Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 107.

• Mi Band 2: The New Successor!

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “@JohnPhone το amazfit α1603 δεν είναι αυτό που έχεις καινούριο είναι , σαν το mi band , όχι σαν το amazfit που έχεις (a1602) Review: Amazfit Arc, your low maintenance fitness partner ” Ωχ, ναι ρε συ, έχεις δίκιο. Την πάτησα, άλλα αντί άλλων του γραψα του ανθρώπου . Είδα Amazfit και νόμισα πως το a1603 είναι η κινέζικη έκδοση του αγγλικού δικού μου. Συγγνώμη @nivaz Ευχαριστώ @kodorevi8ulis

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από nivaz: “Να ρωτήσω και εγώ κάτι που με τρώει... Αυτό: Xiaomi Amazfit A1603 έχει καμία διαφορά με το mi band 2? Γιατί η μόνη διαφορά που βλέπω είναι αισθητική και χρηματική!!! ” Έχουν πολλές ομοιότητες άλλα και σημαντικές διαφορές που δεν είναι εμφανείς μόνο στο μάτι η στη τσέπη. Το Mi Band 2: Είναι ένα "μικρό" Fitness Band (βραχιόλι καταγραφής σωματικών δραστηριοτήτων) και έχει και αρκετές λειτουργίες ειδοποιήσεων απο το κινητό που είναι συνδεδεμένο με bluetooth. Με περιορισμένες ναι…

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από BLACKBIRT: “Μολίς παρέλαβα το amazfit εδώ και τρεις μέρες !!! Έγιναν όλα τα update κανονικά , αλλά η μπαταρία μου κρατάει το πολύ μία μέρα , ναι μόνο μια μέρα !!! Τα έχω απενεργοποιήση όλα , όσα βλέπω , ακόμα και σε airplane mode και στο silent mode !! έχετε καμια ιδέα ;; ” Μεγειές . Το ξέρω, είναι τρομακτικό, το ζησα κι εγώ αμέσως μετά την αναβάθμιση. Άλλωστε αυτή η συσκευή διαφημίζεται και για την αναμονή της, οπότε είναι λογικό να τρομάζεις. Υποθέτω οτι έχει να κάνει με πιθανές δ…

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από homer66: “ναι σωστα αλλα στις ρυθμισεις πλεον εχει ειδικο μενου που λεει faceplate !! ” Ναι όντως, την είδα κι εγώ αυτή την προσθήκη. Εμένα όμως το λέει "Watchface". Εσάς το λέει "Faceplate" ??

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Ναι, ήσουν υπερβολικός @kodorevi8ulis , αλλά σε καταλαβαίνω. Έχεις κι εσύ τους λόγους σου φυσικά, όπως και ο καθένας μας. Και όπως πολύ σωστά λες, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον για το πως θα αποκτήσει καλύτερη σχέση με την συσκευή που επέλεξε, το Mi Band 2 στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Τουλάχιστον για μένα αυτό είναι. Πως θα το κατακτήσει ολοκληρωτικά, πως θα το δαμάσει (ναι αυτό το λιλιπούτειο θηρίο) και πως θα το φέρει στα μέτρα του για να το κάνει (…

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Θα πω μόνο αυτό και θα το κλείσω. Δεν είναι ωραίο φίλε @kodorevi8ulis να λες σε κάποιον που αναρωτιέται, προβληματίζεται η και διαφωνεί, έτσι είναι, έτσι τη σχεδίασαν και πρέπει να το δεχτείς, πάρε άλλη, δεν σου κάνει κλπ. Τέτοια λεγόμενα, είναι κριτική (κράξιμο) και δείχνουν υπεροψία, γιατί παρουσιάζεσαι ως ο ξερόλας που εσύ καταλαβαίνεις την αγορά και το σκεπτικό Κινέζων και δυτικών σχεδιαστών, ενώ οι άλλοι που αναρωτιούνται η διαφωνούν όχι. Μπορείς δηλαδή να πεις τη γνώμη σου και να μεταφέρει…

