Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από jimteo: “"Οι καιρός στο ρολόι πως συγχρονίζει; Υποθέτω όχι από το κινητό, έτσι δεν είναι; Δε μου βγάζει καποια ενημέρωση γι αυτό ρωτάω".” Όντως, δεν συγχρονίζει τον καιρο με τα γεωγραφικά δεδομένα του κινητού αλλά με το δικό του gps. Παίζει όμως ρόλο το κινητό κυρίως μέσω της εφαρμογής Amazfit. Θα πρέπει πρωτίστως στις ρυθμίσεις της να έχεις ορίσει πόλη, μονάδες μέτρησης και να ειναι on οι ειδοποιήσεις για τον καιρό. Αν τα έχεις κάνει αυτά, πραγματικά δεν ξέρω τι πάει στραβά. Εμένα …
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από kosnik: “Γεια χαρά και από μένα. Έχω ένα περιέργο και εκνευριστικό πρόβλημα : Όταν λαμβάνω sms στο κινητό, σκάνε ασταμάτητα notifications στο ρολόι (γι αυτο το ένα sms). Μιλάμε πάνω από 20. Κάποια στιγμή σταματάνε μόνα τους. Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα? Δεν θυμάμαι αν ξεκίνησε μετά το τελευταίο firmware update ή αφού άλλαξα συσκευή (redmi note 8). Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει τα notifications για incoming sms απο το amazfit. ” Εμένα στο 5ο σταματάνε συνήθως Άλλες φορές σ…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΤέλεια jimteo, σ' ευχαριστώ για το εξαιρετικό post. Κακό να μη σε βρει ποτέ, ούτε εσένα, ούτε τις συσκευές σου Αν κατάλαβα καλά, με αυτόν τον τρόπο patch-άρει η εφαρμογή Amazfaces το κατεβασμένο απο αυτήν (επιθυμητό) watchface, πάνω στο ανεπιθύμητο της Amazfit στο file system της. Οπότε, εκτός του ότι δεν χρειάζεται pc, δεν χρειάζεται καν να δει το ρολόι η πρώτη (που είναι αδύνατον πολλές φορές) . Φτάνει που το βλέπει η Amazfit και όλα γίνονται συνεργατικά μεν, αλλά μέσω αυτής. Κατάλαβα καλά;
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από jimteo: “Αυτό κατάλαβα κι εγω διαβάζοντας τις οδηγίες. Απλά δεν κατάφερα να βρω σε ποιο υποφακελο του μαμά file manager βρίσκουμε το watchface που κατεβάζουμε. Αν με βοηθήσεις σε αυτό, τα άλλα τα καταφέρνω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 ” Λοιπόν, θα περιγράψω όσο πιο αναλυτικά και με βήματα πως το έκανα εγώ. Έχει μια σχετική περιπλοκότητα, οπότε θα το ανοίξω κάμποσο το post για να γίνει όσο πιο κατανοητό και σε αυτούς που δεν το έχουν πολύ με το pc η με το file system του …
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν συνδέεται με το ρολόι ή με την σελίδα ? ” Το ρολόι είναι αδύνατον να συνδεθεί με το app (AmazFaces) στο κινητό. Ότι κι αν έκανα ποτέ δεν το είδε η εφαρμογή. Και συμβαίνει σε πολλούς απ' οτι είδα. Οπότε αν κάποιος θέλει ένα watch face που υπάρχει εκεί, πρέπει να μπει στο site απ το pc, να το κατεβάσει στο pc και να το περάσει στο ρολόι με μια σχετικά περίπλοκη διαδικασία μέσα απ' το file system της μαμάς εφαρμογής στο κινητό.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε αυτή την σελίδα αναφέρεσαι ? amazfitwatchfaces.com/awapp Υπάρχουν και οδηγίες για την εφαρμογή ---> c.mi.com/thread-2595678-1-0.html ” Ναι σ' αυτήν. Το app για το κινητό είναι προέκταση αυτής. Σπάει νεύρα για να καταφέρεις σύνδεση.