Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maik6600: “Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν; ” Θέλω να πιστεύω οτι θα το δίνει σταδιακά τις επόμενες μέρες. Όπως συμβαίνει και με πολλά κινητά.
-
Παράθεση από teo_vaf: “Αγορασα 2 Mi Band 2 απο το Gearbest και τα 2 δεν ανοιγουν ουτε καν φορτιζουν πιθανον ηρθανελλατωματικα ετσι; ” Το δικό μου όταν το έβγαλα απ το κουτί του, νόμιζα πως θα είχε έστω και ελάχιστη ενέργεια η μπαταρία του και θα άνοιγε για να "παίξω" γιατί μου έτρεχαν τα σάλια . Δεν είχε τίποτα, δεν άνοιγε καν και φυσικά φοβήθηκα . Μέτα το έβαλα για πρώτη φόρτιση. Όμως δεν το έβαλα σε pc, laptop κλπ, αλλά το κούμπωσα σε έναν φορτιστή usb (απο ένα κινητό μου) και το βαλα στην πρί…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Μετα την 1.3.2e υπάρχει δυνατότητα να φορτώσεις το gpx της διαδρομής που θες ώστε να έχεις πλοήγηση... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μακάρι και να καταλάβαινα τι εννοείς . Οτι μπορείς να φορτώσεις (απο πριν) στο ρολόι τον χάρτη μιας περιοχής που θες να ποδηλατήσεις πχ, ώστε να βλέπεις το στίγμα σου πάνω στο χάρτη και πάνω στη συγκεκριμένη διαδρομή για να μην παρεκκλίνεις ας πούμε;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “BUG fixes για crashαρισματα του launcher και καλύτερη μετάφραση έλεγε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μετάφραση έτσι; Όχι προσθήκη νέων γλωσσών; Δεν πιστεύω να εξελλήνισαν το μενού. Θα ανοίξω σαμπάνιες και θα ρίξω πυροτεχνήματα αν γίνει κάτι τέτοιο Να σαι καλά. Ευχαριστώ.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Καινούργια παλι... 1.3.2f Ισως αποσυραν την προηγούμενη για τυχον προβλήματα για αυτό δεν την πήρατε και έβγαλα καπάκι καινούργια ” Σ' ευχαριστώ ktlk21, αλλά θα σε πρήξω, δεν θα τη γλυτώσεις . Φαντάζεσαι την επόμενη ερώτηση λοιπόν..... Ποιο είναι το changelong της 1.3.2f ?? Απ' την εικόνα που σήκωσες κάτι ψιλοφαίνεται αλλά ο λαός το θέλει όλο
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Εχω την αγγλική version του ρολογιού και πηρα χτες την 1.3.2e με changelog αυτά που είχα αναφέρει στην προηγούμενη σελιδα ” Άρα το τελευταίο (χθεσινό) firmware για την αγγλική version είναι το 1.3.2e, έτσι; To changelong του ποιο είναι; Δεν το βρίσκω πουθενά. Μπορείς να περιγράψεις τι και αν προστέθηκε η άλλαξε κάτι; Σ' ευχαριστώ.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από andreas443: “Ούτε εμενα μου έβγαλε κάτι έχω το αγγλικό, και μια ερώτηση το Airplane Mode τι κάνει άμα το ενεργοποιήσω?? ” Αν και είναι Off-Topic η ερώτηση σου, θα σου απαντήσω. Στο Airplane Mode απενεργοποιείται το modem του κινητού σου. Πρακτικά το κινητό σου δεν εκπέμπει και δεν λαμβάνει σήματα Mobile ή Wifi ” Σ' ευχαριστώ που απάντησες άμεσα. Και δεν είμαστε καθόλου off topic. Βρισκόμαστε στο νήμα του Amazfit και μιλάμε για τις λειτουργίες του. Μένω