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Και βέβαια το συνεχίζω αγαπητέ @kodorevi8ulis . Γιατί όχι δηλαδή; Απαγορεύεται εμείς οι αδαείς, φοβισμένοι, περίεργοι η υπερβολικοί δυτικοί χρήστες να τολμήσουμε να αμφισβητήσουμε τους σχεδιαστές-μηχανικούς bands (Κινέζους και δυτικούς) και να θέλουμε να κλείνει (η συσκευή η το bluetooth) η να αναρωτιόμαστε γιατί δεν κλείνει; Επειδή ο ένας δηλαδή το κάνει έτσι και οι άλλοι ακολουθούν τη μόδα αντιγράφοντας τη βλακεία του πρώτου που πουλάει, πρέπει να το δεχτούμε όλοι ως φυσιολογικό και δεν έχουμε…

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Θέλει λοιπόν και η Huami-Xiaomi να χρησιμοποιείς τη συσκευή όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως θέλεις εσύ και να είσαι και ευχαριστημένος με αυτό ως πελάτης; Apple θέλει να γίνει μάλλον. Και όπως το πάμε και εμείς ως καταναλωτές, προκείμενου να ικανοποιήσουμε την καταναλωτική μας μανία, θα την κάνουμε στο τέλος. Αφού δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα να είναι όλα ανοιχτά 24/7, για ποιον άλλο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο; -Για να πρωτοτυπήσει; Όχι, αφού το κάνουν και άλλες λέει, γιατί να μην το κάνουμ…

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω off το bluetooth της συσκευής και δεν το βρίσκω; Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω power off την ίδια τη συσκευή και επίσης δεν το βρίσκω; Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν αυτά με κάποια τρίτη εφαρμογή; Υποχρεωτικά όλα ανοιχτά; Και κλείνουν μόνο όταν τελειώσει η μπαταρία;

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

@ktlk21 Όχι ρε συ. Καθόλου λάθος αγορά. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο. Άλλωστε το αναφέρω εξ αρχής αναγνωρίζοντας πως ο προσανατολισμός του είναι Fitness κυρίως. Έλα όμως που έχει διττό χαρακτήρα γιατί είναι και Smartwatch. Και σε αυτή την κατηγορία (των ειδοποιήσεων) εύκολα θα μπορούσε τα πηγαίνει και καλύτερα, αν ήθελε η Huami.Η Samsung το ήθελε για παράδειγμα στο Fit 2. Και δεν νομίζω να είναι εξυπνότεροι οι μηχανικοί της απ' της Huami. Όλα είναι θέμα firmware. Όταν το αποφασίσουν οι H…

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Θα θελα να αναφερθώ σε κάποια σημαντικά (κατα τη γνώμη μου) αρνητικά που έχω διαπιστώσει στο Amazfit και αφορούν κυρίως τις ειδοποιήσεις. Αναγνωρίζω οτι ο προσανατολισμός του είναι πιο πολύ Fitness και οχι Smartwatch, αλλά εμένα πιο πολύ αυτά με ενδιαφέρουν. Νομίζω και άλλους. Χθες το απόγευμα ήμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και απολάμβανα την καταιγίδα εκ του ασφαλούς . Το κινητό μου ήταν στην κουζίνα και στη δόνηση. Λόγο της απόστασης, δεν υπήρχε πλέον σύνδεση μεταξύ τους. 1ο αρνητικό που έ…

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Ωραία δερμάτινα λουράκια σε καφέ και μαύρο με ραφές η χωρίς Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Παρότι τα προτείνει για το Moto 360 κάνουν μια χαρά και στο Amazfit γιατί είναι 22mm Και εδώ τα original σε μαύρο, ελαφρώς τσιμπιτά Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Χμμμ.... νομίζω πως βρήκα ένα bug στη νέα version. Για πηγαίνετε προς τα δεξιά απ' την αρχική οθόνη (watchface) μέχρι να βρείτε το ημερήσιο chart της εφαρμογής του καιρού. Σας δείχνει θερμοκρασίες και εικονίδια καιρικών συνθηκών; Έμενα στην αρχή έδειχνε, αλλά τώρα στις θερμοκρασίες έχω παντού μηδέν (0) και τα εικονίδια είναι όλα ήλιος. Αν όμως κάνω slide το watchface προς τα κάτω, εκεί έχω και θερμοκρασία και εικονίδιο καιρικών συνθηκών. Θα κάνω τις γνωστές αποσυνδέσεις και επανεκκινήσεις και βλ…

