Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 182.
-
Για δοκίμασε ρε foxy με άλλο πρόγραμμα, γιατί τέτοιες φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ποτέ. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σου; μηπως έχεις βάλει κάποιο τζαμακι; Έψαξα και στο Google για τέτοιο πρόβλημα και μόνο τα δικά σου λόγια έχω βρει. Όσο για την εστίαση 100 φωτογραφιες και να βγάλεις με 1,7 φακό σε χαμηλό φωτισμό με κοντινα αντικείμενα, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις ότι κινητό και να χρησιμοποιηθεί. Απλά σε μια dslr θα αλλάξεις το διάφραγμα. Δυστυχώς στους φακούς των κινητών, το διάφραγμα δ…
-
Παράθεση από babis306: “@geoanto555 καλημερα, το εχεις ξεκλειδωσει ή περιμενεις ακομα? Αν οχι για θυμισε μου λιγο στο βιντεο εχει το zoom Χ5? Στην MIUI 12 rom εχει εξαφανιστει σιγουρα απο την φωτογραφικη μηχανη οπως και το macro, απλα δεν θυμαμαι στο βιντεο αν υπηρχε το Χ5, νομιζω ομως οτι υπηρχε και το Χ5 και το macro και στο βιντεο ” το εχει. και το 5Χ και το μακρο. εσυ εχεις βαλει την developer? εγω εχω την stable
-
Μην προσπαθείς να με πείσεις. Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις φίλε μου. Είναι κακές φωτογραφίες. Πουλα το και ξεκουμπισου απο εδώ. Πάνε πάρε HTC, LG, ή όποια άλλη βαλουτα νομίζεις ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Οι ειδικοί το έβαλαν στην Πρώτη θεσηκαι μετά από 5 μήνες είναι στην όγδοη θέση. Αλλά είπαμε, εσύ ξέρεις καλύτερα. Και το αποδεικνύεις κιόλας, χαχαχαχαχα
-
Ειλικρινά ρε foxy πρέπει να έχεις εμπάθεια με το κινητό. Θέλω να μου δείξεις μια φωτογραφία ίδια με αυτή που έχεις κολλήσει με άλλο κινητό. Σου είπα ότι μέσα και με χαμηλό φωτισμό και με αντικείμενα κοντινα είναι επόμενο να μην εστιάσει παντού. Εξωτερική φωτογραφία με επαρκή φωτισμό βγαίνουν όλα τα αντικείμενα σε όλο το βάθος πεδίου πεντακαθαρα. Άλλωστε γιαυτό το λόγο το κινητό ήταν το κορυφαίο στη φωτογραφία όταν βγήκε. Όταν βάζεις το φακό να χτυπά απευθείας πάνω σε φως είναι λογικότατο να δείχ…
-
Παράθεση από foxy4270: “καταλαβες τωρα τι θεμα εχει ο φακος. Σε κοντινα πλανα ειναι απαραδεκτος. Η ειναι κακης ποιοτητας ο φακος η ειναι καποιο κατασκευαστικο λαθος απο την Xiaomi. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει. ” Ρς φίλε, έτσι είναι η λειτουργία όλων των φακών, τι δεν καταλαβαίνεις; Για να βγάλεις καθαρή φωτογραφία πρέπει να ρυθμίσεις το f. Βάλε στη λειτουργία σελφι στο πορτραίτο το f να είναι στην πρώτη 1 και μετά 14. Απλά πράγματα Λέγεται βάθος εστίασης. Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες που δείχνεις…
-
Φίλε μου foxy, έτσι λειτουργούν οι φακοί. Έχω dslr εδώ και 10 χρόνια, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας, και έχω κάνει και επαγγελματικές δουλειές. Όλοι οι φαοκοι δουλεύουν με το διάφραγμα. Όσο το f(διάφραγμα) είναι μικρό πχ 14, τόσο η φωτογραφία είναι καθαρή, αντίθετα όταν το διάφραγμα είναι μεγάλο πχ 1,4 η φωτογραφία είναι καθαρή μόνο εκεί που εστιάζεις.
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tacolla: “Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω 1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς. 2) ουδέποτε με ενόχλησε η μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών 3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips 4) η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με …
-
Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω 1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς. 2) ουδέποτε με ενόχλησε η μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών 3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips 4) η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με πολύ χρήση (πάνω από 7 ώρες sot, πάνω από 3 ώρε…