έκπληκτος…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από andreas443: “Ούτε εμενα μου έβγαλε κάτι έχω το αγγλικό, και μια ερώτηση το Airplane Mode τι κάνει άμα το ενεργοποιήσω?? ” Τελικά μάθαμε αν όντως κυκλοφόρησε κάποιο update και αν αφορά το ρολόι η τη συνοδευτική εφαρμογή; Όπου κι αν έχω κοιτάξει στο net, δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Οπότε υποθέτω πως μάλλον αφορά την κινεζική version του Amazfit. Το ρολόι το περιμένω απο μέρα σε μέρα, οπότε για το flight mode μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Λογικά πρέπει να λειτουργεί όπως και στα κινητά.…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑκριβώς όπως τα λες. Αναμνησιοπληξία με χτύπησε κι εμένα.... Ας μου επιτραπεί παρακαλώ να γίνω λίγο off topic και να "ανοίξω" κάμποσο αυτό το post.... Κατ' αρχήν με κάτι τέτοια, δεν μπορούμε να κρύψουμε την ηλικία μας έτσι; icon_lol.gif . Και κατα δεύτερον την "εμμονή" μας με τα gadget . Αυτό είχαν πάθει και οι ήρωες αυτής της ταινίας. Τους είχε γίνει ψύχωση να έρθουν σε επαφή με τα όνειρα και τον "άλλο" τους εαυτό μέσω αυτών των συσκευών. Κάπου την έχω αυτή την ταινία πάντως. Θα τη βάλω να την …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕυχαριστώ maik6600 για το τεστ . Ο μόνος λόγος για να το κάνει κανείς αυτό, είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας. Αν λειτουργούσε το ξυπνητήρι και με κλειστή συσκευή, ίσως και να κέρδιζε 1, μπορεί και 2 ημέρες παραπάνω αναμονή. Καθόλου άσχημα. Θα έχανε όμως τα δεδομένα του ύπνου όπως λες. Αλλά αν για κάποιον είναι πιο σημαντικό να το κρατήσει πιο πολλές μέρες μακριά απ το φορτιστή; Αφού δεν το κάνει όμως..... πάπαλα. Ας καταγράφει και τα όνειρα άμα γουστάρει . Πω, πω, είπα αυτό τώρα και θυμήθηκα μια ε…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜπορεί ένας κάτοχος του Amazfit να μου λύσει μια απορία; Νομίζω πως το ξυπνητήρι (δόνηση) του ρολογιού λειτουργεί αυτόνομα. Δεν προγραμματίζεται απο το κινητό δηλαδή, αλλά απο το ίδιο το ρολόι. Άρα δεν είναι απαραίτητο να είναι σε σύνδεση με τη συσκευή για να χτυπήσει. Σωστά; Η απορία μου είναι η εξής: Είναι δυνατόν να χτυπήσει το ξυπνητήρι με κλειστή συσκευή; Του ορίζω για παράδειγμα μια ώρα να χτυπήσει το πρωί και πριν πέσω για ύπνο το βράδυ, κλείνω (power off) το ρολόι (για εξοικονόμηση μπατα…
-
Παιδιά η 2.4.1 έχει αγγλικό μενού (αν έχω καταλάβει) αλλά παρόλα αυτά τα ονόματα των επαφών η τα κείμενα των ειδοποιήσεων γενικότερα τα δείχνει ελληνικά στην οθόνη του Mi Band 2 ?? Η για να έχω ελληνικά απο τις επαφές και τις ειδοποιήσεις πρέπει να βάλω απαραιτήτως την 2.3.0 ?? Επίσης δεν χρειάζεται το Mi Band Tools αν περάσω αυτή;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Screenshot_2017_05_31_22_53_52_195_com_strava.png ” Τι ακριβώς σημαίνει το παραπάνω; Οτι έρχεται νέα ενημέρωση για το Amazfit και για την συνοδευτική εφαρμογή του η για το Strava ??