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από andreas443: “ενώ μου το βρίσκει το update όταν ξεκινάει να το κατεβάσει βγάζει σφάλμα και δεν φταίει το internet γιατί είμαι διπλα στο router τι μπορεί να φταίει? ” Η κλασική λύση: Αποσύνδεση απ' την εφαρμογή, καθαρισμός cache και επανεκκίνηση του κινητού. Επανεκκίνηση και στο ρολόι. Και μετά ξαναπάντρεμα και δοκιμή. Αν πάλι δεν πετύχει αυτό, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο ρολόι. Και αν ούτε και αυτό τότε, πρώτον είσαι πολύ γκαντέμης και δεύτερον απεγκατάσταση και επανεγκατάσ…

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Και μια ερώτηση ακόμη. Έχει κάπου κάποια επιλογή (δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής) έτσι ώστε να με ειδοποιεί (δόνηση) όταν αποσυνδέεται απ' το κινητό; Πολύ σημαντική λειτουργία που βοηθάει στο να μην ξεχάσεις κάπου το κινητό φεύγοντας. Μόλις απομακρυνθείς και διακοπεί η σύνδεση στο λέει και γυρνάς πίσω να το πάρεις. Το ίδιο και πιο χρήσιμο μάλλον, αν κάποιος αποπειραθεί να σου κλέψει το κινητό απο κάπου που δεν το βλέπεις. Μάλλον όχι ε; Να κάτι που πρέπει να προστεθεί απαραιτήτως.

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Πριν μερικές μέρες βγήκε ενας τύπος απο την huami στο γκρουπ στο Facebook και ανακοίνωσε αν θέλει κάποιος να μπει στο πρόγραμμα beta και είχα στείλε αίτημα.. Δεν μου απάντησε κανείς όμως.. Ίσως παίρνω καποια μορφή preview έκδοση.. δεν ξέρω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παράθεση από maik6600: “Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από maik6600: “Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν; …

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από maik6600: “Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν; ” Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ τελικά. Μια χαρά συσκευή, λίγο σκοτεινή η οθόνη στα.... σκοτεινά, αλλά γενικά ΟΚ. Με το που το άνοιξα πήρε την 1.3.2b και έμεινε σε αυτή. Ότι κι αν έχω κάνει δεν βρίσκει καμία επόμενη . Υπομονή, ίσως την δίνουν σταδιακά με serial numbers η κάτι άλλο που δεν ξέρουμε.

• AmazFit bt Xiaomi

JohnPhone - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από maik6600: “Παράθεση από liabovas: “Παράθεση από maik6600: “Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν; ” Και εγώ το ίδιο ακριβώς και έλεγα μήπως φταίει ότι είμαι με iPhone. Εσυ είσαι με android? Sent from my iPhone using Tapatalk ” Ναι με android είμαι αλλά μάλλον είναι ο λόγος που λέει ο Γιάννης ποιο πάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό …

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Ναι με του γιατρου την εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου ” Ε, ναι, αυτό μου φάνηκε περίεργο. Μόνο με του "γιατρού" την εφαρμογή έχουμε ελληνικά. Οπότε αυτό που λες προηγουμένως για την ευρωπαϊκή έκδοση και το αν σχετίζονται τα ελληνικά με αυτήν, δεν παίζει. Αν δεν εξελληνίσει η ίδια η Xiaomi το Mi Fit, μόνο με "γιατρικά" θα κάνουμε παιχνίδι .

JohnPhone - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Το παρέλαβα σήμερα από citismarket. Υπέροχο παιδιά. Και εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά. Παίζει να είναι η Ευρωπαική έκδοση του band. ” Ουπς, για ξαναπές το αυτό με τα ελληνικά γιατί ακούγεται λίγο περίεργο . Πως εμφανίζει κανονικά τα ελληνικά δηλαδή; Εννοώ με ποια εφαρμογή και που (ονόματα επαφών και περιεχόμενο μηνυμάτων) ; Με ποιες εφαρμογές να τρέχουν στο τηλέφωνο; Όχι με την τροποποιημένη Mi Fit του forum;