Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 182.

• Παράθεση από geoanto555: “Ευχαριστώ, είμαι έτοιμος να παραγγείλω μια θήκη αλλά αν με καλύπτει η στοκ να το αφήσω για αργότερα. ” Να παραγγείλεις, η στοκ δε σε καλύπτει σχεδόν καθόλου σε πτώση. Εγώ πήρα ringke, καμία σχέση με την μανισια, βέβαια λόγο της οθόνης είναι εκτεθειμένο.

• Καλησπέρα ομαδαρα, έβαλα κι εγώ την stable για αρχή και από βδομάδα την beta. Που βρίσκω εφαρμογές; πχ της ομάδας, adaway, κλπ; παλιότερα τα είχε μέσα η ρομ. Ήρθα από το mi note 3, το οποίο το είχα με καλοκαιρινή ρομ. Ευχαριστώ πολύ

• μια βοηθεια ρε παιδια, δε μπαινουν οι drivers, τι διαολο κανω λαθος? εβαλα miphone tools, αλλα δε βλεπω πουθενα το τηλεφωνο

• Παράθεση από kostoulas dimitrios: “Πολυ καλη η τελευταια Ελληνικη rom απροβληματιστη ” stable ή developer? εχει η stable εγγραφη συνομιλιας?

• Παράθεση από kostoulas dimitrios: “Πολυ καλη η τελευταια Ελληνικη rom απροβληματιστη ” η stable ή η xtrv?

• καλημερα σας, σημερα ξεκλειδωνω, υπαρχει καπου η διαδικασια εγκαταστασης της δικης μας ρομ? Η τελευταια xtrv ειναι οκ? γιατι ειδα πιο πανω ενα προβλημα Ευχαριστω πολυ

• Το πήρα κι εγώ σήμερα, mi note 10 pro Green. Περιμένω 168 ώρες και θα βάλω την ελληνική developer.

• Έβαλες και gcam? Για δώσε λεπτομέρειες... Ευχαριστώ

• Παράθεση από tacolla: “Καλησπέρα, είναι ενοχλητική η καθυστέρηση στη λήψη φωτογραφιών; ιδίως τη νύχτα; είδες βελτίωση από την αρχική ρομ; Τέλος στη ψηφιακη σταθεροποιηση του βίντεο είδες κρακαρισματα ή όλα κυλάνε ομαλά; Σ ευχαριστώ πολύ ” θα βοηθησει κανεις?

• Καλησπέρα, είναι ενοχλητική η καθυστέρηση στη λήψη φωτογραφιών; ιδίως τη νύχτα; είδες βελτίωση από την αρχική ρομ; Τέλος στη ψηφιακη σταθεροποιηση του βίντεο είδες κρακαρισματα ή όλα κυλάνε ομαλά; Σ ευχαριστώ πολύ

• πολυ ησυχια ρε παιδια, πειτε κατι για το τηλεφωνο, εγω παντως που το ειδα απο κοντα επαθα πλακα, εντυπωσιακο.

• Με γεια, περιμένουμε εντυπώσεις. Θήκη πήρες;

• ψαχνοντας αντικαταστατη του mi note 3 φιλε μου, αν ηταν να επαιρνα κατι τωρα, μεταξυ τον 2 θα ημουν, κι επειδη το mi note 10 τωρα εχει 500, θα σκεφτομουν το πιο φτηνο.

• Παράθεση από kwstpap: “σας εγκαταλειπω πηγα σε mi9lite. αλλα θα μπαινω κ εδω ν βλεπω ” καλοριζικο, το τσεκαρα κι εγω αλλα θα παω στο mi note 10 , μετα τις γιορτες ομως μπας και πεσει λιγο η τιμη του.

• Παράθεση από amavroudis: “Εξαρτάται αν θα τη περάσεις μόνος σου ή αν θα το δώσεις να σου το κάνουν. Που βρίσκεσαι; ” Θεσσαλονίκη είμαι, το θέμα μου είναι ότι δε βρήκα τίποτα στο ίντερνετ. Πριν 2 μηνες είχα αλλάξει το πίσω τζάμι που ήταν πολύ εύκολο, τώρα δε ξέρω.

• Παράθεση από amavroudis: “Για οθόνη πας. Όχι τζαμακι μόνο... Οθόνη κομπλέ με πλαίσιο. ” Παράθεση από makis1024: “IPS LCD screen with frame for mi note 3. ” Και που βρίσκω ρε παιδιά, τι τιμές παίζουν;

• Καλησπέρα παίδες, δυστυχως έσπασε το μπροστινό τζαμακι, το κινητο δουλεύει κανονικά, αλλά φαίνεται πολύ χάλια. Έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ για τζαμακι και μπερδεύτηκα, γνωρίζει κανείς, τι πρέπει να ψάξω και από που; ευχαριστώ

• φιλε μου #cacau, ποια ρομ εχεις τωρα? δουλευει κανονικα η gcam? εχω μεινει στην 9.7.25 Παράθεση από cacau: “Πριν μερικές μέρες ανέβηκε κατά λάθος η πρώτη miui 11 CN version για το Jason, κάποιος πρόλαβε να την κατεβάσει και την έχει αναρτήσει εδώ: Telegram: Contact @minote3channel ...Όσοι τολμηροί... ”

• Παράθεση από cacau: “Το μάτιασα? Ξαφνικά με την αναβάθμιση του Σαββάτου "έχασα" την εμπρός κάμερα! Το θέμα προέκυψε αφού πέρασα την gcam έχοντας "πειράξει" τις ρυθμίσεις μέσω build prop - και νόμιζα ότι κάποια ματσακονιά έκανα... Το έψαξα αρκετά, έκανα επαναφορά από nandroid backup αφού καθάρισα data κ.λ.π. Στο τέλος κατέβασα fastboot rom, την έβαλα αλλά τίποτα... Οπότε μάλλον είναι θέμα hardware - λογικά τα έφτυσε το τσιπάκι. Εκτός κι αν ξέρετε κάτι σχετικό, κάποιο bug? ” εμενα παντως δουλευει …

• Μετά από την εγκατάσταση του gcam και τον πειραματισμό με τις ρυθμίσεις, βρήκα ότι δε δουλευει η μπροστά κάμερα. Στις ρυθμίσεις λέει μέχρι 4mp ενώ το κινητο έχει 16mp κάμερα.