-
Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από JohnPhone: “Παίδες καλημέρα. Το Mi Band 2 είναι φτηνό πλέον άρα και εξαιρετικό για δώρο νομίζω. Γι' αυτό ψήνομαι να το κάνω δώρο στη γυναίκα μου που έχει γενέθλια αύριο. Όμως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι όχι οι fit λειτουργίες του, αλλά οι ειδοποιήσεις απ' το κινητό της (ξυπνητήρι, υπενθυμίσεις ημερολογίου, mail, γενέθλια, social media κλπ) . Περισσότερο σαν smartwatch θα το χρησιμοποιεί δηλαδή. Θέλει να έχει το κινητό σε σίγαση και αν χρει…
-
Παίδες καλημέρα. Το Mi Band 2 είναι φτηνό πλέον άρα και εξαιρετικό για δώρο νομίζω. Γι' αυτό ψήνομαι να το κάνω δώρο στη γυναίκα μου που έχει γενέθλια αύριο. Όμως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι όχι οι fit λειτουργίες του, αλλά οι ειδοποιήσεις απ' το κινητό της (ξυπνητήρι, υπενθυμίσεις ημερολογίου, mail, γενέθλια, social media κλπ) . Περισσότερο σαν smartwatch θα το χρησιμοποιεί δηλαδή. Θέλει να έχει το κινητό σε σίγαση και αν χρειαστεί, τότε θα πάει να το πιάσει. Θα βοηθήσει πολύ όποι…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά ευχαριστώ για κάθε πληροφορία........ αλλά αναρωτιέμαι αν έχω καταλάβει τι εννοείτε . Έχω πρόβλημα που μου ακούγεται κάπως περίεργο όλο αυτό; Ίσως γιατί δεν έχω ακόμη το ρολόι και δεν είχα ποτέ και κάποιο άλλο. Αλλά και πάλι..... Υποθέτω λοιπόν πως δεν έχει διακόπτη on-off, αλλά με το που μπει κανείς στο μενού των ρυθμίσεων του wi-fi είναι σαν να γίνεται On εκείνη τη στιγμή; Και μετά αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάνει (να ενημερώσει τον καιρό η να βρει update να κατεβάσει) κλείνει μόνο του …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΩραίες οι βάσεις φόρτισης. Και απ' ότι ξέρω, μόνο καλώδιο και βάση φόρτισης έχει η μαμίσια συσκευασία. Και αν κάποιος θέλει να το φορτίσει με εξωτερικό φορτιστή (τροφοδοτικό) εκεί τι παίζει; Μέχρι τι mA εξοδο; Λεει πουθενά σε κάποιο manual; Η όλοι απο PC το φορτίζετε; Επίσης αυτό το κουλό που περιγράφει ο φίλος ποιο πάνω ισχύει; Δεν υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης του wi-fi στις ρυθμίσεις; Πάντα ανοικτό μαζί με το bluetooth ?? Την όλη σύνδεση με το κινητό το bluetooth δεν την παρέχει; Για ποιο…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Καλημέρα παιδιά... εδω και μια εβδομάδα κάτοχος του ρολογιού και είμαι χαρούμενος.. το δοκίμασα καο γυμναστήριο, αλλα και ποδήλατο δρομου και είναι ακριβής σε σχέση με το polar... Το μόνο '' πρόβλημα'', είναι, καο αυτο γτ εχω κακομάθει απο τα band η μπαταρία του που πάλι ξεπερνάει οτι αλλα smartwatch υπάρχει.. και ερωτώ υπάρχει καποιος τροπος να απενεργοποιώ μονο το wifi χωρις το Bluetooth μιας καο το δεύτερο το θελω για ειδοποίησεις ” Εννοείς πως θέλεις να απενεργοποιήσεις…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕιδική σελίδα του Gearbest με "προσφορές" αποκλειστικά για Ελλάδα: Οι καλύτερες προσφορές απο το Gearbest στην κατηγορία Consumer Electronics για την Ελλάδα! - GearBest.com Στα 93.44€ το Amazfit.!! Στην αρχή της σελίδας, σε μικρο παραθυράκι, έχει βίντεο στα ελληνικά για το πως να ψωνίσεις απ' το Gearbest. Θα λύσει κάθε απορία
-
Δεν φορτίζει το Amazfit
ΜήνυμαΠαίδες παραθέτω ένα μήνυμά μου απο άλλο νήμα που αφορά την ίδια περίπτωση μπας και βοηθήσει. Απο που το φορτίζεις; Απο PC η απο φορτιστή (τροφοδοτικό usb) ; Μήπως έχει πολύ μικρή έξοδο σε mA, αν πρόκειται για τροφοδοτικό; Μήπως είναι ξεζουμισμένη η μπαταρία του (το αφήνεις να σβήσει τελείως; ) . Δεν έχω τη συσκευή, αλλά υποπτεύομαι οτι παίζουν τα εξής παρακάτω και θα σου πρότεινα να τα τσεκάρεις: 1) Σιγουρέψου πως δεν είναι πουθενά χτυπημένο η κομμένο το καλώδιο. 2) Σιγουρέψου πως είναι σωστά κο…