Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-107 από 107.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kokorets: “Καθε φορά που πάω να το φορτίσω στη βάση φόρτισης το βάζω και το βγάζω πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει να φορτίζει. Έχει κανένας άλλος ίδιο θέμα; έχετε κανένα κόλπο στον τρόπο που το κουμπώνετε στη βάση φόρτισης; ” Απο που το φορτίζεις; Απο PC η απο φορτιστή (τροφοδοτικό usb) ; Μήπως έχει πολύ μικρή έξοδο σε mA, αν πρόκειται για τροφοδοτικό; Μήπως είναι ξεζουμισμένη η μπαταρία του (το αφήνεις να σβήσει τελείως; ) . Δεν έχω τη συσκευή, αλλά υποπτεύομαι οτι παίζουν τα εξής …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜια ακόμη ευχάριστη προσθήκη. Ελπίζω να βάζουν όλο και περισσότερα. Και να κοιμάσαι κι εσύ λίγο περισσότερο . Πρόσεξα στη φώτο πως την ημερομηνία (στις ώρες του ύπνου) την γράφει ανάποδα. Είχα την αίσθηση οτι τα είχαν φτιάξει όλα αυτά. Imperial και Meteric νομίζω πως τα λένε. Αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή η με το ρολόι; Και στα δυο έτσι το δείχνει; Οπότε πάμε στα επόμενα ερωτήματα: 1) Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις του ρολογιού για εμφάνιση της ώρας σε 12ωρο και 24ωρο; 2) Έχει επιλογή στις ρυθ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos Arazos: “Παράθεση από JohnPhone: “ ” Παράθεση από andreas443: “ ” Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από andreas443: “Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς ” ” - 2 ειναι οι εκδοσεις οσο ξερω, η κινεζικη και η αγγλικη που αλλοι την ονομαζουν global- αν δεν ακουγαν τους πελατες δεν θα ειχε τοσο συχνα updates και το ρολοι δεν εχει καποια θεματα πλεον ..ουσιαστικα με τις αναβαθμισεις προσθετουν επιπλεον πραγματα που ζηταγαν οι καταναλωτες -…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “@JohnPhone εγώ σου έδωσα το λινκ της αυθεντικής εφαρμογής. Η εφαρμογή υπάρχει στ' αγγλικά στο Playstore όπως και στο Mi Store. Εξαρτάται από που την έχεις εσύ στο κινητό σου. Οι αναβαθμίσεις που γράφω, είναι από μετάφραση στην κινέζικη σελίδα, που λέει τι βελτιώνει. Αλλιώς δεν το έχω το Amazfit οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο. ” Μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Κι εσύ σαν κι εμένα λοιπόν. Εγώ προχθές το παρήγγειλα και τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα, όπως και πολλο…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από andreas443: “Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς ” Δυστυχώς δεν βλέπω κινητικότητα. Μάλλον θα έχουν πάει όλοι για τρέξιμο και δοκιμές Κάποια στιγμή, ελπίζω να φιλοτιμηθεί κάποιος και να βοηθήσει. Έχω ξεστραβωθεί απ' το διάβασμα και τα video reviews . Και δεν κατάφερα να πάρω επαρκείς απαντήσεις ούτε απ' αυτά. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις αθλητικές ιδιότητες της συσκευής και το κ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από andreas443: “Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς ” Δυστυχώς δεν βλέπω κινητικότητα. Μάλλον θα έχουν πάει όλοι για τρέξιμο και δοκιμές Κάποια στιγμή, ελπίζω να φιλοτιμηθεί κάποιος και να βοηθήσει. Έχω ξεστραβωθεί απ' το διάβασμα και τα video reviews . Και δεν κατάφερα να πάρω επαρκείς απαντήσεις ούτε απ' αυτά. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις αθλητικές ιδιότητες της συσκευής και το καταλαβαίνω γιατί ο προσανατολισμός της είναι τέτοιος. Σ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΓεια σας φίλοι Έρχομαι και εγώ με τη σειρά μου να κάνω μερικές ερωτήσεις στην κοινότητα και στους κατόχους μιας και είμαι στα πρόθυρα της αγοράς. Θεωρώ το συγκεκριμένο ρολόι εξαιρετική περίπτωση για τα λεφτά του, αλλά πριν τα δώσω θα θελα να μου απαντήσει όποιος μπορεί, σε κάποιες λειτουργίες της συσκευής που αφορούν τις ειδοποιήσεις γιατί ποιο πολύ αυτές με ενδιαφέρουν. Οι υπόλοιπες λειτουργίες με υπέρ καλύπτουν. Ήδη ο φίλος απο πάνω έθεσε κάποια που με αφορούν κι εμένα. 1) Όταν έρχεται social …