση μεσω skype

Μήνυμα

Φιλε μου εβλεπα την δικια μου εικονα στη βιντεοκληση αλλα Οχι την δικια του! Αυτος με εβλεπε κανονικα λες να μην ειχε ενεργοποιηση την καμερα του Και τσαμπα φρικαρα!!!!

• κληση μεσω skype

Μήνυμα

Πλεον ειμαι και εγω μελος της xiaomi! Εχω παραλαβει εδω κ λιγο καιρο το δικο μου mi2s 32g Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο δεν εχω λογια... Θελω να σε ρωτησω κατι, εκανα βιντεοκληση μεσω skype και δεν μου εβγαζε την εικονα του σηνομοιλητη Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να εμφανιζετε?

• Εχω στη κατοχη μου ενα mi2s 32g θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο tip για καλυτερα αποτελεσματα σε φωτογραφια και βιντεο. Το εχω σε εργοστασιακες ρυθμησεις την camera) εκτος την αναλυση απο 13mp σε 8mp γιατι θεωρω οτι ειναι υπερβολικο και δεν υπαρχει λογος να μου κραταει στη μνημη τοσο μεγαλης χωριτικοτητας φωτογραφιες

• Φιλε μου θελω να σε ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα μας το τηλεφωνω το εχω απο το σαββατο η πρωτη φορτιση μου εβγαλε 1 μερα με χαλαρη λειτουργια η 2η φορτιση (εγινε το βραδυ)στη δουλεια με μονιμο wifi αρκετες κλησεις και χαλαρω σερφαρισμα μου κρατησε μεχρι το απογευμα, ειναι φυσιολογικο η θελει στρωσιμο η μπαταριες δηλ 2-3 πληρεις αποφορτισεις και θα στρωση? εσενα ποσο σου κραταει? προερχομε απο iphone 4 που εχει μικροτερη μπαταρια και μου κρατουσε 1 μερα σε full κατασταση και χαλαρη εβγαζε και 3 …

• Σε ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου! Ξερεις γενικα ποιες θα ειναι η διαφορες που θα υπαρχουν?

• Εχω στη κατοχη μου ενα mi2s 32g κανα δυο μερες,τι να πω... δεν παιζετε το τηλεφωνο. μετα απο λιγω κοπο (δεν το κατεχω και καλα το θεμα) αλλαξα τη ROM και εβαλα moultilag pack για ελληνκα και τωρα φυσαει! εχω μια ερωτηση,η συσκευη τρεχει με android 4.1 μπορουμε να την αναβαθμισουμε σε 4.2 η και στης ποιο νεες 4.3 /4.4?

• Με ενδιαφέρει camera,αυτονομία, GPS και γενικά αν υπάρχει κάποιο tip για τη συσκευή

• Ενδιαφερομε για το συγκεκριμενο κινητό οποίος έχει πάρει θα με βοηθούσε Πολύ με της πληροφορίες του. Ευχάριστο εκ'τον προτέρων!

• Παράθεση από marios_tesla: “Για το xiaomi mi2s θα βρεις μπόλικες πληροφορίες εδώ. συνοπτικά έχει ότι καλύτερο σε hardware κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. η κάμερα είναι πολύ καλή για 8mp (το 16gb, για το 32gb που έχει 13mp δεν έχω άποψη), με πολλά features όπως εγγραφή slow motion video (90 fps@720p, 120 fps @480p), hdr, face detection κτλπ αυτονομία: μέτρια απόδοση, όμως αν κάνεις underclock τον επεξεργαστή να τρέχει πιο αργά δηλαδή βελτιώνεται αρκετά για το meizu δεν έχω προσωπική εμπειρία, όμως σί…

• Ειμαι καινουργιος μελος και θα ηθελα πληροφοριες για το meizu mx2 και για το xiaomi mi2s Οπως καταλαβαινετε ειμαι ασχετος με το θεμα... Με ενδιαφερουν λεπτομεριες για camera,αυτονομια και γενικα οποιαδηποτε βοηθεια η πληροφορια για της συσκευες θα ειναι σημαντικη για να αποφασισω τι να παρω! Ευχαριστω