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από jimteo: “Προς το παρόν δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Αν στην πορεία βρω κάτι, να είσαι σίγουρος ότι θα ενημερώσω. Σε ότι αφορά τα watchfaces τώρα, υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε κι άλλα πέρα από τις επιλογές που μας δίνει το app της Amazfit; Κατέβασα το Amazfaces αλλά όπως και σε πολλούς άλλους, έτσι και σε εμένα δε συνδέεται με το κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 ” Ναι, δυστυχώς κι εγώ δεν κατάφερα ποτέ να κάνω την εφαρμογή Amazfaces να δει το κινητό. Η εφαρμογή όμως είναι έν…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από jimteo: “Καλημέρα. Κλείνοντας μια εβδομάδα με το amazfit, μόνο θετικά εχω να πω. Ευκρινεστατη οθόνη, ατελείωτη μπαταρία, σχεδίαση εκπληκτική. Οι Κινέζοι έχουν κάνει φοβερή δουλειά και παρά τα 47mm κάθεται άψογα στον καρπό, σε αντίθεση με το gt που ήταν λίγο σαν ταψί λόγω των μεγάλων lugs. Παρά το κόλλημα που έχω με τα αυτόματα ρολόγια, με έχει βολεψει τόσο που που αρνούμαι να το βγάλω. Έχει κατεβάσει κάνεις την εφαρμογή που σε ενημερώνει όταν απομακρυνεσαι από το ρολοι; Αν ναι, κάνε…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispsil: “Καλησπέρα και εδώ. Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το αναφερόμενο ρολόι. Έχει 2 εκδόσεις η μία είναι η κανονική και η αλλη ειναι η lite. Στο gearbest αναφέρει απλά ότι το ένα έχει και χώρο για αποθήκευση ενώ το άλλο όχι. Αυτό που έχει στο σκρουτζ δεν αναφέρει ποια έκδοση είναι. Επίσης κατά τη διάρκεια άσκησης το μιουσικ κοντρόλ λειτουργεί; Γιατί στο mi band δε γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” Καλημέρα. Πρώτη φορά ακούω για έκδοση GTR Lite. Άντε και να δεχθώ οτι τώρα την…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από jimteo: “Ευχαριστώ που για την εκτενή απάντησή σου. Το εκτιμώ. Το RN7 έχω. Από πού βλέπω την έκδοση ΒΤ; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 ” Αν εννοείς το Xiaomi Redmi Note 7, bluetooth v5.0 έχει και αυτό. Δεν ξέρω αν απο μέσα απ' το τηλέφωνο φαίνεται χωρίς έξτρα εφαρμογή. Με ένα googl-ισμα το βρήκα γρήγορα και νομίζω δεν είναι λάθος. Άρα ιδανικά είσαι απ' αυτό. Απόλαυσέ το και ελπίζω να το κάνει και καλύτερο η Huami.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλοφόρετο jimteo. Ελπίζω να το ευχαριστηθείς γιατί είναι τουλάχιστον πανέμορφο. Όμως, όπως είπα και πιο πίσω θέλει βελτιώσεις που μακάρι να τις δώσει η Huami. Δεν ξέρω ποια λειτουργία (AOD η ανασήκωση) είναι πιο ζημιογόνα για την μπαταρία. Θέλει πολύ παρακολούθηση αυτό. Θα μπορούσε να πει κανείς πως η ανασήκωση καταναλώνει περισσότερο γιατί ανάβει όλη την οθόνη και έχει και κινούμενα γραφικά κατά την απεικόνιση της ώρας. Σβήνει όμως γρήγορα. Όποτε, είναι πιθανόν το AOD παρότι απλοϊκό να καταναλ…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλήμερα. Μόλις μου ήρθε και ένα ακόμη update στο ρολόι πριν λίγο. 1.3.5.37 χωρίς καμία περιγραφή για το τι βελτιώνει η τι προστέθηκε.....?? Οπτικά δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Λειτουργικά δεν μπορώ να ξέρω ακόμη. Φαινομενικά τίποτα πάντως. Μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο net δεν υπάρχει καμία αναφορά. Είναι μάλλον νωρίς. Όποιος μάθει κάτι κάποια στιγμή αν θέλει ενημερώνει. Το ρολόι πάντως θέλει πολύ δουλειά ακόμη με το firmware του για να γίνει όπως πρέπει. -Ακόμη δεν δείχνει όλα τα …
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΜόλις μου ήρθε νέο update στο ρολόι. -Alaways on display now supports timed on and off -Alarm ring time is extended 30 seconds -Reminder will be poped up when AGPS expires -Fixes occasional black screen problem Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι παραπάνω. Να μπορούμε να βλέπουμε ύπνο απ το ρολόι και να προστεθεί λειτουργία πτήσης για αρχή. Παίζει και να μην τα δούμε και ποτέ.....
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλημέρα αδέλφια. Το έχω κι εγώ απο χθες, αφήνοντας στην άκρη το pace που είχα αρχικά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Εδώ θα πρέπει να πω (σε σχέση με post που διάβασα παραπάνω) πως το συνέδεσα μια χαρά με την μαμά εφαρμογή (που είχα ήδη για το pace) σε Galaxy Note 4 που τρέχει android 6. Αναρωτιόμουν αν θα έπρεπε πρώτα να διαγράψω το pace απ την εφαρμογή, αλλά είδα "προσθήκη νέας συσκευής", προχώρησα και ολοκληρώθηκε κανονικά. Πήρε όλες τις αναβαθμίσεις και αρχικά φαίνεται να δουλεύει (μάλλον) φ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Καλημέρα , εμένα δεν εμφανίζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Νομίζω το ρολόι έχει την 1.3.6 d Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για την εφαρμογή του κινητού ήρθε η ενημέρωση, όχι για του ρολογιού. Μετά απο μια επανεκκίνηση σε ρολόι και κινητό, ανανεώθηκε ο καιρός τελικά. Τι να πω, μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί με τις πολλές κάποια στιγμή την ανανέωνε και πριν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν λειτουργεί σωστά.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜόλις ήρθε νέα ενημέρωση της εφαρμογής του ρολογιού με bug fixing λέει. Δυστυχώς το πρόβλημα με την ενημέρωση του καιρού παραμένει.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες. Μόλις είδα νέα ενημέρωση για το ρολόι. Δεν μπορώ να την κατεβάσω τώρα γιατί είμαι δουλειά, οπότε έχετε το νου σας.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από exs: “Αξιζει το stratos se σχεση με το υπάρχον? ” Το 2ης γενιάς Amazfit Pace (stratos) δείχνει πιο όμορφο, πιο ανθεκτικό και λίγο πιο χοντρό απ' το πρώτο. Επίσης είναι και λίγο πιο αδιάβροχο (IP68) απ' το πρώτο (IP67) γι' αυτό και κάνει για επιφανειακή κολύμβηση. Οπότε έχει και εφαρμογή για κολύμβηση στις δραστηρίοτητες και νομίζω και ορειβασία. Δεν έχουν καμία άλλη διαφορά. Δεν έχει αυξηθεί ούτε η ανάλυση, ούτε η χρωματική παλέτα, ούτε έχει αλλάξει κάτι στον φωτισμό της Always On ο…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Καλήμερα guys... Ενω 2 μήνες δούλευαν όλα κανονικά, χτες αποφάσισε να ρουφήξει την μπαταρία με την μια.... Με 20 μπαταρία που συνήθως βγάζει μέρα άνετα έκλεισε σε 2 ώρες.. Το βάζω για φόρτιση μέχρι το 50% γτ έπρεπε να φύγω και μετά από κάνα 8ωρο έκλεισε πάλι... Δεν έκανε κανένα update ούτε το κινητό, ούτε το πρόγραμμα ούτε το ρολόι... Οι παθών έχετε καμία λύση Φοράει την τελευταία 1.3.3a Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δυστυχώς έχει θέμα η συσκευή με το battery d…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “θα πήγαινα σήμερα γιατί είναι ήδη απο χτες εκεί αλλά δεν έχει έρθει χαρτί , οπότε θα πάω αύριο να δούμε τι θα δούμε ” Κι εμένα έκανε 30 μέρες ακριβώς (απο GearBest) . Δεν περίμενα πάντως να μου ρθει το συστημένο. Το παρακολουθούσα απ' το tracking number των ΕΛΤΑ και μόλις είδα οτι έχει έρθει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, τους πήρα τηλέφωνο, έδωσα το tracking number, μου είπαν οτι όντως είναι εκεί, και σε μια ώρα το φόραγα ήδη. Την επομένη μου ήρθε και το συστημέν…